Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ekt

bu parayı nasıl yatırcaz acaba. hesap no su falan var mı ben göremedim??

Okul numaran ile herhangi bir Türkiye İş Bankası şubesine gidip yatırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

quote:

Orjinalden alıntı: ekt

bu parayı nasıl yatırcaz acaba. hesap no su falan var mı ben göremedim??

Okul numaran ile herhangi bir Türkiye İş Bankası şubesine gidip yatırabilirsin.

saol dostum
  • arkadaşlar bende dün davutpaşaya gittim şimdilik beylikdüzündeyim yakın zamanda b.çekmecede kalcam. ulaşım sıkıntılı biraz ilk günden yollar uzamaya başladı önce otobüsle yenibosnaya sonrada metro ile davutpaşa + yaklaşık 15dk fakülteye yürüyüş ile bundan sonra hergün 1saat yol gitcez başa gelen çekilir diyip sonunda kampüs göründü kimya-metalürji fak. gezdik yeni bina sınıflarda 5'er kişilik sıralar mevcut koridor rahat ve büyük. herkes o kadar kötülemiş davutpaşayı ama benim hoşuma gitti hatta binaların birtanesinde ateş yakmak ve piknik yapmak yasaktır dekanlık diye yazı vardı bu arada bende met.mal.müh 2.öğ okucam herkese günaydın

• Hayırlısı ile bugün kaydımı yaptırdım...Saat 8:30da Yıldızdaydım 10'u geçerken işimi hallettim...Yaklaşık 10 dk sürüyor her bir öğrenci...Olabildiğince erken gitmenizde fayda var eğer 9dan sonra gelirseniz bütün gününüzü orda geçirme ihtimaliniz var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Hayırlısı ile bugün kaydımı yaptırdım...Saat 8:30da Yıldızdaydım 10'u geçerken işimi hallettim...Yaklaşık 10 dk sürüyor her bir öğrenci...Olabildiğince erken gitmenizde fayda var eğer 9dan sonra gelirseniz bütün gününüzü orda geçirme ihtimaliniz var...

Hadi bakalım hayırlı olsun, Yıldız'lı olmak ayrıcalıktır.
  • quote:

Hayırlısı ile bugün kaydımı yaptırdım...Saat 8:30da Yıldızdaydım 10'u geçerken işimi hallettim...Yaklaşık 10 dk sürüyor her bir öğrenci...Olabildiğince erken gitmenizde fayda var eğer 9dan sonra gelirseniz bütün gününüzü orda geçirme ihtimaliniz var...

Evraklarda noter onayı falan istemiyorlar değil mi bi ara öyle birşey duydum nufüs cüzdanı fotokopisinde falan

Bir de öğrenci kartını veriyorlar mı hemen

• quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

arkadaşlar bende dün davutpaşaya gittim şimdilik beylikdüzündeyim yakın zamanda b.çekmecede kalcam. ulaşım sıkıntılı biraz ilk günden yollar uzamaya başladı önce otobüsle yenibosnaya sonrada metro ile davutpaşa + yaklaşık 15dk fakülteye yürüyüş ile bundan sonra hergün 1saat yol gitcez başa gelen çekilir diyip sonunda kampüs göründü kimya-metalürji fak. gezdik yeni bina sınıflarda 5'er kişilik sıralar mevcut koridor rahat ve büyük. herkes o kadar kötülemiş davutpaşayı ama benim hoşuma gitti hatta binaların birtanesinde ateş yakmak ve piknik yapmak yasaktır dekanlık diye yazı vardı bu arada bende met.mal.müh 2.öğ okucam herkese günaydın

dostum bende aynı bölümdeyim ve i.ö benimde biz burdan 4 arkadaş gelicez zaten met. malzemeye tanışırsak sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

Evraklarda noter onayı falan istemiyorlar değil mi bi ara öyle birşey duydum nufüs cüzdanı fotokopisinde falan

Bir de öğrenci kartını veriyorlar mı hemen

Hayır noterlik birşey istemiyor Yıldız...Bu yönden taktir ettim

Öğrenci kimlik kartını dönem başında vereceklermiş...Hemen vermiyorlar..

