Şimdi Ara

Donanımhaber şirketine selam olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu forumda mı siyaset yasakmış? siz onu benim külahıma anlatın her gün bu forumda hükümete devlet kurumlarına polise söven yüzlerce insan istedigi gibi sövüyor kimsede bir sey demiyor. tabi sövmekten kastım ana avrat sövmek degil ama emin olun sövene ceza gelmese bak nasıl küfürler havada uçuşur..

her gün en az 2 3 tane benzin başlıgı açılıp sövülüyor, metrobuslerden biri arıza yaptımı yandın zaten, aracın tekeri bi cukura denk geldimi aboo nasıl celallenir ve siyaset yapar burdaki insanlar. ama şöle bir başlık açsan veya bir yazı yazsan seni hemen hükümet yanlısı veya siyaset yapan adam ilan ederler taşa tutarlar. mesela "istanbulda yapılan asvalt kilometresi bilmem kaç km ve bu cok iyi bir rakam desen" veya "yapılan duble yollar cumhuriyet tarihinin toplamı kadar açılan tüneller bilmem ne kadar tranvaylar hafif metrolar şöle böle " desen sen tü kaka olursun. ama benzin şu kadar oldu yolda çukur vardı arabam girdi desen yanına yüz tane daha yandaş bulursun ve beraber hükümete söversin bu forumda...

onun için kimse fazla kendini yormasın bu forum karamsarların, pesimistlerin , olayları kötü yönleriyle görmeyi kendine şiar edinmiş insanların ve siyaset yapmayı sadece iyi şeyler sölemek olarak görüp kötü yanları söleyip sövünce siyaset yapılmadıgını düşünenlerin toplandıgı bir yer... bunun aksini ispatlayabilecek olan varsa hemen bu gun forumu terk etmek noktasında söz veriyorum yemin ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uselessness -- 7 Eylül 2009; 1:31:04 >

• donanımhaber reklamı iyi yapılmış googleda aramalarda üstlerde çıkan bir site olduğu için hiti yüksek yoksa otomobil konusunda arka planda kalmış ve içinde daha değerli bilgiler tecrübeler paylaşılan forumlar mevcut sadece arayıp bulmak sorun çünkü reklam bütçeleri olmadığı için ön plana çıkamıyolar.
  • siyasete karşıysan AKP nin reklamınıda foruma almıycaktın..
  • levent nickli arkadaşım sen açıklamanın talihsizliği konusunda haklısın ama içeriği konusunda değilsin ne yazık ki . Bu bölümün kurallarının ilk maddelerinde siyasi propaganda vb. her türlü şey yasak diye açıkça belirtilmiş, bu yüzden konunun kitlenmesi gayet doğal ama gerekçe çok garip ve böyle büyük ve kendini şirket olarak adlandıran bir site için komik.

Konu şu şu nolu kuralın ihlali sebebiyle kilitlenmiştir denilmesi gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

donanımhaber reklamı iyi yapılmış googleda aramalarda üstlerde çıkan bir site olduğu için hiti yüksek yoksa otomobil konusunda arka planda kalmış ve içinde daha değerli bilgiler tecrübeler paylaşılan forumlar mevcut sadece arayıp bulmak sorun çünkü reklam bütçeleri olmadığı için ön plana çıkamıyolar.

forumda çok bilgili arkadaşlarımız olsada

bilgili / üye sayısı oranı yaptığımızda dh in gerilere düşeceği aşikar =)
    ama çok güncel olması (şahsen bazı bmw haberlerini worldcarfans tan önce koyuyorum siteye )
    o kadar kişiden birinin illaki bilmesi ve çok hızlı tepki alabilmeniz forumu yukarı çıkartıyor...

ayrıca google da belirttiğiniz gibi ne aratsanız en üstte bu yazdıklarım bile 1 saat sonra google da aratınca çıkabiliyor...

