Şimdi Ara

DonanımHaber Üyelerine Özel: HTML Kursu 24$ Yerine Ücretsiz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet artık çağımızın vazgeçilmezi haline geldi. İstenilen her şey internet sayesinde sadece bir tık ötenizde! İnternette milyonlarca web sitesi bulunurken sizin hala web siteniz yok mu?

Eğer bir web sitesi yapmayı bilmiyorsanız kendinize bir web sitesi yaptırmak size oldukça yüksek bir bütçeye mal olur. Bunun için cebinizden çıkacak miktar en az 500 TL'dir. Ancak biz sizlere bu eğitimin sonunda kendi web sitenizi yapabilmeyi taahhüt ediyoruz !

Bu eğitim seti ile artık html ile web siteleri yapmak çok kolay ! Eğitici videolarımız ile Html'i A'dan Z'ye öğrenin !

A'dan Z'ye HTML eğitim seti herkesin anlayabileceği seviyede hazırlanmıştır. Web sitesi yapmak ile ilgili en ufak bir bilginiz dahi yoksa endişelenmenize hiç gerek yok. Çünkü bu eğitim setinde web sitesini nasıl yapacağımıza dair herşey mevcut.

25 adet ders videosu ve 3 adet bölüm sonu testleri ile hem öğreneceksiniz hem de konu sonunda bilginizi ölçeceksiniz ! Hem de bu dersleri istediğiniz zaman tekrar tekrar izleyebilir ve anlamadığınız yerler olursa kurs içerisinde bulunan tartışma forumundan sorularınızı sorabilirsiniz.

İnternette milyonlarca web sitesi varken sizde hemen yerinizi alın ! HTML ile Kendi Web Sitenize "Merhaba" deyin.

Kısa bir süreliğine kursumuz ücretsizdir. Ücretsiz Öğrenci kaydımız 50 Öğrenciyle sınırlıdır. Kurs'a katılan öğrenci sayımız 50'ye ulaştığında kursa katılım bedeli 24$ olacaktır. Sizde hemen kurstan ücretsiz faydalanmak için yerinizi alın.

https://www.udemy.com/htmlkursu

GÜNCELLEME!! :
    Kursumuz şu andan itibaren 24$ olmuştur.

DH Üyelerine özel 10 kişi ile sınırlı Kampanya Kodunu kullanarak kursa ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Ücretsiz Kayıt Olmak İçin Kampanya Kodunuz. "DonanımHaberUcretsiz"

Not: Kampanya Kodu Bu Gece 00.00'a kadar geçerlidir

SON GÜNCELLEME:
    Arkadaşlar html kursumuz ücretsiz olarak yayınlanacaktır. İleri seviye web tasarım kurslarımız açıldığı zaman ücretli olacaktır. Kurstan herkes ücretsiz olarak faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfurozsoy -- 22 Temmuz 2014; 17:14:58 >

• Kursa ucretsiz kayıt devam etmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette o kadar çok kaynak varki insanlar bence para ödemeyi göze almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belriez_RT

İnternette o kadar çok kaynak varki insanlar bence para ödemeyi göze almazlar.

internette her konuda binlerce milyonlarca kaynak var ama kaynakların kalitesine göre de ücretli olanlarda bir o kadar ücretsiz kaynaklar kadar rağbet görmekte. Ben burada yoğun bir emek harcayarak A'dan Z'ye Html'i anlattım ve html ile ilgili örnek bir web sitesi yaptım kursta. İnternette birçok kaynakta html ile ilgili ya yarım kalmış notlar var ya da yazılı kaynaklar var. Bu şekilde html'i videolu anlatan kaynak bulmak az ve açıklamada da belirttiğim gibi kurs sonunda kendi web sitelerini yapabilecek seviyeye geleceklerini taahhüt ediyorum.

Üstelik 50 kişi gibi çok yüksek bir kontenjan ile kursa ücretsiz öğrenci almaktayım. Bu da işin tamamen maddiyatında olmadığımı gösteriyordur umarım.

• Tabi herkez A'dan Z'ye anlatmaz orda haklısın.
  • Kursumuz şu andan itibaren 24$ olmuştur.

