Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bugün cesaretimi topladım ve onca yolu göze alarak davutpaşaya gittim.
    Öncellikle ben anadolu yakasında kartal da oturuyorum. Giderken sadece raylı sistemi kullanarak gittim.Birtek karşıya geçerken vapura bindim o kadar. Güzergahım şöyle oldu:
    Kadıköy - Haydarpaşa(tren)
    Haydarpaşa - Karaköy(vapur)
    Karaköy-Yusufpaşa(tramvay)
    Yusufpaşadan aksaray- havaalanı metrosuna tabanvay
    Aksaray-Davutpaşa (Metro)

Toplam gidiş sürem 2 saat 45 dakika. Karaköyden Davutpaşa 45 dakika.

Dönerken de 500es ile dönüm . 500es harikalar yaratıyor diyebilirim
    davutpaşadan mecidiyeköy 22 dakika.
    davutpaşadan boğaz köprüsü yarım saat.
    tam 1saat 15 dakika sonra kartal e5 e vardım.
    bence 500es anadolu yakasında oturanlar için daha avantajlı

• bide 127 mi 117 mi öyle bişey var kadıköy rıhtımdan kalkan, o nasıl
  • Evet 127 de var ama ona binemedim daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaletMomenti -- 1 Eylül 2008; 12:00:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

bide 127 mi 117 mi öyle bişey var kadıköy rıhtımdan kalkan, o nasıl

127 Edirnekapı üzerinden, Topkapı'ya gidiyor oradan da Davutpaşa'ya. 500ES Otogar, Bayrampaşa yolu üzerinden gider Davutpaşa'ya. Trafik normal akışındaysa 1 saat içinde Kadıköy'den Davutpaşa'ya ulaşmanız mümkün.

@Puraq

500ES'le sabahları Davutpaşa'ya gitmek istiyorsan hocanın ezanıyla kalkıp, saat 6-6.30 arası durakta olman lazım, yoksa 9'da Davutpaşa'da olamassın. Malum trafik sorunsalı. Dönüş için 500ES en ideali yoksa tramvay, metro, vapur sonra ordan otobüs çok uzatıyor işi.

Ayrıca Eminönü'ndeki İETT peronundan da Davutpaşa'ya giden bir otobüs var, kampüsün içine girmiyor ama yakındaki bir durakta bırakıyor. 92Cdi galiba adı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

quote:

127 Edirnekapı üzerinden, Topkapı'ya gidiyor oradan da Davutpaşa'ya. 500ES Otogar, Bayrampaşa yolu üzerinden gider Davutpaşa'ya. Trafik normal akışındaysa 1 saat içinde Kadıköy'den Davutpaşa'ya ulaşmanız mümkün.

@Puraq

500ES'le sabahları Davutpaşa'ya gitmek istiyorsan hocanın ezanıyla kalkıp, saat 6-6.30 arası durakta olman lazım, yoksa 9'da Davutpaşa'da olamassın. Malum trafik sorunsalı. Dönüş için 500ES en ideali yoksa tramvay, metro, vapur sonra ordan otobüs çok uzatıyor işi.

Ayrıca Eminönü'ndeki İETT peronundan da Davutpaşa'ya giden bir otobüs var, kampüsün içine girmiyor ama yakındaki bir durakta bırakıyor. 92Cdi galiba adı.

Ben ikinci öğretimim bide , bi bakıma ulaşım açısından şanslıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

quote:

@Puraq

Ben ikinci öğretimim bide , bi bakıma ulaşım açısından şanslıyım

2. öğretimlerde 1. öğretimden ders seçebiliyor kontenjan kalırsa. 2. öğretim sadece daha fazla harç ödüyor. 1. öğretimden ders seçersen pek bir şey farketmez, erkenden yollara.

• Harçları yatıran var mı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Harçları yatıran var mı arkadaşlar

Evet ben yatırdım bugün..İnşallah yarında gidip kaydımı yaptıracağım...
  • harcı ben de yatırdım bir de ekstadan 25 ytl çıktı anlamadım ya 2. öğretimiz zaten bir de biraz daha para çıktı bu arada 1. öğretimden ders seçilmesini tavsiye etmem 2. öğretim babalar gibidir yani oh bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: hokovic

harcı ben de yatırdım bir de ekstadan 25 ytl çıktı anlamadım ya 2. öğretimiz zaten bir de biraz daha para çıktı bu arada 1. öğretimden ders seçilmesini tavsiye etmem 2. öğretim babalar gibidir yani oh bee

Evet kırtasiye masrafıymış 25 ytl...Verdik ama bazı arkadaşlardan almamışlar onlardan büyük ihtimalle sonradan alacaklardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

5 inde değilmi kayıtlar
  • 41 AT - Ayazağı, Maslak- Topkapı-Davutpaşa,

Bu otobüste davutpaşaya gider, ben bunula gidiyorum 10 dkda bir geliyor,

Mecidiyeköyden geçer
  • Bende yatırdım bügün harç + 25 ytl
    25 ytl kırtasiye masrafıymış - sizinde dediğiniz gibi - ama keşke sitede bunun hakkında da bilgi olsaydı en azından ne bu diye şaşırmazdık
  • evet gittim bende yatırdım ikinci öğrenim harcı 657ytl + 25 lira kırtasiye masrafı toplam 682ytl oldu. İçime oturdu biraz
  • o 25ytlyi sadece kayıt için bir seferlik alıyorlar, sonra sadece harç yatırıyosun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

5 inde değilmi kayıtlar

Makine Mühendisliğinin kayıtları 2 Eylülde
  • abi gitmişken fotoğraf olayınıda öğrensene illa onların belirttiği boyutlardamı olucak diye
  • quote:

abi gitmişken fotoğraf olayınıda öğrensene illa onların belirttiği boyutlardamı olucak diye

boyut farketmez, normal vesikalık veriyorsun işte
  • quote:

abi gitmişken fotoğraf olayınıda öğrensene illa onların belirttiği boyutlardamı olucak diye

Tamam abi öğrenirim
  • bu parayı nasıl yatırcaz acaba. hesap no su falan var mı ben göremedim??
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.