Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

20.yy'da siyasi gelişmeler he kulağa çok sıkıcı geliyor

bilmem hiç baktın mı bu seçimliklere. özel olarak arayıp bulmuşlar hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

quote:

Ben bir günü boşalttım bir gün de sadece sabahtan 1 saat lab var. Diğer günler sabah 9 akşam 6-7 falan. Ev uzak malum az geleyim tam geleyim dedim, yoksa her gün evden Davutpaşa'ya kim gelecek
    O yüzden o dersi almalıyım bu gece.

alabildin mi dersi. şansa direk başta girip aldım ben. kararı sonra veririm artık dönem içi alıp almamaya olmadı silerim daha sonra üni seçimlik dersi.

aldım aldım, arkadaşlara almaya çalışıyorum.
    Üni seçimlik dediğin 999lu dersler değil mi, ben yazarlık teknikleri aldım gel al sen de, Beyazıt veriyor :D Yıldız'da ders hem de bir ayağımız Yıldız'da olur :D Gerçi bu tek 2 kredi seçimlik, senin ki 3 kredidir büyük ihtimal.

Yeniler farklı öğretimden seçemiyor @ecihatt. Yıldız - Dp arası okulun kendi servisleri varmış, kart alıyormuşsun ona da. Ayrıca iett Yıldız-Dp arasına otobüs seferi koymuş.

evet onlardan bahsediyordum. size açıyorlar tek o dersi sanırım ilginç bir durum o da. size zorunlu üni seçimlik ders falan mı o? krediside farklı zaten 3 kredilik almam lazım benim. beyazıt hoca rahattır ama benim arkadaşlarda o dersi almıştı geçen sene sanırım. hem tüm dersler dp de iken tek ders yıldız da olması da uğraştırır adamı. programıma uygun davutpaşa da kontenjan sorunu da olmayan 20. yy'da siyasi gelişmeler dersi vardı onu aldım şimdilik ama hala kararsızım alsam mı almasam mı diye silebilirim o yüzden.

bu otobüs hattı olayını da bilmiyordum ama zaten okulun servisleri var gerek kalmaz pek ona.

yani ikinci ögretimiz ya bu servisler akşamda var değil mi?

kaça kadar var bilmiyorum servisler davutpaşaya gidince ordan servise binmek için gerekli bir kart var onu çıkart o zaman öğrenirsin saatleri de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Ben şimdi toplam 6 ders(zorunlu olanları), 15 kredilik(haftada 19 saat), aldım.Sorun olmaz di mi(ilk yılım kredi sisteminden anlamıyorum)?

en az 21 kredi en fazla 27 kredi diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

quote:

Ben şimdi toplam 6 ders(zorunlu olanları), 15 kredilik(haftada 19 saat), aldım.Sorun olmaz di mi(ilk yılım kredi sisteminden anlamıyorum)?

Ders kalmadı ki ne seçicem?
  • quote:

quote:

en az diye bir sınır yok kredide.
  • quote:

quote:

quote:

en az diye bir sınır yok kredide.

İçim rahatladı :)
  • İnsan ve Toplum Bilimleri Davutpaşa'nın neresinde bilen var mı ? Bir de 1 saatte Davutpaşa'dan Yıldız'a metrobüs ile geçebilirim değil mi akşam 5'te?
  • Yeni arkadaşlar gelmiş galiba, birileri size yıldıza gelmeyin demedi mi?
    Neyse cümleten hayırlı olsun yeni dönem
  • quote:

İnsan ve Toplum Bilimleri Davutpaşa'nın neresinde bilen var mı ? Bir de 1 saatte Davutpaşa'dan Yıldız'a metrobüs ile geçebilirim değil mi akşam 5'te?

akşam 5 trafik saatleri ancak sanırım metrobüsle geçebilirsin
  • Yurt önerisi olan varmı acaba? Davutpaşa kampüsüne yakın ve fazla pahalı olmayan?
  • quote:

İnsan ve Toplum Bilimleri Davutpaşa'nın neresinde bilen var mı ? Bir de 1 saatte Davutpaşa'dan Yıldız'a metrobüs ile geçebilirim değil mi akşam 5'te?