DH Üyelerine özel 10 kişi ile sınırlı Kampanya Kodunu kullanarak kursa ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Ücretsiz Kayıt Olmak İçin Kampanya Kodunuz. "DonanımHaberUcretsiz"

Not: Kampanya Kodu Bu Gece 00.00'a kadar geçerlidir
  • abi sakın para falan vermeyin, tamam video hazırlamış eyvallah da site yapmak için öyle sadece html ile yapılacak bir statik web sayfayı yeterli olmaz. Bunun için tonlarca video var internette. Frontpage ile site yapıyor arkadaşımız. Bu derslerin neyine 24 dolar istiyorsa artık anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keftar -- 22 Temmuz 2014; 15:21:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

abi sakın para falan vermeyin, tamam video hazırlamış eyvallah da site yapmak için öyle sadece html ile yapılacak bir statik web sayfayı yeterli olmaz. Bunun için tonlarca video var internette. Frontpage ile site yapıyor arkadaşımız. Bu derslerin neyine 24 dolar istiyorsa artık anlamadım.

arkadaşım aynı kodları dreamweaver'da yazabilirdim. Ve aynı işlevi görecekti veya Notepad'de. Program görmüyoruz bu kursta web sitesi yapmayı öğreniyoruz. Aynı kodları istediğin editörü kullanarak yapabilirsin. Ücretsiz kayıt imkanı veriyorum onca emek harcadım ve ücretsiz kayıt olarak kursu bir de karalamaya kalkışıyorsun kardeşim emeğe saygın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfurozsoy -- 22 Temmuz 2014; 15:34:13 >

• ücretsiz oluşuna bir şey demiyorum 24$ diye reklam yapmanı anlamıyorum. Ve ayrıca belirtmek istedğim aynı bilgilere internetten erişebiliyorken neden 24$ vereyim sana kaldı ki o videolar o kadar parayı hak etmiyor.
  • ayrıca sen diyorsun adama 500 tl verip site yaptırılıyor. Adamın yaptığı sitede javascript var css var ayrıca kullandı web dili var asp.net veya php. Sen diyorsun ki verilen bu kursla siz de böyle site yapabilirsiniz. kardeşim sadece html ile bu işler olur mu. bırak Allah aşkına
  • quote:

ücretsiz oluşuna bir şey demiyorum 24$ diye reklam yapmanı anlamıyorum. Ve ayrıca belirtmek istedğim aynı bilgilere internetten erişebiliyorken neden 24$ vereyim sana kaldı ki o videolar o kadar parayı hak etmiyor.

Hocam bu konuda polemiğe giripte konumu ve kursumu daha fazla baltalamana izin vermiycem. İstediğin her konuda istediğin bilgiye ucretsiz erisebilirsin milyonlarca web sitesi var doğal olarak. Ancak ucretsiz kaynaklar olduğu kadar ücretli bir çok kaynak mevcut ve satış sayıları da bir hayli yüksek. Burada harcanmış bir emek var sadece 4 saat harcayarak html ve Web sitesi yapmak isteyenler kendi web sitelerini yapabiliyor hale gelecekler. Bu başlangıç kursumdu sonraki kurslarimda html5 te anlatacağım. Css te anlatacagim herşey bir arada olmuyor ne yazık ki. Bu eğitim setleri de son teknolojilere sahip olacak ama bunları öğrenmek için bir html bilgisi gerek. Kendine web sitesi yapmak isteyenler bununla web sitelerini yapabilirler. Diğer kurslarla da piyasada ki en profesyonel siteleri yapabilecek hale gelecekler. Ama bunların hepsi senin de ve herkesin de bileceği üzere bir anda olmaz. Ben php dersi için bilge adamdan 12000 lira fiyat aldım. Bu rakamlar konusuluyorken html için 24$ çok birşey olmasa gerek ki html için birebir eğitim almaya bence hiçbir şekilde gerek yok

• abi hala html'e 24$ diyorsun ya google yazsan html dersleri diye senin anlatacağından farklı bir şeyler çıkmayacak arkadaş. Milleti kandırmayalım ya. O dersleri yapanlar ücretsiz veriyor da sen niye 24$ isitiyorsun bırak kardeşim ya. Bilmeyenleri kandırıyorsun. İnanmayın arkadaşlar!
  • quote:

abi hala html'e 24$ diyorsun ya google yazsan html dersleri diye senin anlatacağından farklı bir şeyler çıkmayacak arkadaş. Milleti kandırmayalım ya. O dersleri yapanlar ücretsiz veriyor da sen niye 24$ isitiyorsun bırak kardeşim ya. Bilmeyenleri kandırıyorsun. İnanmayın arkadaşlar!

