Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün kaydımı tamamladım herkese hayırlı olsun

saat 10 civari davutpaşaya geldim hiç sıra beklemedim evrakları verdim hemen bilgisayara kaydını yaptılar 5dk da bitti işlemler sonra ana binaya girdim koridor ne kadar uzun ya bi uçtan diğer uç zor görülüyor
  • bende yaptırdım kaydımı bugün, işkence gibiydi 9.30 da gittim 2.15 gibi kayda alındım
  • bende 10 gibi ordaydım 5 dakika sürdü hiç sıra filan beklemedim
  • bende beşiktaş da b404 te yaptım kaydı . 9.30 da oradaydım ve 11.40 gibi anca sıra geldi
  • davutpaşada okuyanlar için yapılmış özel öğrenci evleri varmı acaba bilgisi olan varmı? Yada bildiğiniz özel yurtlar.
  • Servis dersleri programı açıklanmış arkadaşlar. Gemide Rusça, Almanca seçimlik de var.(Tıklaş)

@ömeryılmaz

Davutpaşa'da kız öğrenci yurdu var, Maçka'da Abdi İpekçi (KYK'nın yurdu), Maslak'da Yıldız'ın yurdu var. Bir de Okmeyda'nında özel bir yurt vardı ama adını hatırlayadım şimdi.

• ARAS ile USİS in farkı ne?
  • arkadaşlar sitedeki dosyada şöyle madde var

• Öğrenci Kimlik Kartı: Kayıt işlemlerinizin tamamlanmasından sonra kayıt görevlisince size öğrenci kimlik kartı verilecektir. Bu belgeyi üniversiteye geldiğinizde mutlaka yanınızda bulundurunuz. Aksi durumda güvenlik görevlilerince üniversiteye alınmazsınız.

bana vermediler size verdilermi bu kartı
  • bana da vermediler aynı zamanda ben bunu hatırladığım için kayıt sırasında gittim adama sordum.Adam dedi ki

''sen rahat ol koçum onlar 4 aya kadar çıkmaz.''

• yuh

başka üniversitelerde anında veriyorlar
  • Ya daha şimdiden işi boşlamış bunlar. Yahu kapıdaki güvenlik görevlisinden, kayıt görevlisine kadar hepsi ayrı alem. Gittim okula dizi çekimi mi ne varmış güvenliğin ilk sorduğu soru şu: Dizi için mi geldiniz? Keşke evet başrolüm deseymiş, nasıl çıktı ağzımdan yok. Az kaldı içeri almayıp kovacaktı. Dur bakalım daha ilk günden böyle muameleyle başladılar. Bakalım daha neler olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

yuh

Benim kuzen balıkesiri kazandı, össdeki fotoğrafını basmışlar öğrenci kartına, kayda geldiğinde hazır olarak vermişler.. Aslında bizde de öyle yapabilirlerdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

quote:

yuh

Benim kuzen balıkesiri kazandı, össdeki fotoğrafını basmışlar öğrenci kartına, kayda geldiğinde hazır olarak vermişler.. Aslında bizde de öyle yapabilirlerdi...

o fotolarda çok kötü çıkmıştı webcamde ama

• quote:

quote:

yuh

Okula verdiklerimizi koysunlar.Diğerleri çok kötü

• quote:

quote:

yuh

neyse daha iyi olmuş o zaman neydi o fotolar ya

• YIldız teknik Jeodezi ve fotogrametri müh. i.ö deyim bende benim bi sorum olcak hazırlık okuyup okumama düşüncesi arasında kalmış durumdayım 5 sene önce lisede hazırlık okumuştum anadolu lisesiydi fakat nerdeyse çogu şeyi hatırlamıyorum gramer falan yalan olmuştur muhtemelen Sizce hazırlık okumak gerçekten boşa geçen 1 senemi yoksa faydalımıdır hayatımızda kullancagımız ingilizcemi çok şeyler katarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

YIldız teknik Jeodezi ve fotogrametri müh. i.ö deyim bende benim bi sorum olcak hazırlık okuyup okumama düşüncesi arasında kalmış durumdayım 5 sene önce lisede hazırlık okumuştum anadolu lisesiydi fakat nerdeyse çogu şeyi hatırlamıyorum gramer falan yalan olmuştur muhtemelen Sizce hazırlık okumak gerçekten boşa geçen 1 senemi yoksa faydalımıdır hayatımızda kullancagımız ingilizcemi çok şeyler katarmı?

yıldızda hazırlık okumak boşadır diyor bitiren herkes
    bakalım biz geçebilecekmiyiz

• quote:

Orjinalden alıntı: OğuzhanAhan

bana da vermediler aynı zamanda ben bunu hatırladığım için kayıt sırasında gittim adama sordum.Adam dedi ki

''sen rahat ol koçum onlar 4 aya kadar çıkmaz.''

O elemanda abartmış 1 ay içinde rahat çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

YIldız teknik Jeodezi ve fotogrametri müh. i.ö deyim bende benim bi sorum olcak hazırlık okuyup okumama düşüncesi arasında kalmış durumdayım 5 sene önce lisede hazırlık okumuştum anadolu lisesiydi fakat nerdeyse çogu şeyi hatırlamıyorum gramer falan yalan olmuştur muhtemelen Sizce hazırlık okumak gerçekten boşa geçen 1 senemi yoksa faydalımıdır hayatımızda kullancagımız ingilizcemi çok şeyler katarmı?

yıldızda hazırlık okumak boşadır diyor bitiren herkes
    bakalım biz geçebilecekmiyiz

böle diyenlerin ingilizce seviyesini merak ediyorum bende boş gidip boş gelirsen heryer boşadır bence bişeyler almak istersen ögrenirsin..

• çok doğru tespit her ders için geçerli bu. genelde böyle diyenler o dersten başarılı olmayanlar veya sevmeyenler. sonuçta orda herkonu anlatılıyor öğrenip öğrenmemen senin elinde.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.