Merter - Z.kuyu 25 dk
    Z.kuyu - Yıldız 15 dk

Yürüme zamanını da katarsak 1 saatte gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galiga -- 26 Eylül 2011; 23:10:59 >
  • Arkadaşlar bu yemekhanede kullanacağımız aynı zamanda iş bankası bankamatik kartı olan kartı nasıl yemekhanede kullanabiliriz ? Bugün bir arkadaşımla gittik fakat kartları okumadı, aşçı aşşağıda filan birşeyler dedi ama anlamadık. Kartın şifresini filan biliyorum zaten kullandım kartı markette daha önce. Ne yapmalıyım ?
  • Eşleştirme makinaları var, hesabındaki parayı veya kredi kartından eşleştiriyorsun.
  • quote:

Eşleştirme makinaları var, hesabındaki parayı veya kredi kartından eşleştiriyorsun.

Teşekkür ederim. Yarın bulup halledeyim..
  • Beyler %30 ingilizce olayına nasıl bir çözüm bulucaz?Kimse bir şey anlamıyor (Makineciler olarak)
  • Elektrikçiler gidince yıldız ferahlamış makinacılar karaborsa olacak diyola
  • quote:

Orijinalden alıntı: sciroccom

Beyler %30 ingilizce olayına nasıl bir çözüm bulucaz?Kimse bir şey anlamıyor (Makineciler olarak)

Hocaya dersi Türkçe anlatmasını önerin.Ben Elektrik okuyorum, tek İng. dersim Elek. Müh. Giriş; hoca terimleri vs. İngilizce veriyim anlatımı Türkçe yapayım isterseniz dedi.Bizde eyvallah dedik(birkaç çatlak ses vardı ama) :)

Bende şu e-posta adresi işini anlamadım.Kayıt olurken bir e-posta adresi verdiler şifre yazmıyor, önemli bu mail adresi?Kullanmasam problem olur mu?
  • quote:

quote:

Beyler %30 ingilizce olayına nasıl bir çözüm bulucaz?Kimse bir şey anlamıyor (Makineciler olarak)

Hocaya dersi Türkçe anlatmasını önerin.Ben Elektrik okuyorum, tek İng. dersim Elek. Müh. Giriş; hoca terimleri vs. İngilizce veriyim anlatımı Türkçe yapayım isterseniz dedi.Bizde eyvallah dedik(birkaç çatlak ses vardı ama) :)

Bende şu e-posta adresi işini anlamadım.Kayıt olurken bir e-posta adresi verdiler şifre yazmıyor, önemli bu mail adresi?Kullanmasam problem olur mu?

gmaile yönlendirebiliyorsun o maili... Rehberi makina bölüm stesinde var

• quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

quote:

Maalesef bulamadım...

Yine bir problem ile karşı karşıyayım :) Ben kredi kartı istememiştim ancak adıma kredi kartı çıkartıp üniversitedeki şubeye yollamış İş Bankası sağolsun(zarf yolladılar eve - akıllı kart alırken kredi kartı istememiştim ve birkaç sayfayı imzalamamıştım dün gibi aklımda).
    Şimdi gidip iptal ettirmem gerekecek, saçmalık!Bu akıllı kartı da daha birkez bile kullanmadım, ne demeye çıkarttılar ne işe yarıyor anlamış bile değilim.Bankanın müşteri avlamamasına üniversite yardım ediyor resmen...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

quote:

Maalesef bulamadım...

Yine bir problem ile karşı karşıyayım :) Ben kredi kartı istememiştim ancak adıma kredi kartı çıkartıp üniversitedeki şubeye yollamış İş Bankası sağolsun(zarf yolladılar eve - akıllı kart alırken kredi kartı istememiştim ve birkaç sayfayı imzalamamıştım dün gibi aklımda).
    Şimdi gidip iptal ettirmem gerekecek, saçmalık!Bu akıllı kartı da daha birkez bile kullanmadım, ne demeye çıkarttılar ne işe yarıyor anlamış bile değilim.Bankanın müşteri avlamamasına üniversite yardım ediyor resmen...

o kartı herkeser veriyorlar, istemiyorsan gidip alma belirli bir süre sonra kart kendiliğinden iptal oluyor hiçbir ücret falan ödemeden uğraşmazsında hem.

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.