• Arkadaşlar taraf olan arkadaşımız duratorq bir açıklama yapıcaktır elbetteki ancak benim onun samimiyetine inandığım için o yazıdan anladığım şudur

"Abi bende kuralları uyguluyorum yoksa bana göre böle ufak siyaset sorun olmaz ancak maddi çıkarlar söz konusu patron böyle söylüyor" dur.

sert bir cümleymiş gibi gelsede kendisini aradan çıkartıp (çünkü duratorq zaten bizlerden biri) ticari kaygılar var patron böyle istiyor şeklinde kendisinin kuralları uygulayan biri olduğunu da belli ederek bundan sonraki bu tür tartışmalarada o yazıyı görenler açısında belki bir neden-sonuç ilişkisini açıklamak isteğidir....

bu yazıyı kötü almayın bence duratorq arkadaşımız bu konularda gördüğüm kadarıyla oldukça hassas..

• bence kural neyse onu gerektirir.Madem siyaset yapcan keşke yerel seçimde muhatr olsaydınız....
  • ben de aynı fikirdeyim.ayak yapmayın.aldınız reklamı gördük.burda 2 kelime yazmak yasak.hakaret eden olursa verin cezasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Reklam alma konusuna gelince. Parayı veren düdüğü çalar. Ben reklam versem benim de boy boy fotoğraflarımı forumun istediğim yerine koydururum. Ben de reklam yaparım. Burda siyaset değil ticaret ortaya çıkar. Seçim zamanında parayı AKP verdi reklamı yaptırdı. CHP verseydi o yaptırırdı DTP verse o da yaptırırdı. Sİyaset değil para konuşur. Yani Money talk

parası neyse söylesinler o zaman bizde bütçemize göre konuşalım.
  • arkadaşlar forumda çok düzeyli siyaset tartışılacağını bilseler onlarda izin verirler bir siyaset bölümü açar forumun üye sayısını kullanım süresini arttırırlar..
    malesef böyle birşey mümkün değil... bellki ucu küfüre hakaretlere gidiyor (hatta forum bile kapanır bu yüzden)

E adam ekmeğini kazanıyor bu işten....
    reklam almak başka şeeyy siyaset tartışmak bambaşka şey...
    biraz daha ticari yönden bakarsanız hak verebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllı deli

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Reklam alma konusuna gelince. Parayı veren düdüğü çalar. Ben reklam versem benim de boy boy fotoğraflarımı forumun istediğim yerine koydururum. Ben de reklam yaparım. Burda siyaset değil ticaret ortaya çıkar. Seçim zamanında parayı AKP verdi reklamı yaptırdı. CHP verseydi o yaptırırdı DTP verse o da yaptırırdı. Sİyaset değil para konuşur. Yani Money talk

parası neyse söylesinler o zaman bizde bütçemize göre konuşalım.

Arkadaşım lafı nerenden anladın bilmiyorum ama siyasi parti reklam verdiğinde olay siyasetten çıkar ticarete döner.

Sen bastır 1000 lirayı forumun orasına burasına reklam yap de senin de reklamını yaparlar.

Sırf ağır küfürler var diye bölümün geçici olarak kapatıldığını yani mesaj göndermenin durdurulduğunu biliyorum ya ben. Ne hakaretler küfürler var. Annesine kardeşine karısına dedesine ninesine. Sövmediği kimse kalmıyor adamın. Beşiğinden mezarına kadar sayıyor adam.

Düşünün reklam şirketini. Sahibi A partisi görüşlü. Reklamı da tam muhalefet olan C partisi veriyor. Parası da yüklü. Yağlı müşteri tabirini burda kullanmak zorunda kalacağım kusura bakmasın kimse böyle yağlı müşteriyi kim kaçırmak ister. Normalde reklam maliyeti 1000 lira. Herif bastırdı parayı 2000 lira. Daha iyisi olsun diyor. Almayacak mı? Başkasına mı kaptıracak müşterisini. Olaya bu yönden bakmak lazım. Kişisel sorunu varsa eğer almaz ama ticari kaygıdan dolayı alır.

