Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ders seçimi 15-19 eylülde
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

ders seçimi ne zaman arkadaşlar

Yeni nick hayırlı olsun abi
  • eyvallah kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

arkadaşlar hazırlık ne zaman başlayacak 22 eylül mü yoksa daha ileri tarihte mi

• quote:

quote:

arkadaşlar hazırlık ne zaman başlayacak 22 eylül mü yoksa daha ileri tarihte mi

22 Eylül
  • haftada en az ve an çok ne kadar ders alabiliriz
  • quote:

biz yeniler için ders seçimi hakkında detaylı bilgi var burda

http://a305teyim.com/serbest.php?id=1453

burda yazılana göre 15 eylül 00.00 'da açılıyomuş sistem.yıldızın kılavuzuna göre saat 7 de falan diyo.gerçekten gece 12 de mi açılıyo acaba ? o saatte bi bakarız artık olmazsa sabaha kontenjan falan problem olmasın hemen halledelim

• quote:

Orjinalden alıntı: furkang

quote:

biz yeniler için ders seçimi hakkında detaylı bilgi var burda

http://a305teyim.com/serbest.php?id=1453

burda yazılana göre 15 eylül 00.00 'da açılıyomuş sistem.yıldızın kılavuzuna göre saat 7 de falan diyo.gerçekten gece 12 de mi açılıyo acaba ? o saatte bi bakarız artık olmazsa sabaha kontenjan falan problem olmasın hemen halledelim

gece nöbette bekleyin derim ben size ama ileriki senelerde..

ilk sene dersler ortak olduğu için seçim konusunda çok sıkıntı olmayacak.ama 2.sene mesleki derslerde mecbur sabahlıyacaksınız...

ben gece 3 de ders seçtiğimi 2 gün hiç kalkmadan bilgisayar başında oturduğumu bilirim

• Zincirlikuyu-Topkapı Metrobüs hattı bugün açıldı..Hafta içi metrobüsü kullanarak Davutpaşa'a gitmeyi düşünüyorum..500Es'den daha rahat olacak gibi duruyor.

@scary. Yaşadın yine Metrobüsü Söğütlüçeşmeye kadar uzatıyorlarmış..2009 Şubat ayında tamamlancakmış 3.Etabı
  • 30a ya binip mecidiyeköy daha sonra da 75 yapmanız önerilir

metrobüs açılırsa 30a mköy sonra cevizlibağ sonra da davutpaşa yapılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Zincirlikuyu-Topkapı Metrobüs hattı bugün açıldı..Hafta içi metrobüsü kullanarak Davutpaşa'a gitmeyi düşünüyorum..500Es'den daha rahat olacak gibi duruyor.

@scary. Yaşadın yine Metrobüsü Söğütlüçeşmeye kadar uzatıyorlarmış..2009 Şubat ayında tamamlancakmış 3.Etabı

süper haber
    bende metrobüs kullanırım bu durumda
  • herkese başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 8 Eylül 2008; 22:22:55 >
  • quote:

herkese başarılar diliyorum

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Sanada başarılar dostum
  • Herkese başarılar.
    İnşallah hepimiz başarılı oluruz
  • evet sınavdan geldim çok boktan geçti. londra'dan adam getirsen bu sınavı geçemez

gerçi benim ing berbat ötesi geçenler olacaktır elbette
  • sınava geç kaldım 10 dk civarı ama 50 dk civarı bitti yine fean değildi umarım geçerim herkes geçer diyeceğim umarım ama sanırım ydyo yolu göründü bazılarımıza şimdiden
  • kelimelerde zorlandım.onları salladım.diğer bölümler fena değildi.süpriz yanlışlar gelmezse geçerim
  • reading çok sıkıcı geldi bana, evde rahar rahat çözüyodum sınav esnasında çok bunaldım
    ne zaman açıklanıcak bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 9 Eylül 2008; 17:28:38 >
  • quote:

reading çok sıkıcı geldi bana, evde rahar rahat çözüyodum sınav esnasında çok bunaldım
    ne zaman açıklanıcak bilen varmı

bu hafta içinde internetten açıklancak dedi sınavdaki görevli
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.