Şimdi Ara

Donanımhaber şirketine selam olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bile konu cumhuriyet düşmanlığına geliyor,

O yüzden siyasete pek gerek yok forumda
  • sucuktan bile bu muhabbet çıktıysa
    ben daha siyaset yapmayacağım.
  • bu reklam konusunda parayı veren düdüğü çalar mantığı çok yersiz, eğer belli prensiplerin varsa bunları her alanda uygulayacaksın. bazı şeyler paradan önemlidir, kaldı ki sanki donanımhaber reklamsız mı kaldı? mecburiyetten mi o reklamları almak zorunda kaldılar? ta o gün gözümde bu şirketin değeri kalmamıştı zaten, burayı değerlendiren sadece içindeki birkaç üyedir.
    hukuki sorumluluk muhabbetinede hiç girmesinler çünkü öyle birşey yok, ekşisözlüğü açın bakın adamlar herkesi istedikleri gibi eleştirip ana avrat bile girebiliyorlar nerdeyse kime ne oluyor? hiç...
    orda neden bu serbestlik var? çünkü oranın sahipleri orayı sadece bir para kazanma yeri olarak görmüyorlar. biraz dik duracaksın, paraya göre eğilip bükülmeden her üyenin görüşüne saygı duyacaksın, ama dh de bu nerdee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 7 Eylül 2009; 6:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: levent--

ama emin ol bugün forum donanımhaber benim gözümde inanılmaz alçaldı..

ne kadar yüksekteydi ki?

sucuktan kavga çıkaran da bi kamyon kangalı haketmiş. tebrik ediyorum. gerçekten çok değerli bir insanmış.
  • Arkadaslar donanimhaber sirketi sozu her seyi acikliyor zaten. Burasi bir sirket ve boyle istiyorlarsa boyle uygularlar ama her sirkette oldugu gibi bu sirketin de musteriye ihtiyaci vardir. Musterilerin (yani biz) taleplerine goz yumarak kulak tikayarak yonetilen bir sirket gun gelir musterisiz kalir. Internette forumdan bol bir sey yok zaten, fakat buradaki paylasimlar benim hosuma gidiyor. Ayni paylasim olan ve bu kadar cok mudahale gormeyen baska forum bulursam aninda ucar giderim. Eminim bir cok kisi de boyle dusunuyordur. Benim vaktim yok ama buradaki uyelerden biri daha ozgur bir forum platformu yaratirsa ben kesinlikle paylasimlarima oradan devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uselessness

bu forumda mı siyaset yasakmış? siz onu benim külahıma anlatın her gün bu forumda hükümete devlet kurumlarına polise söven yüzlerce insan istedigi gibi sövüyor kimsede bir sey demiyor. tabi sövmekten kastım ana avrat sövmek degil ama emin olun sövene ceza gelmese bak nasıl küfürler havada uçuşur..

her gün en az 2 3 tane benzin başlıgı açılıp sövülüyor, metrobuslerden biri arıza yaptımı yandın zaten, aracın tekeri bi cukura denk geldimi aboo nasıl celallenir ve siyaset yapar burdaki insanlar. ama şöle bir başlık açsan veya bir yazı yazsan seni hemen hükümet yanlısı veya siyaset yapan adam ilan ederler taşa tutarlar. mesela "istanbulda yapılan asvalt kilometresi bilmem kaç km ve bu cok iyi bir rakam desen" veya "yapılan duble yollar cumhuriyet tarihinin toplamı kadar açılan tüneller bilmem ne kadar tranvaylar hafif metrolar şöle böle " desen sen tü kaka olursun. ama benzin şu kadar oldu yolda çukur vardı arabam girdi desen yanına yüz tane daha yandaş bulursun ve beraber hükümete söversin bu forumda...

onun için kimse fazla kendini yormasın bu forum karamsarların, pesimistlerin , olayları kötü yönleriyle görmeyi kendine şiar edinmiş insanların ve siyaset yapmayı sadece iyi şeyler sölemek olarak görüp kötü yanları söleyip sövünce siyaset yapılmadıgını düşünenlerin toplandıgı bir yer... bunun aksini ispatlayabilecek olan varsa hemen bu gun forumu terk etmek noktasında söz veriyorum yemin ediyorum...

Güzel tespit katılıyorum.
    +1903

• Forumda kız arkadaşından ayrılan ama bunu gururuna yediremeyen, prezervatif almak isteyip de eczacının yaşını sormasından korkan, kendinden 4-5 yaş büyük kızlara aşık olan, kafasını bol makyajlı ve saçları meçli kadınlara takan konular gördüm...

... ama sucuk konusu hepsini dümdüz etti diyebilirim. Succuğğ, sen nelere kadirmişsin de haberimiz yokmuş.

Kanlı Devrim vardı, kötü olurdu; Kadife Devrim vardı, dans olurdu; Sucuk Devrimi çıktı, sarmısak koktu!