• Konuların silinmesi bu kadar kolay olmamalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 7 Eylül 2009; 3:13:31 >
  • Reklam işini bu konuyla daha doğrusu kapatılan konu ile bağdaştırmak, konunun kapatılması kadar yanlış bir davranış, sonuçta profesyonel bir iş yapılıyor bedelini ödeyen o alanı belirtilen süre boyunca satın alır. Bu parti olur, erotik shop olur hiç farketmez.

Ama konunun kapatılması son derece yanlış, sebep siyaset denmiş. Öncelikle bu ülkenin Cumhurbaşkanı -geçmişi ne olursa olsun- siyasi bir simge değildir, bölüm yöneticisinin ya da yöneticilerinin bunu ayırt etmesi gerekirdi. Bana admin veya site sahibi mavalını okumasın kimse, madem bu kişilere güvenilip bu bölümler emanet edilmiş, bu kişilerin belli konularda insiyatif almalarına da müsade edilmiştir. Kaldı ki konuda kilitlenecek en ufak bir durum söz konusu değil, tamam hararetli tartışmalar yaşanmış ama sonuç olarak kim olursa ne olursa olsun %100 tasvip edilmemesi gereken bir davranış söz konusu.. İnsanlar böyle bir duruma tepki göstermeyecek de neye gösterecek? Şu veya bunun çocuğunu maça yetiştireceğim diye kimbilir kaç kural ihlal edildi hiç bunu düşüneniniz olmadı mı? Olur böyle şeyler, abartmayalım diye olaya bakanlar umarım nasıl bir yanlış yaptıklarını anlarlar.

İkinci bir yanlış da sürekli otomobil konuşulacakmış gibi bir havanın yaratılmış olması, millet marka kıyaslamalarında birbirini daha çok yiyor, kapatılan konuda öyle abartılacak bir durum yok, yönetici inceden bir ihtarda bulunabilirdi. İnsanlar robot değil, sürekli araba konuşulacak diye birşey yok, ki burada söz konusu durum trafikle ilgili ve nasıl makaslayan, kuralları ihlal eden insanlar teşhir ediliyorsa kapatılan konuda da buna benzer bir durumun yanlışlığı ortaya konmuş, bu son derece normal.

Çok uzun oldu kusurabakmayın ama sonuçta ortada bir yanlış var ve "bence" konu sahibi arkadaşa donanım haber şirketi bir özür borçlu.

• belki sebep bundan dolayi olabilir

Donanımhaber şirketine selam olsun

birde arkadaslar dusunuyorumda insanimz nezamanki baskalarinin degerlerine, inanclarina,orfune ve adetine siyaset adi altinda hakaret etmemeyi ogrenirse millet olarak daha bi mutlu olacaz gibi bi his var icimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 7 Eylül 2009; 3:40:42 >
  • bende bu tartışmanın tamamı var, adam neler neler söylüyor.

yerlere yatarsınız, benim bu forum tarihinde gördüğüm en muhteşem insanlardan birisiydi bu, banladılar çok yazık oldu... adam toplumsal konulara değinmiş, sucuktan nerelere gelmişti.
  • sucuk muhabbetini yeni gördüm.

gülmekten öldüm abicim bu ne böyle :D
  • Oha herifler sucuktan cumhuriyete siyasete dönmüşler ya.

Cumhuriyet sokağı.
  • sucuk muhabbeti bomba yaw

konuya dönersek benzin zamları yüzünden kimi suçlayacaz, kendimizi mi? Neden bu ülkede dünyaya geldik diye Benim yas 30, yemin ediyorum hükümetin eleştirilmediği bir dönem hatırlamıyorum, akp dönemi hariç. Nedense artık eleştiri suç oldu, toplum tamamen kutuplaştı
  • Buyrun amme hizmeti, tartışmanın tamamını yayınlıyorum:

http://img261.imageshack.us/img261/1232/sucuk1lx1.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/4145/25366913qo7.jpg

http://img366.imageshack.us/img366/450/21173388hk6.jpg

Dikkat!!! Çok ciddi söylüyorum okurken fenalaşabilirsiniz, aşırı yükleme yapmayın.

• adamlar konuyu nerden nereye getirmişler pes yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.