• bende metalurji 2. öğretim bayaca kişi olduk galiba
  • Ooo bizim bölüm burdaymış zaten okul açılmadan yarısıyla tanıştım neredeyse benim msn adresim : safakcobek@hotmail.com isteyen eklesin arkadaşlar konuşur sohbet ederiz

Bu arada biz de bi index gibi birşey oluştursak iyi olur kim hangi bölümdeymiş falan filan diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Ooo bizim bölüm burdaymış zaten okul açılmadan yarısıyla tanıştım neredeyse benim msn adresim : safakcobek@hotmail.com isteyen eklesin arkadaşlar konuşur sohbet ederiz

Bu arada biz de bi index gibi birşey oluştursak iyi olur kim hangi bölümdeymiş falan filan diye

Oluşturalım..Herkes bölümünü yazsın bende birinci sayfaya alıyım...
  • Tamam
    Bu sayfada öğendiğim kadarıyla gunlerim_sensiz ve ömeryılmaz da met. malzeme i.ö imiş bende öyleyim tugaytugay vardı makine i.ö o da
  • birşey sorcam arkadaşlar bu %20 davası ney oluyor bankaya eğitim fakültesi olduğumdan 146 ytl yatıcam bide bunun %20sini beraber mi yatıcam bankaya yoksa okula kayıt olurken mi alıyorlar beni bir bilgilendirseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

birşey sorcam arkadaşlar bu %20 davası ney oluyor bankaya eğitim fakültesi olduğumdan 146 ytl yatıcam bide bunun %20sini beraber mi yatıcam bankaya yoksa okula kayıt olurken mi alıyorlar beni bir bilgilendirseniz

Üniversite katkı payı %20 dediğin şey. 2. öğretimler bunu ödemezler. Zaten bankaya gidince banka sana ne kadar ödemen gerektiğini söylüyor.
  • arkadaşlar şöyle bi madde var klavuzda
    Banka tarafından size verilecek dekont’un üzerinde adınız, soyadınız, üniversite öğrenci numaranız ve kayıt yaptıracağınız bölüm adının mutlaka yazılı olmasına dikkat ediniz. Yukarıda belirtilen ödemeleri yapmamış öğrencilerin kayıtları yapılmaz.

bendeki dekontta bölüm adı yazmıyo herkesde böyle mi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

arkadaşlar şöyle bi madde var klavuzda
    Banka tarafından size verilecek dekont’un üzerinde adınız, soyadınız, üniversite öğrenci numaranız ve kayıt yaptıracağınız bölüm adının mutlaka yazılı olmasına dikkat ediniz. Yukarıda belirtilen ödemeleri yapmamış öğrencilerin kayıtları yapılmaz.

bendeki dekontta bölüm adı yazmıyo herkesde böyle mi acaba

Bölüm adı yazmıyor kimsede merak etme...Bölüm'ü okul numarandan zaten anlıyorlar
  • Hepiniz YTÜ'ye hoş geldiniz.Yıldızlı olmak ayrıcalıktır.Bende 3.sınıf kimya bölümü öğrencisiyim.Davutpaşa o kadar da korkulcak bir yer değil korkmayın o kadar
  • scarycanary bende onu sorcaktım.bendede yazmıyo bölüm adı ama bi şey olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömeryılmaz -- 4 Eylül 2008; 0:09:54 >
  • kayıt olmaya gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: METALLICA

Esenler Otogar'dan Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsüne otobüs var mı?

Haftaya sınavlarımız var da.

Esenler'e dönmek için tekrar üniversitenin ordan otobüs var mı?

28O var. Otogar-Beşiktaş.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.