Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

1. sınıfa başlıyacam üstten hangi dersleri alıyım yada alamalı mıyım?
    yenisin bence hiç atraksiyonlara girme ilk dönem bi git gör ne nedir, ne ne değildir öğren sonra girersin o işlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizansen

quote:

yenisin bence hiç atraksiyonlara girme ilk dönem bi git gör ne nedir, ne ne değildir öğren sonra girersin o işlere

arkadaşım ben 2 dersi alamadım mak iö bilgsaarlı teknik tasarım falan bunları alamadım şimdi ne olacak nasıl alacam o dersleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

quote:

quote:

arkadaşım ben 2 dersi alamadım mak iö bilgsaarlı teknik tasarım falan bunları alamadım şimdi ne olacak nasıl alacam o dersleri?

programına uygun başka gruplardan alacaksın yani bilgisayarlı teknik resim dersi sonuçta bi tane açılmıyo, ders grup görüntülemeden kontrol et dersin koduyla kaç grup var saat kaçta var falan oradan programa uygun kontenjanı boş olan birini seç gitsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

programına uygun başka gruplardan alacaksın yani bilgisayarlı teknik resim dersi sonuçta bi tane açılmıyo, ders grup görüntülemeden kontrol et dersin koduyla kaç grup var saat kaçta var falan oradan programa uygun kontenjanı boş olan birini seç gitsin

öylede ikinci öğretimlerde ders gurup görüntüleme olmuyo açılmıyor yani 1. ögretime bakıyom 9 grupta dolu yani seçemezsem nolur onuu merak ediyorum

• quote:

öylede ikinci öğretimlerde ders gurup görüntüleme olmuyo açılmıyor yani 1. ögretime bakıyom 9 grupta dolu yani seçemezsem nolur onuu merak ediyorum

2. öğretime değil 1. öğretime tıkla dersi seçtiğinde senin grubun da gözükür.

Akşam alan çıksın hemen kalabalık yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 21 Eylül 2011; 21:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

2. öğretime değil 1. öğretime tıkla dersi seçtiğinde senin grubun da gözükür.

Akşam alan çıksın hemen kalabalık yapmayın

peki bilgisayar destekli teknik resim dersinde 9 grup dolu ne yapacam şimdi lütfen yardımın bekliyorum
  • 9 grup mu, maşallah hangi bölüm o bir dersten 9 grup açmış.

Hepsi dolduysa yapacak bir şey yok. Kontenjan arttırımlarını takip edeceksin, bölümünü arayıp arttırmalarını da söyle. Eğer okul başlayana kadar alamazsan okul başladıktan sonra bölümüne gidip dilekçe verip alırsın.

• yani durum bu dediğin gibi dilekçeyle falan alacaksam yinede iyi yani almama gibi bir durum olmasında herneyse peki ekle silde bunları alabilirmiyim ve şunu merak ediyom 500 tane ögrenci var peki nasıl olurda 180 kişilik kontejyan var bu ders zorunllu eee nasıl oluyor bu iş hiçbirşey anlamadım?
  • Oha alay eder gibi 500 kişilik makinaya 20 kişilik gruplar açmışlar, rezillik.

Şu an bunlardan birini alamazsın dolu hepsi çünkü, gece de kontenjan artmaz büyük ihtimal. Yarın mesai saatinden itibaren takipte ol sürekli arttıracaklardır kontenjanı. Bölümü de arayıp söyleyin.

edit
    Yalnız anlamadığım bu dersin 2. öğretime grubu yok mu hiç? Yeni girişler zaten farklı öğretimden seçemiyorlar sen nasıl alacaksın bu dersi, işin içinden çıkamadım.
    2. öğretim ders programında hangi grup gözüküyor bu dersin baksana bir?

Ayrıca benim bildiğim makinada ilk yıl teknik resim dersi var bilgisayar destekli teknik resim yok, tbb var. Sen usis2008 öğretim planına baktığına emin misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 21 Eylül 2011; 23:03:21 >
  • Hocam sen usis planına bakmışsın sanırım, senin öğretim planın alttaki ve bu dersle alakan yok. Diğer eklediğin dersler yanlışsa sil bir an önce.

http://www.mkm.yildiz.edu.tr/category.php?id=15

USİS 2008 DERS İÇERİĞİ 2010 VE SONRASI İÇİN(TÜRKÇE).doc buna tıkla.
  • quote:

Hocam sen usis planına bakmışsın sanırım, senin öğretim planın alttaki ve bu dersle alakan yok. Diğer eklediğin dersler yanlışsa sil bir an önce.

