Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

ytü elektrk mi
    ytü 2.ö makıne mi
    izmir yüksek teknoloji makıne mi?

aranızda elektrkde okuyanlar abilerim halinden memnun mu ve 2.ö okuyanlar derslere sabah girebilyolar mı ?

Öncelikle hangisi sana daha sıcak hangisini yapabiliten yüksekse onu yaz bölümlerden.2. olarak ben makine öğrencisi olarak makineyiyi öneririm.Çok geniş iş alanı ve okulumuzun eğitimi de gayet kalitelidir.Elektrik mühendisliği kamu alanında çok çok rahat iş bulabilirsin şu an için.KPSS puanlarının 35-40'lara düştüğünü duydum.Özel sektördede iş sahası iyidir ve mezunu oldukça az bir bölüm olması sebebiyle avantajlıdır.

Bende tercih dönemimde senin gibi elektrik ile makine arasında ikilemde kalmıştım ancak sonrada makine bana daha sıcak daha ilgi alanım ve sevdiğim alan olduğundan makineyi tercih ettim.Sende kendine uygun sevdiğini seçmeni öneririm.

bende yıldız makine 2. öğr. tercih etmeyi düşünüyorum. ikinci öğretimde derslere yine prof lar giriyor mu yoksa daha çok yar doç. falan mı giriyor. yani eğitim birinci öğr. le aynı mı oluor acaba? ikinci olarak ulaşım imkanları bakımından 2. öğretim nasıldır. örneğin davutpaşadan beşiktaşa gitmek için zorlanır mıyız? yardım ederseniz sevinirim.

• 1. ve 2. öğretim arasında zaman hariç hiç bir fark yok. Aynı hocalar, dersler aynı diploma.
    Dp-Yıldız arası yarım saat falan sürer metrobüs var rahat.
  • Kazananlar buralarda olsun, beraber eve çıkarız
  • ytü makine ve inşaat konusunda bilgi verebilecek yok mu?
  • bu teknopark ne oldu ya ne zaman açılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bu teknopark ne oldu ya ne zaman açılacak?

teknopark açık diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bu teknopark ne oldu ya ne zaman açılacak?

teknopark açık diye biliyorum ben

doğrudur 0 bilgim var o konuda.

bir işe başvurdum bakalım haber gelirse mükemmel olur tekneparkta.
  • Bu KYK'da haritacılar Harita (%30 İngilizce) mi yoksa Jeodezi ve Fotogrametri Müh. mü işaretlediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 7 Ağustos 2011; 2:12:55 >
  • Güncel... ?
  • teknopark açık, oldukça da güzel olmuş
  • Merhabalar bir sorum olacak ben ytü makine gitcem çok büyük ihtimalle şuan hazırlıgı gecemek için çalışıyorum buıldıng skılls for profıcıency diye kitapda aldım daylight la falan karışık götürüyom ıngılızcem hep ıyıdı ama gramerlerı unttum ytü nün hazırlıgı kalmaya değer mi sınavı kolay diyorlar ama bakcaz yani fazla kasmasamm ı ıngılızceyi yoksa hazırlık zaman kaybı mı dersin ytü için.YTÜ nün hazırlığı kalmaya değermi kalırsam ingilizcem çok daha iyi olur mu. Yoksa sınava kadar çok sıkı ing çalışçam sınavı geçmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

Merhabalar bir sorum olacak ben ytü makine gitcem çok büyük ihtimalle şuan hazırlıgı gecemek için çalışıyorum buıldıng skılls for profıcıency diye kitapda aldım daylight la falan karışık götürüyom ıngılızcem hep ıyıdı ama gramerlerı unttum ytü nün hazırlıgı kalmaya değer mi sınavı kolay diyorlar ama bakcaz yani fazla kasmasamm ı ıngılızceyi yoksa hazırlık zaman kaybı mı dersin ytü için.YTÜ nün hazırlığı kalmaya değermi kalırsam ingilizcem çok daha iyi olur mu. Yoksa sınava kadar çok sıkı ing çalışçam sınavı geçmek için

ben de geçen sene çalışmıştım ama gerek yok çok çalışmaya çok basit bi sınav yapıyolar duyumlarıma göre hazırlığın kapasitesi 2000 kişiymiş ondan sonrasını direk geçiriyorlarmış

• http://www.ybd.yildiz.edu.tr/ybd_website1/tisayfalar/YET_SINAV_ORNEK_SORULAR.pdf

Burda yeni deönem örnekleri var paragraf yazmak falanda varmış ondan korkum yok tek korktugum şu gramer kurallarını karıştırmam. Arada bir karıştırıyorum ne nerde kullanılır diye
  • quote:

http://www.ybd.yildiz.edu.tr/ybd_website1/tisayfalar/YET_SINAV_ORNEK_SORULAR.pdf

Burda yeni deönem örnekleri var paragraf yazmak falanda varmış ondan korkum yok tek korktugum şu gramer kurallarını karıştırmam. Arada bir karıştırıyorum ne nerde kullanılır diye

problem olacağını sanmıyorum biraz çalış yeterli paragraf yazma çok basitti özgün ve mantıklı cümleler kullanman iyi olur. ayrıca bloguna baktım daha sonuçlar açıklanmadan yıldız makine öğrencisi olmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: smmugler

quote:

http://www.ybd.yildiz.edu.tr/ybd_website1/tisayfalar/YET_SINAV_ORNEK_SORULAR.pdf

problem olacağını sanmıyorum biraz çalış yeterli paragraf yazma çok basitti özgün ve mantıklı cümleler kullanman iyi olur. ayrıca bloguna baktım daha sonuçlar açıklanmadan yıldız makine öğrencisi olmuşsun

Orası öyle herhalde tutar 34 binle alan makına 32 binndeydim.Ama hiç tutmama olasılıgını dusunmedım bide tutmazsa valla ne olur bilmem

Her neyse o zaman ben şu tenseleri bir tekrar edeyim yinede hazırlıklı olalım bellı mı olur

• Kuzenim ve bir akrabam yıldıza gidiyor bence mükemmel bir okul. Boğaziçi olmazsa düşündüğüm yer

Acaba yurtdışı bağlantıları nasıl yükseklisans için UCLA, MIT gibi okullara geçiş yapabiliyormusunuz
  • quote:

Merhabalar bir sorum olacak ben ytü makine gitcem çok büyük ihtimalle şuan hazırlıgı gecemek için çalışıyorum buıldıng skılls for profıcıency diye kitapda aldım daylight la falan karışık götürüyom ıngılızcem hep ıyıdı ama gramerlerı unttum ytü nün hazırlıgı kalmaya değer mi sınavı kolay diyorlar ama bakcaz yani fazla kasmasamm ı ıngılızceyi yoksa hazırlık zaman kaybı mı dersin ytü için.YTÜ nün hazırlığı kalmaya değermi kalırsam ingilizcem çok daha iyi olur mu. Yoksa sınava kadar çok sıkı ing çalışçam sınavı geçmek için

yıldızın ingilizcesi kolaydır. hazırlık okumaya değmez. ilk sınavı da kolay olur zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Orası öyle herhalde tutar 34 binle alan makına 32 binndeydim.Ama hiç tutmama olasılıgını dusunmedım bide tutmazsa valla ne olur bilmem

Her neyse o zaman ben şu tenseleri bir tekrar edeyim yinede hazırlıklı olalım bellı mı olur

Umarim tutar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Umarim tutar...

Tuttu valla son dakkalar yusuf yusufta olsak oldu anasını be

• Evet kazanan gençler beraber ev tutalım
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.