Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sciroccom

Beyler %30 ingilizce olayına nasıl bir çözüm bulucaz?Kimse bir şey anlamıyor (Makineciler olarak)

Hocaya dersi Türkçe anlatmasını önerin.Ben Elektrik okuyorum, tek İng. dersim Elek. Müh. Giriş; hoca terimleri vs. İngilizce veriyim anlatımı Türkçe yapayım isterseniz dedi.Bizde eyvallah dedik(birkaç çatlak ses vardı ama) :)

Bende şu e-posta adresi işini anlamadım.Kayıt olurken bir e-posta adresi verdiler şifre yazmıyor, önemli bu mail adresi?Kullanmasam problem olur mu?

gmaile yönlendirebiliyorsun o maili... Rehberi makina bölüm stesinde var

Maalesef bulamadım...

Yine bir problem ile karşı karşıyayım :) Ben kredi kartı istememiştim ancak adıma kredi kartı çıkartıp üniversitedeki şubeye yollamış İş Bankası sağolsun(zarf yolladılar eve - akıllı kart alırken kredi kartı istememiştim ve birkaç sayfayı imzalamamıştım dün gibi aklımda).
    Şimdi gidip iptal ettirmem gerekecek, saçmalık!Bu akıllı kartı da daha birkez bile kullanmadım, ne demeye çıkarttılar ne işe yarıyor anlamış bile değilim.Bankanın müşteri avlamamasına üniversite yardım ediyor resmen...

o kartı herkeser veriyorlar, istemiyorsan gidip alma belirli bir süre sonra kart kendiliğinden iptal oluyor hiçbir ücret falan ödemeden uğraşmazsında hem.

Tamam, bilgi için teşekkürler ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sciroccom

Beyler %30 ingilizce olayına nasıl bir çözüm bulucaz?Kimse bir şey anlamıyor (Makineciler olarak)

Hocaya dersi Türkçe anlatmasını önerin.Ben Elektrik okuyorum, tek İng. dersim Elek. Müh. Giriş; hoca terimleri vs. İngilizce veriyim anlatımı Türkçe yapayım isterseniz dedi.Bizde eyvallah dedik(birkaç çatlak ses vardı ama) :)

Bende şu e-posta adresi işini anlamadım.Kayıt olurken bir e-posta adresi verdiler şifre yazmıyor, önemli bu mail adresi?Kullanmasam problem olur mu?

gmaile yönlendirebiliyorsun o maili... Rehberi makina bölüm stesinde var

Maalesef bulamadım...

Yine bir problem ile karşı karşıyayım :) Ben kredi kartı istememiştim ancak adıma kredi kartı çıkartıp üniversitedeki şubeye yollamış İş Bankası sağolsun(zarf yolladılar eve - akıllı kart alırken kredi kartı istememiştim ve birkaç sayfayı imzalamamıştım dün gibi aklımda).
    Şimdi gidip iptal ettirmem gerekecek, saçmalık!Bu akıllı kartı da daha birkez bile kullanmadım, ne demeye çıkarttılar ne işe yarıyor anlamış bile değilim.Bankanın müşteri avlamamasına üniversite yardım ediyor resmen...

o kartı herkeser veriyorlar, istemiyorsan gidip alma belirli bir süre sonra kart kendiliğinden iptal oluyor hiçbir ücret falan ödemeden uğraşmazsında hem.

Tamam, bilgi için teşekkürler ;)

önemli değil

• naber yıldızlılar

yıldızda bir rahatlık var yavelektrikçiler gidince meydan bize kaldı

Bu arada arkadaşlar üst sınıflara soruyorum , mukavemet kitabı olan var mı acaba? termo-dinamik de lazım.

termoyu alabilirim biryerden de mukavemet kitabı kalmamış piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

naber yıldızlılar

yıldızda bir rahatlık var yavelektrikçiler gidince meydan bize kaldı

Bu arada arkadaşlar üst sınıflara soruyorum , mukavemet kitabı olan var mı acaba? termo-dinamik de lazım.

termoyu alabilirim biryerden de mukavemet kitabı kalmamış piyasada

Ah Beşiktaş ah

• shady videolu inceleme olayına girmiş. artık bakmaz buraya.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/videolari/hd/LG-E900-Optimus-7-video-inceleme.htm

bu arada başarılar yeni görevinde.
  • İbrahim Şahin Malzeme-1 de ne sorar bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

shady videolu inceleme olayına girmiş. artık bakmaz buraya.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/videolari/hd/LG-E900-Optimus-7-video-inceleme.htm

bu arada başarılar yeni görevinde.

mustafa burayı unuttu zaten de, cidden güzel inceleme olmuş başarılar
    yeni bir mesut çevik mi doğuyor, askerdeyken darbe yapıp tahtını ele mi geçirecek anlamış değilim

• Arkadaşlar yarın ki ali osman hocanın dinamik sınavı için ne çıkar ne sorar tahmini olan var mı?
  • Biz planar motion'dan olduk.
  • Beyler taşıt titreşimi sınavı yarın mı Erdem hoca grup4 ?Bide Erdem hoca sınavlarda ne sorar?
  • Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği Beşiktaş'ta mı Davutpaşa'da mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R2.ZephyR

Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği Beşiktaş'ta mı Davutpaşa'da mı?

