oryantasyonda bile adamlar bizi davutpaşaya yazmışlar, kesin garezi var yıldızın inşaata
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
oryantasyonda bile adamlar bizi davutpaşaya yazmışlar, kesin garezi var yıldızın inşaata
arkadaşlar hazırlık ne zaman başlayacak 22 eylül mü yoksa daha ileri tarihte mi
quote:
Orjinalden alıntı: omerf
quote:
Orjinalden alıntı: Puraq
quote:
YIldız teknik Jeodezi ve fotogrametri müh. i.ö deyim bende benim bi sorum olcak hazırlık okuyup okumama düşüncesi arasında kalmış durumdayım 5 sene önce lisede hazırlık okumuştum anadolu lisesiydi fakat nerdeyse çogu şeyi hatırlamıyorum gramer falan yalan olmuştur muhtemelen Sizce hazırlık okumak gerçekten boşa geçen 1 senemi yoksa faydalımıdır hayatımızda kullancagımız ingilizcemi çok şeyler katarmı?
yıldızda hazırlık okumak boşadır diyor bitiren herkes bakalım biz geçebilecekmiyiz
böle diyenlerin ingilizce seviyesini merak ediyorum bende boş gidip boş gelirsen heryer boşadır bence bişeyler almak istersen ögrenirsin..
niye alındın ki şimdi durduk yere yıldız da hazırlık okuyupda şakır şakır konuşabilmeyi umma bence, ztn öğrensen bile büyük ihtimalle körelir 4 yılda .zira derslerin %30 ingilizce seçmen gibi bi şart var fakat bu bile o ingilizceyi köreltmekten kurtarmaz. genelde %30 barajı %25 lerde kalıyormuş. ayrıca ben kendi ingilizcemin iyi olduğu gibi bi iddiada bulunmuyorum ama sınavdan sonra puanlara bakarız.
Dostlar ben Hazırlık okumaya karar verdim gibi..Nedenlerim;
1)Okul %100 ingilizceye geçecek diyenler var... 2)Hazırlık okuyan arkadaşımla konuştum pratikte birçok şey kazandırıyormuş...Özellikle reading ve speaking'de gerçekten zorluyorlarmış.. 3)Okula alışma süreci ve çevre yapmak..Liseden bir çok arkadaşım olacak bunun yanında diğer bölümlerden de arkadaşlarım olacak...
Yani kesin değil ama ben Hazırlık okumak istiyorum galiba
quote:
quote:
quote:
quote:
YIldız teknik Jeodezi ve fotogrametri müh. i.ö deyim bende benim bi sorum olcak hazırlık okuyup okumama düşüncesi arasında kalmış durumdayım 5 sene önce lisede hazırlık okumuştum anadolu lisesiydi fakat nerdeyse çogu şeyi hatırlamıyorum gramer falan yalan olmuştur muhtemelen Sizce hazırlık okumak gerçekten boşa geçen 1 senemi yoksa faydalımıdır hayatımızda kullancagımız ingilizcemi çok şeyler katarmı?
yıldızda hazırlık okumak boşadır diyor bitiren herkes bakalım biz geçebilecekmiyiz
böle diyenlerin ingilizce seviyesini merak ediyorum bende boş gidip boş gelirsen heryer boşadır bence bişeyler almak istersen ögrenirsin..
niye alındın ki şimdi durduk yere yıldız da hazırlık okuyupda şakır şakır konuşabilmeyi umma bence, ztn öğrensen bile büyük ihtimalle körelir 4 yılda .zira derslerin %30 ingilizce seçmen gibi bi şart var fakat bu bile o ingilizceyi köreltmekten kurtarmaz. genelde %30 barajı %25 lerde kalıyormuş. ayrıca ben kendi ingilizcemin iyi olduğu gibi bi iddiada bulunmuyorum ama sınavdan sonra puanlara bakarız.
Sana değildi lafım yanlış anlama bende bu tarz şeyler duydum ytü'de okuyan veya mezunlardan bi cogunun ingilizcesi komik seviyede ve coguda ingilizceyi zar zor vermiş tipler lafım onlaraydı.nolursa olsun sonuçta bi egitim veriliyor kimse şakır şakır konuşcagını düşünmüyordur fakat dogru düzgün bi temel en azından temelin varsada üstüne bişeyler eklemek şart...
