Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen dönem ders seçimini 4. sınıf 3. sınıf ve 2&1. sınıflar olarak yapmışlardı. bu sene yok böyle bişey değil mi?
  • Bu sene de randevulu sistem.

Siz yine de ilk gece Usis'in başında olun her ihtimale karşı.
  • Olmayın boşuna vermiyor, alacakları engellemeyin.
    Özellikle 1 ve 2ler siz son gün seçeceksiniz ondan önce girmeyin.

4. sınıf veya mezun elektrikçi var mu burada?
  • 3. sınıfım ben. o zaman bu gece telaş yapmaya gerek yok.

peki bana üniversite seçimlik bir ders tavsiyesi vermek isteyen var mı? ilgi çekici bişey olursa çok iyi olur mesela tarih ve sinema güzel gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

3. sınıfım ben. o zaman bu gece telaş yapmaya gerek yok.

peki bana üniversite seçimlik bir ders tavsiyesi vermek isteyen var mı? ilgi çekici bişey olursa çok iyi olur mesela tarih ve sinema güzel gibi duruyor.

biz cumartesi akşamı seçeceğiz yarın gece de telaşa gerek yok

tüm okul istediği seçimliği alırken bizim bölüm sadece yazarlık teknikleri alabiliyormuş.
    İyi bir elektrik mühendisi aynı zamanda iyi bir yazar mı olmalıdır ne yani dersi de Beyazıt açıyor zaten

• yok elektrik değilim ben.
    ama saçma değil mi tek dersi alabilme. ne garip yahu.
  • yok sana demedim öyle sistemi eleştiriyorum

hacı bu arada yildizz.com'da da aynı nickle yazıyormuşsun gördüm hemen :D

@bana müsade kim çıksın ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

ee nasılsınız iyi misiniz ? benim de aklıma bu konu okul zamanı hiç gelmiyor usis zamanı geliyor hep

arkadaşlar bu arada inşaat mühendisliğini yeni kazanan arkadaşlar varsa sorularına yardım ederim , facebooktan mesaj atabilirsiniz bana.

edütus : şunu da bi ekliyim

17 Eylül 2011 7. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (16 Eylül’ü – 17 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

18 Eylül 2011 5. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (17 Eylül’ü – 18 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

19-20-21 Eylül 2011 Tüm öğrenciler
    (18 Eylül’ü – 19 Eylül’e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

ben yeni kazandım inşaat mühendisliğini.işler nasıl yürüyor pek bilmiyorum.tavsiyelerine ihtiyacım var.birde hangi dersleri seçmem gerektiğini nasıl öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

ee nasılsınız iyi misiniz ? benim de aklıma bu konu okul zamanı hiç gelmiyor usis zamanı geliyor hep

arkadaşlar bu arada inşaat mühendisliğini yeni kazanan arkadaşlar varsa sorularına yardım ederim , facebooktan mesaj atabilirsiniz bana.

edütus : şunu da bi ekliyim

17 Eylül 2011 7. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (16 Eylül�ü � 17 Eylül�e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

18 Eylül 2011 5. yarıyıl ve sonraki yarıyıllarda kayıtlı öğrenciler
    (17 Eylül�ü � 18 Eylül�e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

19-20-21 Eylül 2011 Tüm öğrenciler
    (18 Eylül�ü � 19 Eylül�e bağlayan gece saat 00:00 dan itibaren)

ben yeni kazandım inşaat mühendisliğini.işler nasıl yürüyor pek bilmiyorum.tavsiyelerine ihtiyacım var.birde hangi dersleri seçmem gerektiğini nasıl öğrenebilirim?

bölümünün sayfasında ders programı vardır dönemlik onu indir. ordan baakrak seçersin dersleri.

• Ilk kayitta verilen sifrenin hala aktive olmama gibi bir durumu olabilir mi? Denedim bugun bir kaç kere giremedim. ikinci bir soru olarak; bu sifre sadece ders seçimleri için mi kullanacagiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

Ilk kayitta verilen sifrenin hala aktive olmama gibi bir durumu olabilir mi? Denedim bugun bir kaç kere giremedim. ikinci bir soru olarak; bu sifre sadece ders seçimleri için mi kullanacagiz?

