Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Shady

İnşaat Fakültesini arıyorum ama cevap vermiyor Gerçi öğle saati ama olsun insan oraya birini bırakır geçici bir süre..

İnşaat taşınmış.

@scary.

İstersen üst sınıflardan da ders al, ama maksimum 27 kredilik ders alabilirsin. Üst sınıflardan ders alacaksan tarih falan al, bitirme teziyle uğraşırken araya bir de onlar girmesin.

Not: Ortalamanı eğer 3ün üzerine çıkarırsan, kredi sınırı kalkıyor.

• ders açılması için belli bir kontenjanın geçilmesi gerekiyor.Yani 2.yarılın derslerini alan kontenjan sayısı kadar öğrenci bulabilirsen o ders açılır,fakat böyle bir istek içinde olan öğrencileri bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız

Bu arada burs başvurularını yapamıyorum ÖREM'e siz yapabildiniz mi?Kullanıcı adı ile şifreyi yazıyorum. yine aynı sayfa çıkıp duruyor
  • biz gideriz namımız kalır
  • İnşaatın davutpaşada ki binası hangisi fen edebiyadın solunda ki mi sağında ki mi yani kimya-met. yanında ki mi yoksa öbür tarafta ki mi

Karışık oldu biraz ama anlayan anlar herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

İnşaatın davutpaşada ki binası hangisi fen edebiyadın solunda ki mi sağında ki mi yani kimya-met. yanında ki mi yoksa öbür tarafta ki mi

Yabancı dillerin hemen sağ tarafında kalıyor..Fen Ebd ile Yabancı Dillerin arasında
  • quote:

quote:

İnşaatın davutpaşada ki binası hangisi fen edebiyadın solunda ki mi sağında ki mi yani kimya-met. yanında ki mi yoksa öbür tarafta ki mi

Yabancı dillerin hemen sağ tarafında kalıyor..Fen Ebd ile Yabancı Dillerin arasında

bina nasıl bu arada ? eski bir şey değildir inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

bina nasıl bu arada ? eski bir şey değildir inşallah

Yok canım yeni yapım..Özellerle yarışıyor
  • inşaat hocaları çizmiş zaten projeyi kendi ihtiyaçlarına göre, kalitelidir diye tahmin ediyorum
  • Arkadaşlar bişi sorucam, ders programında 5 farklı program yapmışlar(ders saatleri farklı) biz hangi programı seçiceğiz? Yoksa her programdan istediğimiz saatteki dersleri alabiliyor muyuz
  • Davutpaşa İmar Programı;

http://rapidshare.com/files/144334288/dvtpsimar.pdf
  • quote:

Davutpaşa İmar Programı;

http://rapidshare.com/files/144334288/dvtpsimar.pdf

eyvallah çok faydalı bir paylaşım
  • inşaat ders programı yalan oldu bu durumda, bu muhteşem kararı zamanında aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum yıldıza
  • Arkadaşlar ders programlarını nasıl görebiliyorsunuz birde sınav sonuçları belli oldu mu ki yani hazırlık ya da 1. sınıf olfuğumuz belli mi şuanda

Ayrıca davutpaşa da yeni yapılan binalar çok güzel sadce fen edebiyat eski bina zaten eğer yatırım yapılır ve özen gösterilirse müthiş bir kampüs olur davutpaşa ama şuan çok bakımsız ve ortalık karmakarışık her yerde inşaat malzemeleri ağaç dalları etrafa atılmış kazılan yerler kapatılmamış vahim durumda yani
  • quote:

Arkadaşlar ders programlarını nasıl görebiliyorsunuz birde sınav sonuçları belli oldu mu ki yani hazırlık ya da 1. sınıf olfuğumuz belli mi şuanda

Ayrıca davutpaşa da yeni yapılan binalar çok güzel sadce fen edebiyat eski bina zaten eğer yatırım yapılır ve özen gösterilirse müthiş bir kampüs olur davutpaşa ama şuan çok bakımsız ve ortalık karmakarışık her yerde inşaat malzemeleri ağaç dalları etrafa atılmış kazılan yerler kapatılmamış vahim durumda yani

Bina eski ama o koridor için bina yıkılmaz, bakım görse şahane olur. Ben de gazdim davutpaşayı, haklısınız çevresi bakıma muhtaç. Sadece Fen edeb. fak. önündeki ağaçlık kısım hoş; aşağı doğru inerken sağlı sollu inşaat döküntüleri, çalılık, otluk, kötü duruyor.. Tabi burda okula da suç atmamak lazım, çünkü adamlar taşınsın mı sağı solu mu düzeltsinler.. Önce binaları sonra da çevreyi düzelttinmi okul Türkiyede ilk3 e oynar...

• Sonuçlar açıklanmış hazırlık okuyorum:'(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmkt07

Sonuçlar açıklanmış hazırlık okuyorum:'(

nerden bakılıyo ben bulamadım
  • Öğrenci otomasyon sistemine girdim "hazırlık sınıfı ogrencisidir"yazıyordu:'(
  • Aynı zamanda yabancı diller sitesinde sonuçları veriyorlar henüz sonuçlar çıkmamış,içini ferah tut bence o başka bir şeydir

edit: kapalı değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzhanAhan -- 12 Eylül 2008; 11:23:42 >
  • usiste yeni öğrencilerin hepsinde hazırlık öğrencisi yazıyo
    merak eden varsa yabancı dilleri arasın ordan öğrenebilir ne zaman açıklanacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 12 Eylül 2008; 11:44:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.