Şimdi Ara

DONANIMHABER PDR FORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamıyorum ya.Bu kadar insanın etrafında paylaşacağı kimse yokmu ki buralara yazıyor.İlk kez boyle şeyler goruyorum bir forumda.Piskolojik danışmanlık ve rehberliğe dönmüş resmen.Acaba kimseyle diyolaga geçemeyen ezik tipler mi çoğunlukta?Yada sadece prim yapmak için mi boyle konular açılıyor.Adam 20 yaşında cevaplayan 13 yaşında.Bu arkadaştan psikolojik destek bekliyor.Hiç mi aklı ermiyor her yaş grubundan buraya insan takıldığının.O kız arkadaşıyla kavga etmiş anlatıyor.Yok oburkusu sınıfta kalmış.Ne yani 1 kişi bile mi yok etrafında bunları konuşabileceği.Yada sanal alemin cazibesi mi çekici geliyor?Hani kimse bu şahsiyeti tanımıyor ya.Her aklına geleni rahatlıkla buraya yazabiliyor.yarım saattir bunu düşünüyorum.KONU DIŞI demek PDR'mi demek.Madem bu kadar yoğun bir topic trafiği var neden bunun için bir bölüm açılmıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: -Caner-

Anlamıyorum ya.Bu kadar insanın etrafında paylaşacağı kimse yokmu ki buralara yazıyor.İlk kez boyle şeyler goruyorum bir forumda.Piskolojik danışmanlık ve rehberliğe dönmüş resmen.Acaba kimseyle diyolaga geçemeyen ezik tipler mi çoğunlukta?Yada sadece prim yapmak için mi boyle konular açılıyor.Adam 20 yaşında cevaplayan 13 yaşında.Bu arkadaştan psikolojik destek bekliyor.Hiç mi aklı ermiyor her yaş grubundan buraya insan takıldığının.O kız arkadaşıyla kavga etmiş anlatıyor.Yok oburkusu sınıfta kalmış.Ne yani 1 kişi bile mi yok etrafında bunları konuşabileceği.Yada sanal alemin cazibesi mi çekici geliyor?Hani kimse bu şahsiyeti tanımıyor ya.Her aklına geleni rahatlıkla buraya yazabiliyor.yarım saattir bunu düşünüyorum.KONU DIŞI demek PDR'mi demek.Madem bu kadar yoğun bir topic trafiği var neden bunun için bir bölüm açılmıyor?

hoşuna gitmediyse çık git kimse seni zorla tutmuyor veya yorum yap demiyor.. kişiler birbirinden yardım isstemeyecekse veya herkes madem reelden yardımlaşacaksa sanal alemin gereği ne ? yada forumun ?

• Sanal alem duygusal destek mi demek?Sen hangi arkadaşınla mesajlaşırken o anki duygularından,üzüntülerinden kurtulabilirsin.Hele ki burda her yaş grubundan insan var.Hem babanın forumu değil burası sana kadar moderatorler adminler var.1200 tane mesaj yazdın diye forumun tapusunu sana vermezler.İnternet bunun ismi PDrnet değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Caner-

Sanal alem duygusal destek mi demek?Sen hangi arkadaşınla mesajlaşırken o anki duygularından,üzüntülerinden kurtulabilirsin.Hele ki burda her yaş grubundan insan var.Hem babanın forumu değil burası sana kadar moderatorler adminler var.1200 tane mesaj yazdın diye forumun tapusunu sana vermezler.İnternet bunun ismi PDrnet değil

sana nie dokunduki bu kadar ? ayrıca benim mesaj sayımla ne alakası var ? mesaj sayım benim uzun zamandır bu forumda olduğumu gösterir.. yani burda uzun zamandır ne olduğunu k.bakma ama senden daha iyi bilirim.. hiçbişeyide sahiplendiğim yok ben sadece bi üyeyim istediğimi sorarım, isteyende istediği şekilde yardım alabilir.. özellikle forumlarda daha çok insandan yardım alabilirsin yani reel dünyada 1-2 arkadaşından yardım alıcağına bi forumda 10-20 farklı yorum alabilirsin.. tabi bunların doğru olup olmadığı tartışılır.. hem birsürü forum var sende takılacağın pdr olmayan bi forum bul ne diyimki ?

• biz böle mutluyuz beğenmediysen git

sevmediğin konulara cevap verme bu konuya cevap vermiyecektim de hay vermez olaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStop® -- 15 Haziran 2007; 20:33:56 >
  • 50 kişiden sadece sen atladın konuya çünkü.Benim bu forumu takip etmediğimi nerden biliyorsun.Benim buraya yeni uye olmuş olmam takip etmediğim anlamına gelmez.Ama kültür bilim bolumunu takip ediyordum.Konu dışına 3. veya 4. girişim.Her baktığımda birisi deprosyona girmiş onları anlatıyor.Konu dışıyla hiçbir alakası kalmamış burasının.Bana dokunan şey 30 yaşında adama forum ağalığı yapman.2 tane hakaret vari olmayan cümle yazsan sana neden birşey yazayım.Eğer bir mod yada admin boyle bir mesaj yazsaydı sesim soluğum çıkmazdı,senin bunları yazmaya hakkın yok.Konunun başlığını aykırı goruyorsan mesaj yazmazsın olur biter.Olay bundan ibaret
  • Konu dışına girme o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada özür diliyorum.. senin ilk mesajını tam okumadan cevap vermeye başladım.. Sonunda bi bölüm açılabilir diyosun.. evet bencede haklısın , psikoloji bölümü açılabilir.. Kusura bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.