Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada yıldızlı bi arkadaş söyledi, şaka değildir diye düşünüyorum
  • arkadaşlar 9 eylldeki hazırlık atlama sınavından sonra bide 15 eylülde ileri ingilizce 1-2 sınavı varmış o neyin nesi oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

arkadaşlar 9 eylldeki hazırlık atlama sınavından sonra bide 15 eylülde ileri ingilizce 1-2 sınavı varmış o neyin nesi oluyo

Yıl içindeki dersleri önceden vermiş oluyorsun...Kendine güveniyorsan gir abi
  • Nasıl ingilizce eğitime geçmiş, öyle pat diye olur mu, sallamış birisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

arkadaşlar 9 eylldeki hazırlık atlama sınavından sonra bide 15 eylülde ileri ingilizce 1-2 sınavı varmış o neyin nesi oluyo

testmi olucak oda

bide yildizz.com da inşaatın davutpaşaya taşındığı ciddi ciddi konuşuluyo nedir olayın aslı bilen varmı
  • Davutpaşa Ormanı yeni tarzanlarını bekliyor, gelin koçlarım

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu ©

• iyi gene asfalt yol, araba felan varmış ben daha kötüsünü bekliyodum
  • quote:

iyi gene asfalt yol, araba felan varmış ben daha kötüsünü bekliyodum

Arabanla gelip gidebilirsin tabi, yolları düzgün, otopark ücretsiz,

Kampüsün içinde herşey var, halı saha, basket sahası, spor salonu, yüzme havuzu yapıldı yeni
  • kampus de carting pist i bile varmış hem
    ayrıca hazırlık muafiyetinden hemen sonraki sınavlarda kur belirleme yapılacakmış.
    Birde bu harçlar belli oldumu tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaletMomenti -- 29 Ağustos 2008; 1:34:57 >
  • ya ben muafiyete girmicem direk kur sınavına giricem zaten hazırlık okumak istiyorum muafiyetin zorunlu olmaması lazım öyle saçma şey mi olur ? zorunlu dio kayıt klavuzunda..

dilimde tüy bitti artık kur sınavının seviyesini bilen elinde kur sınavıyla ilgili bişeler olan varsa paylaşsın gözünüzü sevim
  • harçlar geçen seenki miktar üzerinden ödenecekmiş bakanlar kurulu karar almadığı için,güz yarıyılında öderken aradaki farkı ekleyecekler üzerine.bir de bakıyorum davutpaşa sanki öcü gibi arkadaşlar baya bi kafa buluyorlar da açıkcası 1 sene orda bi sene beşiktaş'ta okudum ben davutpaşa'yı daha çok sevmiştim aksaklıklarına rağmen bence bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
  • ingilizce mi oldu yıldız şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: godfather09

ingilizce mi oldu yıldız şimdi

yok öyle birşey, klavuzda yazardı doğru olsaydı, klavuzda yazıyormu eğitim dili ingilizce diye??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

testmi olucak oda

bide yildizz.com da inşaatın davutpaşaya taşındığı ciddi ciddi konuşuluyo nedir olayın aslı bilen varmı

ya tam olarak adresi versene yildizz ne saçma bir site gibi geldi bana
    forum çok karşık o inşaatla ilgili topicin yeri atabilirmisin?

• yildizz.com resmi bi site değil zaten, bir sürü öğrenci konu açmış sağ tarafta DIR bölümünde, 5 inde kayda gidicez öğreniriz ordan
    http://www.yildizz.com/diryorum.asp?page=yorumlar&did=82562
    http://www.yildizz.com/diryorum.asp?page=yorumlar&did=82558
    http://www.yildizz.com/diryorum.asp?page=yorumlar&did=82554
    http://www.yildizz.com/diryorum.asp?page=yorumlar&did=82550
    http://www.yildizz.com/diryorum.asp?page=yorumlar&did=82583

arkadaşlar bizim üniversite noter onaylı diploma, nüfus cüzdanı fotokopisi felan istemiyo değilmi bide haftasonları bankalar açık oluyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 29 Ağustos 2008; 20:43:34 >

• quote:

yildizz.com resmi bi site değil zaten, bir sürü öğrenci konu açmış sağ tarafta DIR bölümünde, neyse 5 inde kayda gidicez öğreniriz ordan

arkadaşlar bizim üniversite noter onaylı diploma, nüfus cüzdanı fotokopisi felan istemiyo değilmi bide haftasonları bankalar açık oluyomu

- Bankalar haftasonu kapalı

- Diplomanın orjinalini istiyorlar, noter onaylı fotokopisini değil
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.