quote:Orjinalden alıntı: axi-laz Benim firefox sürekli üye girişi yapmak zorunda kaılyorum.Yöneticilerin halletmesi lazım bu sorunu hatırla secenegını tıkla
Evet o kodlar bendede oluyor üyeliklerde oluyor birde DH oy kulladıgım zaman sayfayı yenilemem lazim yoksa kodlar çıkıyor
quote:Orjinalden alıntı: DéV!LOfL!fé Bende bazen o kodlar gelmiyor sayfa bomboş kalıyor login olduktan sonra.Tekrar f5 yapıyorumda geliyor site Opera'da hatırlada yapmıyo her seferınde logın oluyoruz hatırla var ben 2 senedir girmem şifre :D
Hayır hatırla falan işe yaramıyor sayfayı kapattım mı yeniden girdiğimde her zaman üye girişi yapmak zorunda kalıyorum
quote:Orjinalden alıntı: axi-laz Hayır hatırla falan işe yaramıyor sayfayı kapattım mı yeniden girdiğimde her zaman üye girişi yapmak zorunda kalıyorum Şifreyi girdikten sonra kaydete bas ondan sonra tekrar deneyince cıkmamasi lazim
quote:Orjinalden alıntı: nicer quote:Orjinalden alıntı: axi-laz Hayır hatırla falan işe yaramıyor sayfayı kapattım mı yeniden girdiğimde her zaman üye girişi yapmak zorunda kalıyorum Şifreyi girdikten sonra kaydete bas ondan sonra tekrar deneyince cıkmamasi lazim Hayır,Önceden öyle bir sorunumun yoktu son 1 aydır falan sürekli üye girişi yapmak zorunda kalıyorum.Diğer sitelerde de böyle bir sorunum yok.