Şimdi Ara

◙Donanımhaber Kadıköy buluşması[SS'ler geldi]◙ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
10
Favori
12.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

taksimdeyim cepte para yok arabayla alır yedirir içirirseniz iyi olur

Haha karşıya geçemem bu saatte ne yaptın sen

Hani bir kaç lira filan eksik olsa canım feda ama akşam ziyafeti çekelim diyorum şöyle iskendercide maksimum zaten 10-15 lira tutar. Gerisini siz hesaplayın işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 26 Ağustos 2012; 16:21:25 >
  • tmm ben anladım anlicamı
  • Lan oğlum keşke daha önce karar alsaydınız daha dün çıktım İstanbul'dan. Bir insan 3 buluşmayı art arda kaçıramaz talihim yok resmen.
  • Beyler yemek param yok 3-4 lira param + akbilim var olur üstünü hallederiz derseniz 1 saat sonra ordayım.

Ayrıca bana düşmanlığı olan varsa gelmesin döverim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 26 Ağustos 2012; 16:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

gelirim gelmesinede tanımıyorum ki hiç kimseyi muhabbet falan kuramazsak sus pus oturmayalım

Ya böyle çekinmeye gerek yok sonuçta kimse birbirini tanımıyor, merak etmeyin yabancılık çekmezsiniz. İftar buluşmasını görmüşsündür nasıl dostluklar kuruldu orada? Ben gitmedim ama imrendim sırf gidemediğim için.

Forumdan zaten bazı arkadaşlarla buluşuyorum hani TurboS olsun başkası olsun sonuçta herkes işin ehlini bilen insanlardır öyle sus pus olmaya da gerek yok mutlaka bir konu açılır olmasa bile replikten konu açılır, her buluşmada öyle oluyor çünkü

Evet illaki bir konu aciliyor cekinmene gerek yok amedraylan bulustugumuzda bircok konudan sohbet ettik eglenceli vakit gecirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 26 Ağustos 2012; 16:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geliyorum hadi bakalım
  • 7 de tam orda arkadasimla bulusucam.ugrarim belki

• Konuyu saptırmayın arkadaşlar
  • Forumda asosyalim diye konu acanlar kapatin pcyi gelin beyler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 26 Ağustos 2012; 16:35:48 >
  • Okul zamanı buluşma olursa katılırdım. Şu anda Eskişehirdeyim.
  • istanbulda olsam seve seve gelirdim ama değilim işte. Bol Bol SS isteriz...
  • ümraniyeden geçicen mi kardeş kadıkoy gecerken?
  • bu gelirdim diyenler yada geleceğim diyenlerin çoğu gelmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Citizen

bu gelirdim diyenler yada geleceğim diyenlerin çoğu gelmeyecek

Valla ben önceden de söyledim kesin olarak 4 kişi gelicek diğerleri gelmez ise problem değil sağlık olsun derim başka birşey diyemem sonuçta herkesin programını bunun için de sıkıştırmasını istemiyorum. Biz her zaman buluşuyoruz bu yüzden açık bir şekilde böyle birşeyler yapalım dedik gelen olursa gelir yoksa biz zaten buluşacağız
  • Geliyorum hocam 19:30 mu kesin saat?
  • yes
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Gel yahu çay içeriz gerekirse para sıkıntısı filan çekmeye gerek yok koskoca dh'yiz sonuçta hiç mi elimiz cebimize gitmeyecek.

eyvallah dostum eksik olmayın.. ama olmaz öyle şeylerde.. yarın duruma göre bakarız belki gelirim belli olmaz bi arkadaşın dükkanına gideyim gebzeye haberleşiriz

ayrıca sana pm atacaktım atamıyorum nickin senin HTC One x bölümünden tanıdık geliyor bana

Pm ile ilgili bir problemim var açamıyorum, evet hTC One X Kullanıcısıyım, htc konularında mesajlarımı görmüşsündür kesin

Haber bekliyorum o zaman buradan yazarsın.

pm'ler ile ilgili bende de ayni sorun olmustu.Forum destek'e mesaj atip durumu bildirirsen 1-2 gun icerisinde duzelir

• Maç olmasa gelirdim belki ama bütün planlarımı maça göre yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Beyler yemek param yok 3-4 lira param + akbilim var olur üstünü hallederiz derseniz 1 saat sonra ordayım.

istanbulda olsam seninle orda kavga edip ergen tipini dağıtmak için gelirdim döverim diyo bide hayatında kaç kere kavga ettiyse ergen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Beyler yemek param yok 3-4 lira param + akbilim var olur üstünü hallederiz derseniz 1 saat sonra ordayım.

istanbulda olsam seninle orda kavga edip ergen tipini dağıtmak için gelirdim döverim diyo bide hayatında kaç kere kavga ettiyse ergen

Japonya'ya gidersen orada da dövdürtürüm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.