Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reading'lerden başladım..En sevdiğim bölümdür birde parçalar güzel olunca daha bir sardı..Kelimelerde zorlandım.Biraz kitap okumam gerek bunu anladım....Hayırlısı bakalım...

Ekleme:Attığım sorular oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 9 Eylül 2008; 17:38:38 >
  • en kötü benim geçmiş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Ekleme:Attığım sorular oldu

ben phrasal verb lerin hepsini attım
  • Ya sınav bir garipti. İngilizce bilgisini ölçmekten çok kelime bilgisini ölçmeye yönelik sorularla doluydu. Abuk subuk sorular vardı. Derslerde de böyleyse aman kalsın ben hazırlık okuyayım ama yüzde 51 geçerim gibi geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Ya sınav bir garipti. İngilizce bilgisini ölçmekten çok kelime bilgisini ölçmeye yönelik sorularla doluydu. Abuk subuk sorular vardı. Derslerde de böyleyse aman kalsın ben hazırlık okuyayım ama yüzde 51 geçerim gibi geliyor.

Evet gerçektende ingilizce bilgisini kelimeye odaklamışlar..Zaten hazırlıkta verdikleri eğitimde grammer'den çok kelime bilgisi üzerineymiş..
  • arkadaşlar bilmiyorum aynı hazırlıktan mı bahsediyoruz ama 2005-2006 da okuduğum hazırlıkta c kurunda babalar gibi main derslerde grammer kasıyorlardı değişti mi sistem bilmem kelimeye ileri derslerde yükleniliyor daha çok...
  • katılıyorum, önceki yılların sınavlarından farklıydı biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 10 Eylül 2008; 0:08:03 >
  • bencede önceki yıllar daha farklıydı
  • Arkadaşlar Makine Mühendisliğinin ders programı yayınlanmış.Onu incelerken ilginç bir ayrıntı dikkatimi çekti.Makine Mühendisliği 2.Öğretimlere "0651021 MAK. MÜH. GİRİŞ" dersi koymuşlar ancak gelin görün ki bu ders 1.Öğretimlerde yok..Acaba onlara 2.dönem mi verecekler bu dersi anlamadım ?
  • usis te öss için çekilen fotoğraf var arkadaşlar, öğrenci kimliğindede o olucak heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Arkadaşlar Makine Mühendisliğinin ders programı yayınlanmış.Onu incelerken ilginç bir ayrıntı dikkatimi çekti.Makine Mühendisliği 2.Öğretimlere "0651021 MAK. MÜH. GİRİŞ" dersi koymuşlar ancak gelin görün ki bu ders 1.Öğretimlerde yok..Acaba onlara 2.dönem mi verecekler bu dersi anlamadım ?

O nasıl oluyor harbiden.
  • 2. öğretimin faydaları.Bazı seçmeli dersler 2. öğretimde olup 1. de olmadıpıda oluyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömeryılmaz

2. öğretimin faydaları.Bazı seçmeli dersler 2. öğretimde olup 1. de olmadıpıda oluyo.

Hadi canım, yok artık.
  • Sınav sonucu ne zaman açıklanacak?
  • Çevre Mühendisliğinin sitesinde;

2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı 22 Eylül 2009 (Burayı yanlış yazmışlar 2008 olcak) Pazartesi günü Davutpaşa Yerleşkesindeki İnşaat Fakültesi binasında başlayacaktır.

Bölümümüzde taşınma işlemleri başlamış olup işlemler devam etmektedir.

Duyurulur.

----------

Büyük ihtimalle İnşaat Fakültesi bu seneden itibaren Davutpaşa'da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

en kötü benim geçmiş galiba

yok canım benim ki kadar kötü olamaz
  • inşaat mühendisliği bölümünde hiç bir duyuru yok
  • İnşaat Fakültesini arıyorum ama cevap vermiyor Gerçi öğle saati ama olsun insan oraya birini bırakır geçici bir süre..
  • arkadaşlar biz sadece programda gösterilen 1. yarıyıl derslerini alabiliyoruz değil mi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.