öncelikle saol ilgilendiğin için hiçkimseden yardım alamadı daha;

bu bilgisayar destekli teknik resim olayı ders programındada sabah görünüyor bu arada ona bak demişsin peki şu linkteki ne oluyor? 16 eylülde yayımlandı buna bakmıcaz mı üfff ne saçmalık valla

http://www.mkm.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/announcement/img/Makine%20Muh%20Bolumu%202011%20Ders%20Plan%C4%B119.09.2011.PDF..pdf

• quote:

quote:

Hocam sen usis planına bakmışsın sanırım, senin öğretim planın alttaki ve bu dersle alakan yok. Diğer eklediğin dersler yanlışsa sil bir an önce.

bu bilgisayar destekli teknik resim olayı ders programındada sabah görünüyor bu arada ona bak demişsin peki şu linkteki ne oluyor? 16 eylülde yayımlandı buna bakmıcaz mı üfff ne saçmalık valla

http://www.mkm.yildiz.edu.tr/login/sys/admin/announcement/img/Makine%20Muh%20Bolumu%202011%20Ders%20Plan%C4%B119.09.2011.PDF..pdf

sen 2010 mu 2011 mi girişlisin. hazırlık okudun mu yani?

• quote:

quote:

quote:

sen 2010 mu 2011 mi girişlisin. hazırlık okudun mu yani?

2011 girişliyim hazırlıktan muaf

• 2011 girişliyim hazırlıktan muaf

tamam 2011 planına göre seçtiysen doğru seçmişsindir, 2011 planındaki kodlarla seçiyosun.

kontenjanlar doluysa, dilekçe vereceksin alırsın
  • Orijinalden alıntı: Mizansen

2011 girişliyim hazırlıktan muaf

tamam 2011 planına göre seçtiysen doğru seçmişsindir, 2011 planındaki kodlarla seçiyosun.

kontenjanlar doluysa, dilekçe vereceksin alırsın

hocam çok saol teşekkürler peki bu dersleri dilekçeyle alm a olayı nasıl cuma günü gideceğim istanbula ve ekle silde bunu alamazmıyım bu ekle sil o zaman neişe yarar yav ?
  • quote:

hocam çok saol teşekkürler peki bu dersleri dilekçeyle alm a olayı nasıl cuma günü gideceğim istanbula ve ekle silde bunu alamazmıyım bu ekle sil o zaman neişe yarar yav?

ekle-silin olayı, başka bölümlerden 2. öğretimsem 1. öğretimden 1. öğretimsen 2. öğretimden ders alma izninin olduğu dönemdir, kontenjanlar artmaz eklesilde.

haftaiçi okula gelir gelmez bölüme git, dilekçeni ver hallederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizansen -- 21 Eylül 2011; 23:54:39 >
  • quote:

quote:

hocam çok saol teşekkürler peki bu dersleri dilekçeyle alm a olayı nasıl cuma günü gideceğim istanbula ve ekle silde bunu alamazmıyım bu ekle sil o zaman neişe yarar yav?

ekle-silin olayı, başka bölümlerden 2. öğretimsem 1. öğretimden 1. öğretimsen 2. öğretimden ders alma izninin olduğu dönemdir, kontenjanlar artmaz eklesilde.

yani ben bu alamadıgım 2 dersi ekle silde alamazmıyım boşuna beklemeyeyim bu kadar?
  • bu gece açılmayacak mıydı ekle-sil. hala kalkmadı ben de sınırlama.
  • quote:

quote:

quote:

yani ben bu alamadıgım 2 dersi ekle silde alamazmıyım boşuna beklemeyeyim bu kadar?
    kontenjan yoksa alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

bu gece açılmayacak mıydı ekle-sil. hala kalkmadı ben de sınırlama.

sistem geride abi 1'de açılacak.

@ecihatt senin planın usis2008 2010 ve sonrasi girişler yanlış dersler alma.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.