Şimdi Ara

Donanımhaber: Sık sık çöken haber sitesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VirtualScream

Arkadaşlar bunun yazılımcı şahısla alakası yok.

Forum dandik Asp forummu olur göçüp gidiyor kurun Vbulletin cillop gibi.

ok
  • site yöneticilerinin adam gibi bir açıklama yapması lazım artık bu çökmelerle ilgili forum son aylarda kafayı yemiş durumda, artık çökmediği zamanlarda bile çok ağır çalışıyor site
  • incideki BEN butonu gibi oldu artık alıştım sayılır
  • MOBİL VERSİYON COKMUYODU HERALDE
    ALLAHTAN ONDA REKLAM OLMUYO YOKSA KAFAYI YERDIK IYICE OYLE TAKILMAK EN MANTIKLISI ÇÖKELEK.HABERDE
  • forum için birşeyler yapabilirim
  • Orijinalden alıntı: Love You My Angel

ok

Hocam sen ünyenin neresindensin :) Pm attım cevap gelmedi
  • değişime ayak uydurulmuyor bu sitede. Donanımhaber kemikleşmiş kullanıcı kitlesine fazlası ile güvenerek yanlış tercihler yapıyor. Fakat değişime ayak uyduramayan kurumlar yok olmaya mahkumdur , malesef gerçek budur. Kurumlar için vazgeçilmez olan Kalite kavramı olmalıdır. Fakat donanımhaber son donemler de kalite kavramından ziyade daha cok para kavramı ile hareket ettiğinden dolayı bu yaşanılan çökmeleri hiç yadırgamamak hatta ve hatta saat başı çokmelere bile alışık olmak lazım..
  • işin ehilleri daha iyi bilir ama veritabanı sql ise ordaki tablolara göre yeni bir php forum yazılımı yaptırsalar paraya kıyıp olmaz mı ?
  • konunun linkini destek@dh ye yolladım hadi hayırlısı alayınıza ban
  • Olayı sadece Citizen'e endeksleyen arkadaşlar oldukça yanlış düşünüyorlar. Sorun sanıyorum büyük ki bi türlü çözülemedi. Ne deseniz haklısınız ama her şeyi Citi yaptı demek yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

son 6ayda aşırı ağırlık var çökmeler başladı sıklıkla hani ajan saldırılarıysa bilelim

Kurtar bizi Neo
  • quote:

Donanımhaber: Sık Sık çöken haber sitesi

Sitenin her yerinde reklam var arkadaş bune böyle.

• Donanımhaber Sık Sık çöken Reklam Sitesi daha yerinde olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Olayı sadece Citizen'e endeksleyen arkadaşlar oldukça yanlış düşünüyorlar. Sorun sanıyorum büyük ki bi türlü çözülemedi. Ne deseniz haklısınız ama her şeyi Citi yaptı demek yanlış olur.

o Zaman Sen Yaptın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Olayı sadece Citizen'e endeksleyen arkadaşlar oldukça yanlış düşünüyorlar. Sorun sanıyorum büyük ki bi türlü çözülemedi. Ne deseniz haklısınız ama her şeyi Citi yaptı demek yanlış olur.

2-3 reklam kalksa? Şöyle kenarlardan...
  • Gıcık olduğum şey konuya tıklıyorsun,reklam çıkıyor fakat reklamı geç diyoryz hata veriyor.
  • Kazandıkları paraları birazda sistemleri iyileştirmeye harcasalar bu durumlar olmaz,
  • Hangi reklamlarmıs bunlar diye Adblock'u kapatıyım dedim bilgisayar kitlendi Uzun zamandır kapatıp bakmıyordum siteye. Hakket heryere reklam koymuslar.

Birde sayfayı refresh yaptığımızda bin tane siteden yanıt bekleniyor diye alta yazı çıkıyor. Her kullanıcı youtube'dan ordan burdan resimler videolar koyuyor sonra site neden yavas çalısıyor. Önce o sitelere uğrayıp ordan resimi, video'yu yüklemeye çalısıyorda ondan....
  • A d b l o c k 'u da yasaklı kelimelerin içine koymuslar. İnsanların kullanmasını istemiyorlar anlasılan. Mesajımızıda değistiremiyoruz, cevaplanan mesajları kullanamıyoruz. Daha bi ton hata mevcut. Site iyice koptu
  • 2. el bölümünde referans gözüken button yeride kalkmış.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.