Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaoin.8

ytü elektrikmi yoksa i.ü elektrik elektronikmi ?

iü mühendisliklerini pek övmüyorlar okuyan tanıdıklarım da memnun değil yıldız derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: yaoin.8

ytü elektrikmi yoksa i.ü elektrik elektronikmi ?

iü mühendisliklerini pek övmüyorlar okuyan tanıdıklarım da memnun değil yıldız derim ben.

peki neden ?
  • Metalurji ve Malzeme mühendisliğinde okuyan varmı?
  • ytü çevrede okuyan var mı ??
  • ytü işletme okuyana sorum %30 ingilizce yeterlimi ne düzeyde öğretiliyor? %30 ing olayı çok kafa karıştırıcı.
  • Arkadaşlar ben büyük bir ihtimalle yıldız inşaat 2. öğretimi yazıcam. Ama arkadaşlar genelde 2. öğretimde hocalar yorgun oluyor,verimli ders işlenmiyor ayrıca günün ölüyor... gibi nedenlerden ötürü EGE inşaatı yaz 1. öğretimde oku diyorlar.Ben ise yıldızı istiyorum ama 2. öğretimin gerçekten böyle sorunları var mı?(Sadece yıldız 2. öğretim için konuşuyorum). Yıldızın İkinci öğretiminin olumlu ve olumsuz yönlerini yazarsanız ailemide yanınıza gelebilmek ikna edebilirim. Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden Teşekkürler !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

ytü işletme okuyana sorum %30 ingilizce yeterlimi ne düzeyde öğretiliyor? %30 ing olayı çok kafa karıştırıcı.

???
  • acil cevap gerekli lütfen..

2 yıllık makine bölümü puanı sanırım epey düşük...

bu bölüm mezunları ne kadar maaş alır?? ne iş yaparlar
  • Koskoocaaaaa Forumda Ytü Met ve Malz. Mühendisi yok var bee
  • Simdi 2010 ve önce girişlilerde ikinci öğretim öğrencileri 1.öğretimden de ders seçebiliyordu,aynı şekilde 1.öğretimler de 2.öğretimlerden.Ancak bu seneden itibaren bu değişecek.Bunu ilk etapta belirtmekte fayda var 2.öğretim seçecekler için.

Mezun olduğunda diplomanda 2.öğretim yazmaz,yazsa da bir sorun olcağını düşünmüyorum.Eğer insanlar öss puanı ile işe alınsaydı halimiz nece olurdu bilemiyorum.

Arkadaşlar artık üniversiteye gireceksiniz ne olur böyle şehir efsanelerine inanmayın..2.öğretime farklı hoca geliyormuş iyi değilmiş o hocalar,hoca yorgun oluyormuş ders işlemiyormuş gibi daha da artırılabilir.Ben 1.öğretimden de 2.öğretimden de ders aldım.Ders verimi konusunda hiçbir fark hiçbir zaman görmedim.Derse gelen hocalar her zaman dersin hakkını vererek işlediler.Ayrıca genelde 2.öğretime ders veren hocaların bir de 1.öğretim grubu oluyor yani hemen hemen her hoca hem 1 hem 2.öğretime ders veriyor.

Ege İnşaat neree YILDIZ inşaat nere 3.öğretim olsa yine ben burası derim.Eğer ekonomik olarak bir problem oluşturmayacaksa YTÜ inşaatı tercih et derim ben..

• ytü elektrk mi
    ytü 2.ö makıne mi
    izmir yüksek teknoloji makıne mi?

aranızda elektrkde okuyanlar abilerim halinden memnun mu ve 2.ö okuyanlar derslere sabah girebilyolar mı ?
  • Okulumuzu bu sene tercih etmek isteyen, kazanan arkadaşlara yardım ve destek sayfamız.Arkadaşlar sayfamıza girerek sorularınıza yanıt ve okul hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

https://www.facebook.com/yildiz2011

• quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

ytü elektrk mi
    ytü 2.ö makıne mi

aranızda elektrkde okuyanlar abilerim halinden memnun mu iş imkanları nasıl ve 2.ö okuyanlar derslere sabah girebilyolar mı ?