hayır sisteme girmek için kullanılan bir şifre o. ders seçimi dışında finallerden sonra notları da ordan öğreneceksin.. verilen şifre aktif olmuştur. olmama gibi durumu yok muhtemelen yanlış giriyorsun bir şeyi. kulalncıı adının başındaki karakteri yanlış yazıyor olabilirsin yeni gelenlerin kullanıcı adıda l ile başlıyorsa. o harf 1 ile karıştırılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Ilk kayitta verilen sifrenin hala aktive olmama gibi bir durumu olabilir mi? Denedim bugun bir kaç kere giremedim. ikinci bir soru olarak; bu sifre sadece ders seçimleri için mi kullanacagiz?

hayır sisteme girmek için kullanılan bir şifre o. ders seçimi dışında finallerden sonra notları da ordan öğreneceksin.. verilen şifre aktif olmuştur. olmama gibi durumu yok muhtemelen yanlış giriyorsun bir şeyi. kulalncıı adının başındaki karakteri yanlış yazıyor olabilirsin yeni gelenlerin kullanıcı adıda l ile başlıyorsa. o harf 1 ile karıştırılabiliyor.

Yok sifreleme mantigini biliyorum, bastaki harf sessiz harf, Lisans'sin "L" si fakat yinede giremedim :s

• quote:

quote:

quote:

Yok sifreleme mantigini biliyorum, bastaki harf sessiz harf, Lisans'sin "L" si fakat yinede giremedim :s

keşke gitseydin bilgi işleme onlar sorunu hallederdi. bilmiyorum haftasonu açık oluyor mu ama ulaşmayı dene ders kayıtları senin için başlamadan önce yoksa ekle-sil haftasında danışmanla uğraşırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

keşke gitseydin bilgi işleme onlar sorunu hallederdi. bilmiyorum haftasonu açık oluyor mu ama ulaşmayı dene ders kayıtları senin için başlamadan önce yoksa ekle-sil haftasında danışmanla uğraşırsın.

Evet dediginiz dogru, zaten sanal ortamda yapilan isler hiç hosuma gitmiyor yüzyüze olmasi daha saglikli olurdu, fakat Ankara'dayim :) Daha sonra aramayi deneyecegim yardim için Tesekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet dediginiz dogru, zaten sanal ortamda yapilan isler hiç hosuma gitmiyor yüzyüze olmasi daha saglikli olurdu, fakat Ankara'dayim :) Daha sonra aramayi deneyecegim yardim için Tesekkürler

sanmıyorum telefonla düzeltme şansı olabilsin böyle bir durumda. sonuçta şifreler gizli ve elden alman gerekir diye tahmin ediyorum. o halde ders kaydı yapman mümkün değil şu an tam ekle-sil tarihini bilmiyorum danışmanlar için. onu öğrenip o sırada istanbulda olman gerekir ders kaydı yapabilmen için muhtemelen.

• Yahu ben bu ders programından hiçbir şey anlamadım :)

221901, G5, 6, 7, 8, 9 vs. bunlar nedir?İlk dönem 6 dersim var galiba(Elektrik Müh.) bunları 4 güne falan sıkıştırıp 1 gün tatil yapabilir miyim :D

Gördüğünüz gibi bayağı bir acemiyim, yardımcı olursanız sevinirim; 2 günden az kaldı ders seçimine...
  • Hazırlık için kayıt yaptırmak gerekiyor mu ?
  • Arkadaşlar yıldız teknik 2011 girişliler facebook grup ve sayfamıza bekleriz.Her türlü yardımı, gerekli bilgiyi ve sorularınıza cevabı bulabilirsiniz.

https://www.facebook.com/groups/yildiz2011

https://www.facebook.com/yildiz2011
  • Arkadaşlar ben bu ders programını pek anlamadım. Şunu adam akıllı yorumlayacak bir arkadaş yok mu? Mesela şu Pazartesi gününü yorumlasanız yeter ve şu kırmızı ile gösterilen dersler nedir?

http://www.hrm.yildiz.edu.tr/web/Dosyalar/20112012GuzYY2OgretimDersProgrami.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Arkadaşlar ben bu ders programını pek anlamadım. Şunu adam akıllı yorumlayacak bir arkadaş yok mu? Mesela şu Pazartesi gününü yorumlasanız yeter ve şu kırmızı ile gösterilen dersler nedir?

http://www.hrm.yildiz.edu.tr/web/Dosyalar/20112012GuzYY2OgretimDersProgrami.pdf

9011011 A.İ.İ.T. I GN:34 DZ-129

9011011 ders kodu
    A i i t dersin adı Atatürk ilke...
    Gn grup 34
    DZ - 129 Davutpaşa Z blok 129 nolu sınıf

gruplardan birine seçeceksin.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.