Şimdi Ara

Donanımhaber sitesinin işlemciye yük bindirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Mart 2021; 8:35:33 >

• Aynı sorun bende de ben sadece bende oluyor sanıyordum Forum pc yi cidde şekilde yoruyor
    Donanımhaber sitesinin işlemciye yük bindirmesi
  • forum ,yoğun olduğu saatlerde hele tam bi işkence oluyo yawwwwwwww
    takılmalar,sunucu içi bağlantı hatası v.sssssssssssssssss
    fürum YETKİLİLERİİİİİİİİİİİİİİ

Hayret bişi yawwwwwwww....
    Donanımhaber sitesinin işlemciye yük bindirmesiDonanımhaber sitesinin işlemciye yük bindirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 20 Eylül 2015; 15:14:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Durum böyle olunca bende mobile.donanimhaber'den giriş yapıyorum. Başka türlü forumda dolanmak ölüm. Şu mesajı yazarken bile kasıla kasıla yazıyor mesajı.

Mobil de sıkıntı mesajı yazıyorsunuz göndere basınca bazen sayfa hata veriyor yazdığınız onca şey gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan masaüstü modda giriyorum o bile kasiyor
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Aynen mobilde sıkıntılı. Bilgisayarda mobil sürümü açınca daha rahat oluyor ama.
  • normalde de yük bindiriyor da bugün %100e kitledi işlemciyi öğlen, efsane zamanlar yaşattı bana bugün dh, e7400 olunca bi bok yapamadı pc çıktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bugun mesaj yazarken hep kasti islemci kullanini yuzde 45 lerdeydi

• Aynen bi işler dönüyo burda hackleniyozmu ne oluyo :D

Flash playerı kaldırın düzelir bu arada.
  • Sizde niçin öyle olduğunu anlamıyorum. Şu anda intel core i3-4330 işlemcili bir pc ile giriş yapıyorum ve bu pc en fazla (dh forum açıkken) %14-%15 i görüyor. Mozilla üzerinden giriyorum. Chrome kesinlikle kullanmıyorum ve kullanmayacağım çünkü gereksiz ram yüklemesi yapıyor. Her sekme için yeni bir tarayıcı açmış gibi oluyor. Her neyse dhforum benim cpu yu fazla yormuyor (dediğim gibi %14-%15 falan oluyor iki sekmeli dhforum açıkken - iki sekmenin ikiside dh forum) ama gel gör ki ram çıkıyor 2.9-3.2 gb aralıklarına. Bir yerde normal diye seviniyorum ram i görünce üzülüyorum. KARDEŞİM ŞU FORUMU BİR DÜZELTİN ARTIK!! 4 send öncede aynı sorunlar yüzünden kayıt olmamıştım. Şimdi belki duzeltmişlerdir, kayıt olayım falan. Yok kardeşim yine aynııııı yine aynı! (Bu arada 5.nesil intel core i7 sistemimde de %3 e yakın yiyor. Onu düşününce biraz rahatlıyorum )

• Reklamları her ne kadar engellesenizde reklam kodları sitenin kaynak kodlarında çalıştığı için tarayıcı sayfayı derlerken ciddi cpu tüketiyor, imzamdaki işlemci ile bile zaman zaman yüzde 30 lara fırlıyor cpu kullanımı dh de gezerken, yahu ben bf4 de full ayarda 64 kişilik haritada oyun oynarken bile işlemci yüzde 40 larda geziyor, insafsız dh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Eylül 2015; 2:44:04 >
  • aynı sorun bende de var, eğer forumdayken aşırı bis kasma hissettiğinizde SHIFT+ESC yapın, chrome un görev yöneticisinde görüyorsunuz her şeyi zaten.

forumun açık olduğu sekme işlemcide %25 kullanıyor, tek çekirdeğin tamamını kullanıyor ama ciddi bir kasma oluşuyor bilgisayarda.

yazı yazarken bile saniyelik gecikmeler oluyor harfler arasında

forumun günde 50 kere çökmesi de cabası, foruma girebildiğim sürelerde de işlemciyi sömürüyor
  • Donanımhaber sitesinin işlemciye yük bindirmesi
  • Ne yaptıkları belli değil , zombi ağı mı yapıyolar render mı alıyolar bizim üstümüzden bilmiyorumki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır çözüm bulamadılar, ben anlamıyorum içeriğinin tamamı teknoloji olan bir sitede bu kadar mı zor olur ya sağlıklı çalışan bi forum oluşturmak, günün üçte birinde siteye hiç girilmiyor, kalanında da girsen karın ağrısı, sayfayı aşağı sürüklemek bile dert oluyor çoğu zaman
  • İ5 4460 dada durum aynı.

• bazen oluyor sürekli değil i5 3570k %3 ile %4 arası bende şu an.
  • Donanım Haber' de gezerken bende sistemde kasılmalar hissediyorum. Bunu da çok geç farkettim. Youtube den video izliyorum sorun yok, 4-5 tabdan farklı site açıyorum sorun yok. Ama dh den bazen 3-4 tab açınca sayfanın akışı takılıyor. Demek ki sadece bende olmuyor muş.

İşlemcim i5 3317U

• Bende Cpu değilde Ram kullanımı azdı son zamanlarda şuan pek sorun yok gibi 4 sekme açık %39 ram kullanımı var gün ilerledikçe çoğalmaya başlar yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.