bu sorularıma yardımcı olcak yok mu??

ve elektrk i okuyacagım yer tam olarak nerde. mesela Marmara ünide okuyacak arkadaşlar var birbirimize çok mu uzak oluyoruz mesafe kaç dkdır tahminen?
  • evet uzak olur 1:30 saat kadar. Elektriği Davutpaşa'da okuyacaksın.

elektrik makina ikisi de yıldızın sağlam bölümleri, türkiye piyasaları da iyi. Artık hangisini kendine yakın görüyorsan onu seç.

Ayrıca elektrik mühendisliği yeni ana bilim dalı Alternatif Enerjili Elektrik Sistemleri'ni açtı. Türkiye'de ilk hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 31 Temmuz 2011; 0:46:53 >
  • Ben yazmışım 2. 1. öğretim olayını hala soruyorsun
    IuFuKI ..
  • quote:

ytü elektrk mi
    ytü 2.ö makıne mi

aranızda elektrkde okuyanlar abilerim halinden memnun mu ve 2.ö okuyanlar derslere sabah girebilyolar mı ?

Öncelikle hangisi sana daha sıcak hangisini yapabiliten yüksekse onu yaz bölümlerden.2. olarak ben makine öğrencisi olarak makineyiyi öneririm.Çok geniş iş alanı ve okulumuzun eğitimi de gayet kalitelidir.Elektrik mühendisliği kamu alanında çok çok rahat iş bulabilirsin şu an için.KPSS puanlarının 35-40'lara düştüğünü duydum.Özel sektördede iş sahası iyidir ve mezunu oldukça az bir bölüm olması sebebiyle avantajlıdır.

Bende tercih dönemimde senin gibi elektrik ile makine arasında ikilemde kalmıştım ancak sonrada makine bana daha sıcak daha ilgi alanım ve sevdiğim alan olduğundan makineyi tercih ettim.Sende kendine uygun sevdiğini seçmeni öneririm.

• hazırlık geçme sınavı nasıl? hazırlığı atlasak ileride üni okurken dışarıdan bi kursa giderek ingilizce tamamen halledilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

ytü elektrk mi
    ytü 2.ö makıne mi

Öncelikle hangisi sana daha sıcak hangisini yapabiliten yüksekse onu yaz bölümlerden.2. olarak ben makine öğrencisi olarak makineyiyi öneririm.Çok geniş iş alanı ve okulumuzun eğitimi de gayet kalitelidir.Elektrik mühendisliği kamu alanında çok çok rahat iş bulabilirsin şu an için.KPSS puanlarının 35-40'lara düştüğünü duydum.Özel sektördede iş sahası iyidir ve mezunu oldukça az bir bölüm olması sebebiyle avantajlıdır.

Bende tercih dönemimde senin gibi elektrik ile makine arasında ikilemde kalmıştım ancak sonrada makine bana daha sıcak daha ilgi alanım ve sevdiğim alan olduğundan makineyi tercih ettim.Sende kendine uygun sevdiğini seçmeni öneririm.

yani hocam hep öyle diyolar da meslekler hakkında çok bilgimiz yok ancak internetten çalışma alanlarını okuyoruz hoşlanacak mıyım hoşlanmıcak mıyım bilmiyorum nasıl çekici gelecegini

şu an o kpss puanları 35 40la olmuyormuş artık e-e lere de o hak verilmiş o yuzden yüksek kpss puanı gerekiyo devlet kontenjanı azalmış

@fanfinifinfon
    pardon farketmemişim :)
    bilginiz var mı acaba 2. ögretmdeki harç ücretleri tam olarak ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 1 Ağustos 2011; 20:19:52 >

• 2 senedir 1.5 milyar senelik.
  • bende ytü inşaat düşünüyorum.fakülte ortamı güzel mi?imkanlar nasıl ve sizce okul bu alanda iyi mi?
    düşüncelerinizi bekliyorum.mümkünse inşaat öğrencisinden
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.