Şimdi Ara

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
1
Favori
43.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende öyle düşünüyorum, 1080P de fark kalmayacaktı muhtemelen ya da tersine değişecekti. (Benim sonucum düşük çıkabilecekti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@bonser24

Bende öyle düşünüyorum, 1080P de fark kalmayacaktı muhtemelen ya da tersine değişecekti. (Benim sonucum düşük çıkabilecekti)

2500k yüksek seviyede şimdiye kadar çıkmış f+p olayında en iyi işlemci.doların düşük olduğu zamanda 2500k almayıp buldozerleri bekleyenler şu anda sanırım baya pişman olmalılar.intel nasıl böyle hata yapıpta böyle işlemci çıkardı cidden ilginç.
  • yeni sonuçlar eklendi..
  • arkadaşlar 4 gb 1333 ram, gigabyte 560 ti oc, 2500k ile metro 2033 de hangi ayarlarda sıkıntı yaşamadan (30 fps üzeri) oynuyorsunuz?yada oynanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 29 Ağustos 2011; 17:33:28 >
  • crysis 2 directx 11de sorun yaşayan var mı ? min 25fps max 50 fps 'de çalışıyor tüm ayarlar en sonda ultra textures de dahil 1.9 patch yüklü.. kartı default değerlerine getirmezse siyah bir ekrana maruz kalıyorum.. default değerlerinde de hareketli sahnelerde 25fps diğer sahnelerde ise 25-50fps arasında gidip geliyor sanki bir sorun varmış gibi
  • üzgünüm kartınızın çok az ömrü kalmış dalga geçmiyorum, ciddiyim aynı model kartım aynı arızadan köşede yatıyor şuanda, bayramdan sonra servise göndericem. crysis 2'de dx11 ultra ayarlarda 5 dakika oynayamıyorum, ilk önce donuyor, sonra siyah ekrana düşüyor, bir süre sonra siyah ekranda oyunun sesleri gelmeye devam ediyor, eğer sizde de bu şekildeyse kart mefta olmaya yakın, bende birçok oyunda yapıyor, sisteme 19 tane ağır oyun kurdum hepsinde deneyip, sorun çıkan oyunları hazırladığım rapora ekleyip bayramdan sonra kartı servise göndericem, aynı sıkıntı suleymangonca nickli arkadaşımızda da olmuş, kartı değiştirmişler. eğer deneme imkanınız varsa fear 3 ve mirror's edge'de de deneyin, bende bunlarda da oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

üzgünüm kartınızın çok az ömrü kalmış dalga geçmiyorum, ciddiyim aynı model kartım aynı arızadan köşede yatıyor şuanda, bayramdan sonra servise göndericem. crysis 2'de dx11 ultra ayarlarda 5 dakika oynayamıyorum, ilk önce donuyor, sonra siyah ekrana düşüyor, bir süre sonra siyah ekranda oyunun sesleri gelmeye devam ediyor, eğer sizde de bu şekildeyse kart mefta olmaya yakın, bende birçok oyunda yapıyor, sisteme 19 tane ağır oyun kurdum hepsinde deneyip, sorun çıkan oyunları hazırladığım rapora ekleyip bayramdan sonra kartı servise göndericem, aynı sıkıntı suleymangonca nickli arkadaşımızda da olmuş, kartı değiştirmişler. eğer deneme imkanınız varsa fear 3 ve mirror's edge'de de deneyin, bende bunlarda da oluyor.

bende crysis 2 hariç sorun yok ... 10 saatten fazla açık kalıp modlu gta 4 oynamışlığı var kartın ki 4 tane crysis 2 yi uç uca ekleseler bu kartı bu kadar zorlamaz.. sırf bizde değil yurtdışı forumlarda da baktım crysis 2 de bir sorun olduğu ve overclocklu kartlarda sorun çıkardığı yazıyordu sadece msi da değil diğer markalarda da..