Yurt dışına gitmeden ingilizceyi şakır şakır konuşamazsın, hangi üniversitede okursan oku farketmez.
quote:
Orjinalden alıntı: BEETHOVEN
Yurt dışına gitmeden ingilizceyi şakır şakır konuşamazsın, hangi üniversitede okursan oku farketmez.
O kişinin azmine bağlıdır, üniversite bi yere kadardır..
bende kayıt yaptırana kadar canım çıktı makinada bir kuyruk vardı dağlara taşlara :D
ya gençler bu arada davutpaşaya gittm ben sonra y.diller y.o. na muafiyete gitmek zorunlu deil girmessen direk atlamıyosun hazırlıı kura girceksin öyle yani..
kur sınavı da elementary-intermediate arasındaymış da bu sınav hakkında ayrıntılı bilgisi olan varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: BydR
bende kayıt yaptırana kadar canım çıktı makinada bir kuyruk vardı dağlara taşlara :D
ya gençler bu arada davutpaşaya gittm ben sonra y.diller y.o. na muafiyete gitmek zorunlu deil girmessen direk atlamıyosun hazırlıı kura girceksin öyle yani..
kur sınavı da elementary-intermediate arasındaymış da bu sınav hakkında ayrıntılı bilgisi olan varmı?
elemantary ise mesela haftada 25 saat ders görcen, intermediate isen haftada 20 saat civarı görüceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: METALLICA
Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Kampüse Harem'den vapura binip ortaköy'den minübüslemi ulaşabiliriz?
Harem'den Beşiktaş'a vapur yok, Eminönü'ye feribot var. Senin yapacağın şey; Üsküdar'a git, iskelede motorlar var Beşiktaş'a giden (5 dk aralıklarla) onlara bin, indikten sonra Tansaş'ın karşısında otobüs durakları, minibüs durağı var, ordan otobüs veya minibüse bin, Yıldız'da in.
@Shady alakası yok dostum, hazırlık okuyup İleri İngilizce derslerini veremeyen arkadaşlarım var. 3. maddenin doğruluk payı var ama sen bilirsin. Karar senin.
quote:
Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez Kampüse Harem'den vapura binip ortaköy'den minübüslemi ulaşabiliriz?
kadıköy'den okula direk otobüs varmış. eğer imkanın varsa onu dene
quote:
Orjinalden alıntı: Te Queiro
@Shady alakası yok dostum, hazırlık okuyup İleri İngilizce derslerini veremeyen arkadaşlarım var. 3. maddenin doğruluk payı var ama sen bilirsin. Karar senin.
Yine iş öğrencide bitiyor gibi.Çalışırsa hazırlıkta birşeyler kapıyor çalışmazsa kapamıyor...
ben de en başta okumucaktım ama okumaya karar verdim
quote:
Orjinalden alıntı: ekt
quote:
kadıköy'den okula direk otobüs varmış. eğer imkanın varsa onu dene
110 var ama deniz yoluyla daha çabuk gidiliyor.
@Shady
Evet haklısın ama benim hazırlık okumuş olan tanıdığım çoğunluk arkadaşımın İngilizce'si iyi değil. Daha çok onlar işin sosyal kısmına bakmışlar. Nihayetinde karar senin, en doğrusunu sen bilirsin tabiki de
sınav salı günü, hazırmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
sınav salı günü, hazırmısınız
ben hazır sayılırım.2 haftalık kursa gittim.orda geçmiş yılların sınavlarını falan çözdük.genelde 70-75 civarı yaptım bugün-yarın da bi notları,kelimeleri gözden geçirecem. o zaman tamamdır
ben de muaf olamadım 2 yılı 3 ay geçtiği için ben de hazırım ama bugün çözdüm bir sınav 50 dk da 75 doğru geçebilirim gibi görünüyor aksilik olmazsa herkese başarılar sınavda..
biz yeniler için ders seçimi hakkında detaylı bilgi var burda
ya ben kur sınavının sonucuyla ilgili deil 20 saatmiş 25 saatmiş onları biliyorumda kur sınavıyla ilgili bilgi istiyorum soru tarzları kelimeleri falan ? muafiyet sınavıyla ilgili herşey var ama kur sınavıyla ilgili heç bişey yok :D