Şimdi Ara

- DonanımHaber WarRock Takımı - (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
0
Favori
37.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu aralar giremiyorum pederle kapıştık biraz daGüzelim gold pre boşuna gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Ya bu aralar giremiyorum pederle kapıştık biraz daGüzelim gold pre boşuna gidiyor

geçmiş olsun

inş. çok geçmeden barışırsınız baba oğul arasında küslük olmaz umarım önemli bir problem değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Ya bu aralar giremiyorum pederle kapıştık biraz daGüzelim gold pre boşuna gidiyor

sen şifreyi bana ver preyi degerlendiririz
  • YA YAZMAYAYIM DEDİM BİR KAÇ GÜNDÜR WARROCKA GİRİOM CONNECT BÖLÜMÜNDE ID PW YAZIOM "OK" A BASIOM OLE KALIO
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurjojuq

YA YAZMAYAYIM DEDİM BİR KAÇ GÜNDÜR WARROCKA GİRİOM CONNECT BÖLÜMÜNDE ID PW YAZIOM "OK" A BASIOM OLE KALIO

bu sorun bende hep oluyor ya internetinde yavaşlık vardır ki büyük ihtimal ondan kaynaklanır ya da warrockta hata vardır ama warrockta hata olsaydı diğer herkeste olurdu benim genellikle net yavaş olduğundan çoğu kez öyle oluyor öyle bir sorunla karşılaşırsan ya biraz bekleyeceksin ya da çıkıp tekrar gireceksin
  • Size hala gelmedi mi silah yazıkk bende 21 günlük var diğer charlardaki şifreleri de aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

quote:

Orjinalden alıntı: cesurjojuq

YA YAZMAYAYIM DEDİM BİR KAÇ GÜNDÜR WARROCKA GİRİOM CONNECT BÖLÜMÜNDE ID PW YAZIOM "OK" A BASIOM OLE KALIO

bu sorun bende hep oluyor ya internetinde yavaşlık vardır ki büyük ihtimal ondan kaynaklanır ya da warrockta hata vardır ama warrockta hata olsaydı diğer herkeste olurdu benim genellikle net yavaş olduğundan çoğu kez öyle oluyor öyle bir sorunla karşılaşırsan ya biraz bekleyeceksin ya da çıkıp tekrar gireceksin

bilgiler için saol ama bu baya pazar-pazatesi günüden beri var netten diilde bnm pcden %100 die düşünorum.
    ya bi virüs taradım tam 100 virüs çıktı tabi warrock açmasını düşünmek

• quote:

Orjinalden alıntı: AlmosT

Size hala gelmedi mi silah yazıkk bende 21 günlük var diğer charlardaki şifreleri de aldım

ben hafta içi giremiyorum fazla cuma günü bi çardan alıorm 3 günlük pazara kadar tamam.daha tasarruflu oluo
  • bu kampanya ne zamana kadar

fazladan hesap alırım belki

Ama hesap almak da çok zahmetli yaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 12 Mart 2009; 18:46:20 >
  • oyundan bir kaç ss
     - DonanımHaber WarRock Takımı -

- DonanımHaber WarRock Takımı -

çok iyi değilim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 12 Mart 2009; 20:10:23 >
  • of ya pc bi gelse hemen özledim wr yi of of hiç oyunda yok napsam nopanic1907@windowslive.com bare ekleyinde konuşak patlıcam sıkıntıdan umarım msn vermek yasak diildir
  • yasak değil de fenerlisin ekleyemem

• Dinar iyiymiş. Şu an dinarsızlıktan 5. slot alamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Dinar iyiymiş. Şu an dinarsızlıktan 5. slot alamıyorum.

yavaş yavaş oyun paraya real paraya dönüyor bas parayı al dinar
  • quote:

quote:

Dinarlar çok pahalı.

• quote:

quote:

quote:

Dinarlar çok pahalı.

o da doğru ya mecbur 1 tane hesap alacaksın 2warrock açıp adam öldüreceksin asıl hesapla ya da bir arkadaştan yardım isteyeceksin

• @ToorJi

Senin dediğin swap oluyor, o da yasak yakalanırsan level düşer

En iyisi benim gibi heli kullanmak oyun başına 600 dinar alıyorum.. 8 kişilik crater kur, baseleri topla, apacheye mermi doldur, derberan base'ine gir, oyunu bitir
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlmosT

@ToorJi

Senin dediğin swap oluyor, o da yasak yakalanırsan level düşer

En iyisi benim gibi heli kullanmak oyun başına 600 dinar alıyorum.. 8 kişilik crater kur, baseleri topla, apacheye mermi doldur, derberan base'ine gir, oyunu bitir

İYİ DİOUN HOŞ DİOSUN AMA ÖLE HELİ KULLANMAK HER BAB YİĞİDİN HARCI DEĞİL
  • YAW KAĞAN BENİ NE ZAMAN EKLİCEN ÜYELERE
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.