Şimdi Ara

- DonanımHaber WarRock Takımı - (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
37.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silahı alan var mı? Silah g1 üzerinden kod ile alınacakmış..
  • ben alamadım yahu nasıl alınacak bir heyecanla inventorye girdim ama
  • Pre aldım. 5. slot da alacağım, sizce değer mi?
  • miktarını bilmiyorum ama bence değer
  • 1. YARIN FLN DEMEYİN ANLAMADIM CUMA GÜNÜ MÜ ?
    2. KAĞAN 3.SLOTA AUG 5 E AW50F KOYABILIRSIN AMA SEN BILIRSIN EGER BUNUN ICIN ALCAKSAN ALMA
    EN ÖNEMLİ 3. ARKADAŞLAR WARROCKA Bİ GİRDİM 2 SAYFA SERVER VAR TÜRKİYE YOK YAW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 5 Mart 2009; 19:42:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurjojuq

1. YARIN FLN DEMEYİN ANLAMADIM CUMA GÜNÜ MÜ ?
    2. KAĞAN 3.SLOTA AUG 5 E AW50F KOYABILIRSIN AMA SEN BILIRSIN EGER BUNUN ICIN ALCAKSAN ALMA
    EN ÖNEMLİ 3. ARKADAŞLAR WARROCKA Bİ GİRDİM 2 SAYFA SERVER VAR TÜRKİYE YOK YAW

nası yahu var
  • Sniperda 5. kullanmazsın, yani 3. slota psg 5. ye aug koyamazsın.. Kağan sen anladığım kadarıyla assault kullancaksın, famasın 25 mermisi var, 2 adam olduğu zaman başka silah gerekicek.. Paran varsa 5. slot al ve oraya m60 koy, yoksa g36 al 5. slota.

@cesurjojuq

Proxy kullandın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuberlin -- 5 Mart 2009; 19:58:02 >
  • Dinar kalmadı flash ile adrenalineden. Aynı anda almışım birde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlmosT

Sniperda 5. kullanmazsın, yani 3. slota psg 5. ye aug koyamazsın.. Kağan sen anladığım kadarıyla assault kullancaksın, famasın 25 mermisi var, 2 adam olduğu zaman başka silah gerekicek.. Paran varsa 5. slot al ve oraya m60 koy, yoksa g36 al 5. slota.

@cesurjojuq

Proxy kullandın mı?

proxy fln kullanmadım bilmiorum ki bide yeni silah geldimi size
  • ARKADAŞLARRR DUYDUK DUYMADIK D0EMEYİNN COK SIKILDIM YENİ ÇAR AÇTIM İSMİ cesurismet BURDAN TOPUNUZA DUYRULUR BUGÜN AMŞAM ODA YAPAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 6 Mart 2009; 13:25:33 >
  • 12 oldum.Hala pre alamadım.Yarın kesinlikle alıyorum.Pttden havale yapıcam.Arkadaş anlattı nasıl yapılacağını ama
    %1 alıyorum 1 oyundan ya,daha bu level'de sıkıldım oyundan
  • beyler bu awm ne zaman gelecek g1de haberi de çıkmış ama...
  • 60 asist kasmıştım oyundan atıldım ya var mı böyle birşey.
  • Battle da tam pro oldum 50 level adamlar vardı oyuna sonradan girip kd kastım Artık cqc benim için bitmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlmosT

Battle da tam pro oldum 50 level adamlar vardı oyuna sonradan girip kd kastım Artık cqc benim için bitmiştir

daha ben varım

bu arada medic için hangi silahı alayım ayrıcane secondary weap olarak mp5k mı alayım yoksa dual mi alayım

• SAKKIN AMA SAKKIN BERETTA ALMA LAN ONU BELEŞE VERSELER BEN ALMAM NE KADAR İĞRENÇ Bİ SİLAH MP5K VEYA GLOCK TAN BAŞKA BİŞİ ALMA SAKIN

MEDİC İÇİN BENCE UZİ İDEALDİR TABİ LV YÜKSEKSE P90 DA OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 7 Mart 2009; 9:02:13 >
  • Premiumu aldım.Flag nedir,nasıl yapılır var mı anlatacak birisi
  • FLAG YAPMAK ICIN BATLE GEÇECEN NEYDİ LAN HA BÖLE UÇAKLI BÖLÜM VAR CANTUMIRA ORAYI SIFRELI ACICAN GAME MODE MI NE ONU CONQUEST YAPCAN 1 KİŞ İLE İŞTE DERBERAN BASESEİNE GELİCEK ORDA ANA BASEYİ ALCAKSINIZ 30 OLANA KADAR
  • şuanda oynayan varsa türkiye serverindeyim cesurismete pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.