Konu hakkındaki şahsi fikrime gelince de... Devlet ve Hükümetten söz edebilir ve eleştirebiliriz bence ama siyasi partilerin adını ve ideolojilerini buraya taşımaya ve yansıtmaya gerek yok çünkü

- Din
    - Siyaset
    - Tercih

tartışılamaz. Bundan başka herşeyi tartışın. Keşke her gün 100 tane Jetta TSI 170 HP tartışması çıksaydı ve yarısından fazlası kitlenseydi de forum üyeleri böyle ülkenin parlayan yıldızları gibi gökyüzünden kaymasaydı.

Bir ağabeyiniz olarak hepinizi sükûnete davet ediyorum, sanırım hepimizin kendimize gelmeye ihtiyacı var. Bugün Ramazan ayının 18. günü, sucuk muhabbeti biraz kimyamı bozdu (hele bol yağlı ve baharatlıysa) fakat hakikaten de DH Forumunda Siyaset tartışmaya DEĞMEZ...! Siyaset iyi birşey olsaydı, ya da daha iyi formüle edeyim müsaadenizle, siyaset daha temiz icra edilseydi, İskandinav ülkelerindeki gibi mesela saunada kanun görüşmeleri yapılsaydı, belki o zaman ÖTV'yi, MTV'yi ve yakıt zamlarının sebeb-i kaynağını eğri oturup doğru konuşarak tartışabilirdik. Ama kültürümüz ve ataerkil toplum yapımızdan ötürü siyaset Türkiye'de hiçbir zaman şu anda olduğu takım elbise, kırmızı plâkâ ve VIP salonu merakından ileriye gitmeyecektir.

Bal tutan parmağını yalar yoksa başkaları yalar.

Herkese iyi bir hafta başlangıcı, güzel bir Ramazan ayı ve mutlu mesut muhabbetler dilerim,

Sizin,

Taner Göde

• sucuk konusu güzelmiş bikeresindede göktaşı konusunda tartışma çıkmıştı
  • konunun silinmesi kötü bir durum ancak site yönetiminin üye olurken bu konuda belirtmiş olduğu kalemler var

samimi olarak şunu sylemek isterim iyi güzel konuşuyorsunuz da ne değişiyor ortada + olarak ne var

siyaseti zaten toplum olarak gelişim üretim ilerleme olarak görseydik bu konuyu bile acmazdın

yazmakla konuşmakla değişmiyor ki hiçbir şey millet belli oyunu veren belli yöneten belli amaç belli

o yüzden kendi gelişiminiz kendi başarınız için daha mutlu refah düzeyi yüksek bir yaşam için kafanızı yorun bence..

gercekten gereksiz sana bir şey kazandırdığı yok

umarım beni yanlış anlamasssın arkadaşım...

saygılar.
  • Çok yanlış düşünceler içindesiniz.

Ben konuya 'Bu konu kurallara aykırı olduğundan kilitlenmiştir.' mesajı yazıp kilitleyebilirdim.Hatta bu görevi üstlenen kimse açıklama yapmak zorunda da hissetmez kendini,kilitler siler gider.Zaten doğrusu da budur,bu foruma üye olurken nelerin kural dışı olduğu açıkça belirtilmiş ve sizler de 'Kabul ediyorum.'kutucuğunu işaretlemiştiniz.

Siz sanıyor musunuz ki bu konu bizler arasında hiç konuşulmuyor tartışılmıyor.Ben biraz daha katı moderatör olmak yerine size işin gerçeğini belirtmek için o cümleyi kurdum ki bazı arkadaşlara göre talihsiz bir açıklama olmuş.Demek ki konuyu kilitleyecek bütün siyasi mesaj içeren mesajlara 4 gün isteyecektim kurallar dahilinde,konuya da mesaj yazmayacaktım siz de kimin ceza verdiğini bile bilmeden 4 gün uzaklaştırma alacaktınız.Ama ben ne yaptım konuyu kilitledim mesajları görmemezlikten geldim,yanlış yaptım haklısınız.

Bundan sonra bu tarz konular anında silinecek,gereken arkadaşlar da gereken cezaları alacaklardır.

ekleme:ayrıca donanımhaber şirketiyle ilgili sıkıntılarınızı buradan değil forumdestek@donanimhaber.com'dan halledebilirsiniz.Bu düşüncelerinizi oraya da bildirin oradaki yetkililer size gerekli cevapları verecektir emin olun,otomobil genele konu açarak forumun genel kurallarını değiştiremeyeceğinizi düşünebilmeniz gerek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bir ekleme yapıp tekrar kilitleyeceğim;

Bu foruma insanlar kuralları kabul ederek geliyor, o halde kabul ettiğiniz kurallara uymalısınız. Kurallarımız sabittir ve size üye olurken bildirilmiştir. O halde problem kalmamıştır.

Bu forum BİLGİ PAYLAŞIM FORMU dur. İnsanlar buraya bu yüzden gelir. Siyaset için değil, bilgi paylaşımı için gelirler. Ayrıca siyasi konularda çıkan tartışmalar diğer üyelerimizi rahatsız ediyor. Biz huzurlu bir şekilde bilgi paylaşımı yapmak istiyoruz. Amacımız budur.

Saygılarımızla.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.