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 30 Ağustos 2011; 2:26:17 >

• inşallah yoktur hocam, crysis 2'yi görünce yazayım dedim, bendeki arızanın belirtisi crysis 2'de siyah ekrana düşmesi, diiğer oyunlarda hemen olmasa da crysis 2'de hemen oluyor.
  • quote:

inşallah yoktur hocam, crysis 2'yi görünce yazayım dedim, bendeki arızanın belirtisi crysis 2'de siyah ekrana düşmesi, diiğer oyunlarda hemen olmasa da crysis 2'de hemen oluyor.

ben de öyle umuyorum önceki mesjaımda ekte bulunan dosyadaki tüm oyunları bitirdi küçük kardeşim ve arasıra oynuyor hepsini crysis 2 hariç hiçbirinde şimdiye kadar sorun yaşamadım.. crysis 2 high texture pack ve dx11 pack bir sıkıntı var.. onun haricinde senin bahsettiğin o oyunları indireyim deneyeceğim.. ama cidden böyle birşey varsa büyük sıkıntıdır.. bir de siz bios update yapmışmıydınız karta..?
  • SKOR GÜNCELLEMESİ ; CRYSIS WARHEAD

Taşkın Mahmut -- Intel i5 2500K @4,68Ghz -- MSI GTX570 TwinFrozrII (875/1750/4400) -- 50.86fps

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 30 Ağustos 2011; 20:40:18 >
  • yok hocam herhangi bir update yok, voltaj sıkıntılı olan orjinal bios yüklü. canıma tak dedirtti vallahi, yeni msi servisi servispoint çok mikrop diyorlar, kartların sağlamlığına counter ile bakıyormuş 6950cf'yi dağıttığımda kesinlikle asus alıcam.
  • quote:

yok hocam herhangi bir update yok, voltaj sıkıntılı olan orjinal bios yüklü. canıma tak dedirtti vallahi, yeni msi servisi servispoint çok mikrop diyorlar, kartların sağlamlığına counter ile bakıyormuş 6950cf'yi dağıttığımda kesinlikle asus alıcam.

6950CF mi yaptın kanka sen
  • BİR SKOR GÜNCELLEMESİ DAHA ; CRYSIS WARHEAD

Taşkın Mahmut -- Intel i5 2500K @4,69Ghz -- MSI GTX570 TwinFrozrII (890/1780/4600) -- 52.16fps

• quote:

Orijinalden alıntı: nxt symbian

nxt symbian -- Intel Q9550 @ 4.08 ghz -- Asus GTX 570 DirectCU II(970/1940/4600) -- 53,79 FPS

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

BİR SKOR GÜNCELLEMESİ DAHA ; CRYSIS WARHEAD

Taşkın Mahmut -- Intel i5 2500K @4,69Ghz -- MSI GTX570 TwinFrozrII (890/1780/4600) -- 52.16fps

işlemci farkını ortaya koymuş.. %9 daha yüksek gpu hızına sahip olmasına rağmen arada anca %3 fark var.. üstelik durum min fps'de daha da dramatik.. daha yüksek hızda olmasına rağmen %18 daha yavaş kalmış..

resimleri [ simage] ekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Ağustos 2011; 21:23:27 >

• quote:

quote:

yok hocam herhangi bir update yok, voltaj sıkıntılı olan orjinal bios yüklü. canıma tak dedirtti vallahi, yeni msi servisi servispoint çok mikrop diyorlar, kartların sağlamlığına counter ile bakıyormuş 6950cf'yi dağıttığımda kesinlikle asus alıcam.

yakındır kankam msi'ı satıcam.

• quote:

quote:

quote:

6950cf kraldır.bende bır tane var.fazlasıyla yetıyor.

• quote:

quote:

quote:

6950 Tek kart kullandım ama ne bilim ben beğenmedim kanka ya

Biliyon parasal sıkıntı var diye kartı satıyodum ama iptal ettim valla bu OC potansiyelini görünce

Ayrıca fatıhbrck kartın EKSTRA potansiyelini ortaya çıkarttırdı onada teşekkür ediyom

• Aliens vs Predator

bonser24 -- AMD Phenom 2 X4 955 BE @4,2Ghz -- GİGABYTE 1GB 6950 O.C (930-1450) -- 53.8 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 30 Ağustos 2011; 23:07:30 >
  • @bonser24, @Taşkın Mahmut arkadaşlar 6950'nin shader'ları açıksa 900+ MHz'de gayet tatminkar. ama ne bileyim en son 4890cf yapmıştım, gücünün yanında görüntüsü bile çok hoş geliyor.
  • quote:

@bonser24, @Taşkın Mahmut arkadaşlar 6950'nin shader'ları açıksa 900+ MHz'de gayet tatminkar. ama ne bileyim en son 4890cf yapmıştım, gücünün yanında görüntüsü bile çok hoş geliyor.

yok hocam shaderlar açık değil.kart soğutma ve sessizlik konusunda süper ama lanet olası karta bios atılmıyor.

bios olayını çözdüğümde bide shaderleri açarsam o zaman tekrar skorları tazeliyecem. shaderleri açık diye belirtecem.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.