Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulumuz hakkında her türlü bilgi için sitemiz size çok yararlı olcaktır arkadaşlar.

http://www.resosyal.com
  • arkdslar fsm yurdunda 3 kişilik odalardan ayrı iki tne de tek kişilik odalar warmıs onlrın boş oldgnu nasl anlarız yada kesn dolu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Okulumuz hakkında her türlü bilgi için sitemiz size çok yararlı olcaktır arkadaşlar.

http://www.resosyal.com

nerdeyse bütün dosyaları indirdim geçen senenin sorularını bulamadım.yardımcı olabilir misin?
  • bizim okulun hazırlığı tın tın geçebiliyorsanız geçin
  • Okulun maslaktaki yurtlarının aylık ücretleri ne kadar, odalar kaçar kişilik ve İstanbul içinden (anadolu yakasından olsa bile) başvurular kabul ediliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Okulun maslaktaki yurtlarının aylık ücretleri ne kadar, odalar kaçar kişilik ve İstanbul içinden (anadolu yakasından olsa bile) başvurular kabul ediliyor mu?

istanbul içinden başvuru kabul ediyolar mı bilmem ama yurt ücreti 400tl diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smmugler

quote:

Orijinalden alıntı: 377

Okulun maslaktaki yurtlarının aylık ücretleri ne kadar, odalar kaçar kişilik ve İstanbul içinden (anadolu yakasından olsa bile) başvurular kabul ediliyor mu?

istanbul içinden başvuru kabul ediyolar mı bilmem ama yurt ücreti 400tl diye hatırlıyorum

Anladım. Zaten olmuyormuş. İstanbul için bir şeyler düşünselerdi keşke.

http://www.barinma.yildiz.edu.tr/category.php?id=8

• Hazırlık okuyacak öğrenci ders seçimi yapıyor mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Hazırlık okuyacak öğrenci ders seçimi yapıyor mu arkadaşlar ?

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

inşaat kazananların merak ettiklerini cevaplayabilirim.

hazırlık okudun mu?okuduysan faydalı oldu mu?başka tavsiyelerin varsa hepsini paylaşabilirsin

Eğer ingilizcen belirli bir seviyenin üstündeyse yani okuduğunu anlayabiliyorsan,konuşan birini dinleyip algılayabiliyorsan hazırlık gereksiz.

Çünkü ileri bir ingilizce eğitimi vermiyorlar bizim okulun hazırlığında.

Fakat üniversiteye ilk seferde girdiysen bitircem diye çok büyük bir telaşın ve acelen yoksa 1 sene tatil bana çok iyi gelicektir diyorsan hazırlık okumalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

inşaat kazananların merak ettiklerini cevaplayabilirim.

hazırlık okudun mu?okuduysan faydalı oldu mu?başka tavsiyelerin varsa hepsini paylaşabilirsin

Eğer ingilizcen belirli bir seviyenin üstündeyse yani okuduğunu anlayabiliyorsan,konuşan birini dinleyip algılayabiliyorsan hazırlık gereksiz.

Çünkü ileri bir ingilizce eğitimi vermiyorlar bizim okulun hazırlığında.

Fakat üniversiteye ilk seferde girdiysen bitircem diye çok büyük bir telaşın ve acelen yoksa 1 sene tatil bana çok iyi gelicektir diyorsan hazırlık okumalısın.

sınav pek iyi geçmedi. bilmiyorum bakıcaz artık

• ya o fotograftaki pembemsi bina sosyal bilimler enstitüsü değil mi?
  • Arkadaslar Merhaba..Usis Sifremin Oldugu Kagit On Taraftan Zarar Gordu Ve Tam Da Sifrenin Oldugu Tarafta Bir Kararti Oldu.Sifremi Tam Olarak Anlayamiyorum .Tekrardan Nasil Sifre Cikartabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan1993bjk

Arkadaslar Merhaba..Usis Sifremin Oldugu Kagit On Taraftan Zarar Gordu Ve Tam Da Sifrenin Oldugu Tarafta Bir Kararti Oldu.Sifremi Tam Olarak Anlayamiyorum .Tekrardan Nasil Sifre Cikartabilirim

Yıldız kampüse gidiyorsun bilgi işlemden öğenci kartınla yeni şifre alıyorsun. Bir an önce git.
    Bilgi işlem yanlış hatırlamıyorsam B blok en üst katta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: memocan1993bjk

Arkadaslar Merhaba..Usis Sifremin Oldugu Kagit On Taraftan Zarar Gordu Ve Tam Da Sifrenin Oldugu Tarafta Bir Kararti Oldu.Sifremi Tam Olarak Anlayamiyorum .Tekrardan Nasil Sifre Cikartabilirim

Yıldız kampüse gidiyorsun bilgi işlemden öğenci kartınla yeni şifre alıyorsun. Bir an önce git.
    Bilgi işlem yanlış hatırlamıyorsam B blok en üst katta.

tmmdir usta saolasin peki hemen cikar mi yrn
  • evet hemen veriyorlar.
  • Yüksek ücretli yurtlarda 392. sıradaym.diyelim ki sıra geldi fsm yurdunda yer yoksa nolucak?neye göre belirliyorlar bunu?
  • Arkadaşlar şimdi hazırlık okuduk bitti diyelim. Sene sonunda tekrar iys sınavlarına mı girip hazırlığı atlıyoruz ? Eğer dediğim gibi ise yine +72 puan alınca İleri İngilizce I-II den muaf oluyor muyuz ?
  • ee nasılsınız iyi misiniz ? benim de aklıma bu konu okul zamanı hiç gelmiyor usis zamanı geliyor hep

arkadaşlar bu arada inşaat mühendisliğini yeni kazanan arkadaşlar varsa sorularına yardım ederim , facebooktan mesaj atabilirsiniz bana.

edütus : şunu da bi ekliyim

17 Eylül 2011 7. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (16 Eylül’ü – 17 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

18 Eylül 2011 5. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (17 Eylül’ü – 18 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

19-20-21 Eylül 2011 Tüm öğrenciler
    (18 Eylül’ü – 19 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 13 Eylül 2011; 23:11:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Arkadaşlar şimdi hazırlık okuduk bitti diyelim. Sene sonunda tekrar iys sınavlarına mı girip hazırlığı atlıyoruz ? Eğer dediğim gibi ise yine +72 puan alınca İleri İngilizce I-II den muaf oluyor muyuz ?

hazırlık okurken sene sonunda final oluyor onunla geçiyorsun, yoksa yazokulu
    ileri 1-2 için ise hazırlık okuyanlara ayrı sınav acıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.