Şimdi Ara

DonanımHaber Loncası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her zaman oyuna girdiğimde Turkey channelinde ve bir kaç üye olduğum lonca kanalına otomatik bağlanıyorum. Bu zamana kadar illaki birileri DH loncası kurmuştur. Kurulmadıysa yada faal değilse yeni bir tane kuralım ve forumdan loncamızı görüp yeni gelen arkadaşlara yardım etmek olsun, aramızda pub gameler oynamak olsun.
    Fena olmaz mı ?
    Not: dh loncası var ise bana bilgi verirseniz, yada en azından invite atarsanız sevinirim :)

• Lonca var olmasına da ben Dota oynamadığım için alım yapamıyorum. Nintendo. veya SirCourage'a sorun bir de isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh loncası var fakat pasif. yani chat kısmı hep boş kalıyor sorduğun soru biraz geç gelebiliyor. toplanıp maç atalım desen milletin işi oluyor yanına 1 kişi bile bulamayabiliyorsun. yine de gel
  • Lonca genelde pasif keza benim arkadas listemde.Yaz tatilinden sonra boyle gelebilir cogu kisiye,bende cok sik oyuna giremiyorum.Alt kisimdan beni eklersen loncaya alabilirim.

İyi forumlar.

Edit : Mobilde imza cikmiyordu,imzamdan ekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 30 Ekim 2014; 19:07:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum imzandaki bağlantılardan bulamıyorum seni. steam böyle bir şahıs yok diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akales

Dostum imzandaki bağlantılardan bulamıyorum seni. steam böyle bir şahıs yok diyor :)

Düzelttim hocam.
  • selam bir postumun eksilenmesi sonucu tamamen soğuduğum bu foruma yeni bir post atıyorum. Öncelikle DH loncamız mevcut ancak çoğumuzun öğrenci olması sebebiyle yazları ve tatil günlerinde faal durumdadır. Hatta yaz dönemi hemen hemen her akşam 21:00'da lobimiz bile vardı. Şuan vize dönemimdeyim ve dönemim aralık başında bitecek devamında stajım var tekrar 3.5 ay kadar o dönem içerisinde bir canlandırma yapabilirim. Şimdilik imzamdan beni ekleyebilirsin. Boş bir vaktimde denk gelirsek seni davet edebilirim.

Bahsettiğin çoğu olayı severek yapan bir kadromuz var idi. Ancak yoğun trollemeler ve forumun ADMINSIZ kalması sebebiyle çoğu insan forumdan soğumuş durumdalar. Farkettiyseniz gün geçtikçe ıssız bir forum olmaya başladı. Dediğim gibi benim irtibatta kalın sizinle oyun oynamak isterim.

iyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaratıcı Dh Nickleri
    13 yıl önce açıldı
    Clan Tagı Önerileri
    14 yıl önce açıldı
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

selam bir postumun eksilenmesi sonucu tamamen soğuduğum bu foruma yeni bir post atıyorum. Öncelikle DH loncamız mevcut ancak çoğumuzun öğrenci olması sebebiyle yazları ve tatil günlerinde faal durumdadır. Hatta yaz dönemi hemen hemen her akşam 21:00'da lobimiz bile vardı. Şuan vize dönemimdeyim ve dönemim aralık başında bitecek devamında stajım var tekrar 3.5 ay kadar o dönem içerisinde bir canlandırma yapabilirim. Şimdilik imzamdan beni ekleyebilirsin. Boş bir vaktimde denk gelirsek seni davet edebilirim.

Bahsettiğin çoğu olayı severek yapan bir kadromuz var idi. Ancak yoğun trollemeler ve forumun ADMINSIZ kalması sebebiyle çoğu insan forumdan soğumuş durumdalar. Farkettiyseniz gün geçtikçe ıssız bir forum olmaya başladı. Dediğim gibi benim irtibatta kalın sizinle oyun oynamak isterim.

iyi akşamlar

Bölüm WC3'ün altındayken daha iyiydi,yenilik getirilen bir forum nasıl bu kadar düştü,bende anlam veremiyorum.

• Ben forumun bu bolumune bakan admin olup olmadigindan bile supheliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.