Şimdi Ara

Donanımhaber vs. Ekşi sözlük [Ekşisözlük'ten YANIT GELDI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
9
Favori
49.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
355 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hesabım güya formatı bilmiyormuşum diye direkt kapandı ortada argo dahil yok, hesap kapanmasının tek nedeni koyun gibi yazmamam böyle bir kaç kişi daha sansüre uğradı hatta hastahane ile ilgili bir olay olmuştu oaly büyüyünce başlığı açanın hesabını kapattılar, burda da sansür var ama en azından burası sansüre karşıyız diye goygoy yapmıyor, bak nasıl başlık açmış formatı bilmiyormuşuz peh

https://eksisozluk.com/cafer-ile-cemilin-ortaligi-birbirine-katmasi--5548869

artık başlık takip ediyorum o da az kişinin ilgilendiği konular ile alakalı yoksa orda da durum aynı, her karşıt görüş troll ilan ediliyor adam a partili partisini eleştiriyor diye b partisinin trollü ilan ediliyor, biri sıradan bir başlığa saçma sapan bir bakınız koysa inci sözlük gibi herkes espiri kasmaya çalışıyor.

muhaliflerin oyun bahçesi, haa birde dışarda hakkını aramaktan aciz klavye delikanlıların, adamı dışarda kazıklıyorlar gidip ekşi'de başlık açıyor

• FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Atatürk de hem Fenerli hem Beşiktaş lı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh de ki JOJUKlar bize kafa tutmasın. Yaşları belkide +3 etmez ekşiye dil uzatmayın. Siz orda yazar olamadığınız için bak altını çiziyorum YAZAR olamadığınız için burdasiniz hepiniz tam bir REZALETSINIZ anladınız mı miraderim?

• Nick + yorum uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Donanımhaber vs. Ekşi sözlük [Ekşisözlük'ten YANIT GELDI]

İyiydi
  • DH buluşmalarinda fotodakine benzer muhabbetler dönüyor yani yalan degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşisözlük yazarları = aptallar
  • ahahahahahahahaha

• Dh alır net

• ekşi sözlük..... monşer
    donanım haber....halkadamı :)
  • Beyler ekşi'de yazarım ama buranın tadını vermiyor.Bu konuyu orada açılan başlıktan gördüm geldim hatta.Çaylak olduğum dönemler çok daha kaliteliydi sözlük.Gerçekten kültür seviyesi üst düzey yazarlar vardı.Şimdiyse İslam'a hakatet eden ergen ateistler,solcu maskesi takmış pkk sempatizanları, herkese hakaret eden küçük gören kibirli tayfa ve tinerci dolu.

Donanım haber ölücüleri diye dalga geçip gülen kesim geçen haftalarda netflix'ten dilenci gibi bedava kod dileniyordu.

• Abartılmış olmasına rağmen konu güldürdü. Ben eskiden gece gündüz DH'de takılırken, bu konuyu Ekşi'den gördüm. Aradaki farkı anlayın.https://forum.donanimhaber.com/sizi-eksi-sozluk-ile-aldattim--123160047#123160047 bu konuda söylemişim aylar önce. Ama DH'nin yeri her zaman ayrıdır tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 3 Şubat 2018; 19:1:44 >
  • Hala kedi ciğer yazan ekşi yazarları var, Ekşi cidden eski kalitesinden tamamen uzak.

Bazı yazarları okuyorum adam sanki ortadoğu uzmanı gibi yazı yazıyor ama daha (her şey) yazmasını bilmiyor. Ayrıca twitter çıktıktan sonra popülerliğini iyice yitirdi.

Mesela işgüzarlıklarına bir kaç örnek vereyim.

Ülke içerisinde herhangi bir konu twitterda tt olur, buradan bir yazar alır bunu başlık yapar. o konu sonuçlanır ve içlerinden birisi bunu ekşi sözlüğün gücüne mal eder.

bir diğeri ise mesela diyelim ki; trues romantica(tamamen salladım) diye popüler bir film yapıldı, aynı isme sahip yabancı ve gerçekten müzik kültürü olan kişiler tarafından bilinen harika bir şarkı var. Şimdi yazar film için başlığa girer ve böyle bir müziğin varlığından yeni haberdar olur ama aynen şunu yazar "harika bir müziktir, o doğu batı sentezinin bana verdiği haz bla bla" bu entryler de genelde filmin duyurulma tarihi ya da yayınlanma tarihi ile paralellik gösterir.

son olarak eğer romandan uyarlanma kült bir film varsa ya da yeni yapılmışsa arkadaşlar bunun kitabını mutlaka 2-3 kere ve kesinlikle ingilizce okumuşlardır, filmde de asla kitaptaki hazzı alamazlar.

tabi aralarında gerçekten kaliteli yazarlar da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihba -- 3 Şubat 2018; 19:3:42 >

• DH'nin ölücüleri yeter be
  • Şimdi yine sözlükteki konuya baktım da adamlar hala donanimhaber'in bedavacı dolu olduğunu söyleyerek kendilerini tatmin etme yoluna girmişler.

şuna bir bakın isterseniz.

https://eksisozluk.com/hepsiburadada-1-tlye-satilan-bilgisayar--4933649
  • dh alır. 2 yıl insanları üyelik için bekletecek kadar ilgisiz olan ekşi'ye karşıyız.
  • Ekşisözlük, sözlükçülük görevini terkedip leş bir ortam olmuşken; Donanımhaber, hâla donanım-yazılım konularıyla öne çıkmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisho -- 3 Şubat 2018; 19:20:34 >
  • Ekşi sözlüğü takan var mı hala? Geçende ''Camiler yıkılıyor demek ki Allah yok'' diyen vardı...
  • Ekşi sözlükten
    donanımhaber'in ekşi'ye diss atması
    şeklinde başlık geldi link:
    https://eksisozluk.com/donanimhaberin-eksiye-diss-atmasi--5562255

• Saldırın evlatlarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.