O ucretsiz kaynaklarından öğren kardeşim o zaman.

• Kendim için demiyorum, öğrenen zaten oradan öğrenir. Ben senin o abartılı yaptığın reklama ve istediği 24$ dolara kızıyorum.

Tamam neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Buradan html öğrenmek isteyen arkadaşlara sesleniyorum.

HTML öğrenmek için bu kursa 24$ vermenize gerek yok. Kendiniz de pekala öğrenebilirsiniz. Kaldı ki videoda anlatılan var olan şeyler başka birşey değil.
    "biz sizlere bu eğitimin sonunda kendi web sitenizi yapabilmeyi taahhüt ediyoruz !

Bu eğitim seti ile artık html ile web siteleri yapmak çok kolay "

demiş arkadaş. Sadece html ile bu iş olmaz html bu işin temelidir basittir de. Böyle vaatlere de kanmayın

• quote:

Kendim için demiyorum, öğrenen zaten oradan öğrenir. Ben senin o abartılı yaptığın reklama ve istediği 24$ dolara kızıyorum.

Tamam neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Buradan html öğrenmek isteyen arkadaşlara sesleniyorum.

HTML öğrenmek için bu kursa 24$ vermenize gerek yok. Kendiniz de pekala öğrenebilirsiniz. Kaldı ki videoda anlatılan var olan şeyler başka birşey değil.
    "biz sizlere bu eğitimin sonunda kendi web sitenizi yapabilmeyi taahhüt ediyoruz !

Bu eğitim seti ile artık html ile web siteleri yapmak çok kolay "

demiş arkadaş. Sadece html ile bu iş olmaz html bu işin temelidir basittir de. Böyle vaatlere de kanmayın

matematikte çok kolay fizikte kimya da ve internette milyonlarca döküman var hemde ücretsiz ! Neden para veripte dersaneye giderler ki bunun için veya özel ders alırlar halbu ki aynı şeyi anlatıyorlar ? veya ZTV gibi bu derslerde video eğitim veren sitelere neden para ile kayıt olurlar da o videolara para harcarlar ki ! Çok dar bir açıdan bakıyorsun konuya kardeşim. Malesef bu konuda seninle hemfikir değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfurozsoy -- 22 Temmuz 2014; 16:26:45 >

• Son 5 Adet Kupon Kalmıştır..
  • abi konunun iki boyutu var bir parasi iki vaadi. Birincisi o dersler 24dolar etmez. Aynisini ucretsiz elde etmek varken ne diye para veriyoruz. Uzaydan anlatmiyorsun ya ayni konular radibuton link verme. Bunlar mi 24$. İki diyorusn ki bu kursa html ile siz de 500lira vererek yaptirdiginiz siteleri kendiniz yapabilirsiniz. Nereye yapion. Html ile olacak is mi bu. Yalan yanlis reklam yapion vaatte bulunuon. Kandirmayin insanlari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar html kursumuz ücretsiz olarak yayınlanacaktır. İleri seviye web tasarım kurslarımız açıldığı zaman ücretli olacaktır. Kurstan herkes ücretsiz olarak faydalanabilir.
  • kursa ücretsiz kayıtlar devam etmektedir.
  • Tonla acik kaynak varken html dersine 24 dolar vermek cok gereksiz, bir de ders html, cakalliktan baska bir sey degil.

Birde bu kursu kisi satin aldi, izledi butun videolar kursu tamamladi, sadeve bildigi sey html , sen sadece html kullandigin bir siteyi gostersene , bunun css i nerde ? Hani websitesi yapiyordu ? Ama css icin bir 24 dolar daha odemek gerekli.

Birde sadece html ile 500 lira eden bir site var midir

Hani web tasarim asamasina giris yapiyorsunuz desen anlarimda, bu kursun sonunda 500 liralik websitesi yapiyorsunuz demen abes kaciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 22 Temmuz 2014; 23:37:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.