Davutpaşa
  • OO böyle bir grup varmıymış ya. Beni de ekleyebilirmisin dostum Makine Mühendisliği 2010 girişliyim
  • Arkadaşlar hazırlığı yarım dönemde bitirdim ve bölüme başlıyorum kısmetse bu dönem.. Kontol ve Otomasyon Mühendisliği bölümündeyim. Şimdi ne nedir ne değildir hiç birşey bilmiyorum gerek ders seçimi olsun gerek dağınık öğrencilik olsun. Bunu bir düzene sokmanın yolu var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Arkadaşlar hazırlığı yarım dönemde bitirdim ve bölüme başlıyorum kısmetse bu dönem.. Kontol ve Otomasyon Mühendisliği bölümündeyim. Şimdi ne nedir ne değildir hiç birşey bilmiyorum gerek ders seçimi olsun gerek dağınık öğrencilik olsun. Bunu bir düzene sokmanın yolu var mıdır ?

Hocam senin derdini ben anlıyorum, ben de geçen sene yarım dönemde geçtiydim makinayı.

Avantajları da çok dezavantajları da soruların varsa cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayelindenoteye

quote:

Arkadaşlar hazırlığı yarım dönemde bitirdim ve bölüme başlıyorum kısmetse bu dönem.. Kontol ve Otomasyon Mühendisliği bölümündeyim. Şimdi ne nedir ne değildir hiç birşey bilmiyorum gerek ders seçimi olsun gerek dağınık öğrencilik olsun. Bunu bir düzene sokmanın yolu var mıdır ?

Hocam senin derdini ben anlıyorum, ben de geçen sene yarım dönemde geçtiydim makinayı.

Aslında ben dağınık öğrencilikten kurtulmak istiyorum . Bu bahar yarı yılında 1.sınıf 2.dönem derslerini almaya başlayacağım fakat hepsini alamayacağım. Mesela mat I almadan mat II alamıyormuşum... Hal böyle olunca ders temizlemeye çalışacağım yani türkçe II, lineer cebir vs.. Önümüzdeki güz yarı yılı normal 1.sınıf 1.dönem derslerini alacağım fakat sonra ki bahar yarı yılı benim kafamı kurcalıyor. Şöyle mi olacak; bu bahar yarı yılında temizlediğim dersler gelecek bahar yarı yılında karşıma çıkmayacak ve alamadığım dersler ile gelecek bahar yarı yılını tamamlayacağım ve bundan sonra dağınık öğrenci olmadan devam edeceğim. Yoksa şöyle mi; önümüzde ki bahar yarı yılında bu dönem alamadığım dersler karşıma çıkacak ve ayriyetten 2.sınıf 2.dönem yada 1.dönemden de ders almak zorunda olacağım. Gönlümden geçen ilk dediğim gibi olması..

Şayet ilk dediğim gibi olur ve düzene girersem, usis te nasıl gözükeceğim? Mesela ben 2.sınıf 2.dönemdeyim fakat usiste 3.sınıf 1.dönem gibi mi gözükeceğim? Yani usiste okulu 4.5 yılda tamamlamış gibi görünüp aslında 5 yılda mı bitireceğim ?

• İnşaat 1.sınıf var mı arkadaşlar? Lineer cebirden kaldım.bir yol gösterin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

İnşaat 1.sınıf var mı arkadaşlar? Lineer cebirden kaldım.bir yol gösterin bana

2. dönem de açılıyor, tekrar alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

Aslında ben dağınık öğrencilikten kurtulmak istiyorum . Bu bahar yarı yılında 1.sınıf 2.dönem derslerini almaya başlayacağım fakat hepsini alamayacağım. Mesela mat I almadan mat II alamıyormuşum... Hal böyle olunca ders temizlemeye çalışacağım yani türkçe II, lineer cebir vs.. Önümüzdeki güz yarı yılı normal 1.sınıf 1.dönem derslerini alacağım fakat sonra ki bahar yarı yılı benim kafamı kurcalıyor. Şöyle mi olacak; bu bahar yarı yılında temizlediğim dersler gelecek bahar yarı yılında karşıma çıkmayacak ve alamadığım dersler ile gelecek bahar yarı yılını tamamlayacağım ve bundan sonra dağınık öğrenci olmadan devam edeceğim. Yoksa şöyle mi; önümüzde ki bahar yarı yılında bu dönem alamadığım dersler karşıma çıkacak ve ayriyetten 2.sınıf 2.dönem yada 1.dönemden de ders almak zorunda olacağım. Gönlümden geçen ilk dediğim gibi olması..

Şayet ilk dediğim gibi olur ve düzene girersem, usis te nasıl gözükeceğim? Mesela ben 2.sınıf 2.dönemdeyim fakat usiste 3.sınıf 1.dönem gibi mi gözükeceğim? Yani usiste okulu 4.5 yılda tamamlamış gibi görünüp aslında 5 yılda mı bitireceğim ?

Hocam valla sana kamış,

ben hazırlığı tam okuyanlarla beraber bitirecek şekilde gidiyorum. Böylece yarım dönem fazlalığım var ortalama yapmaya uğraşıyorum.

İstersen dediğin gibi yaparsın, bu dönem ve önümüzdeki sene 1. sınıf okrsun rahat edersin ya da benim gibi yaparsın. Ben hazırlığı geçtiğim dönem mat-2 hariç tüm 2. sınıf derslerini aldıydım. Daha sonra güz döneminde (yani bu bitirdiğimiz dönem) 1. sınıf 1.dönem dersleri artı 2.sınıf 1. dönemdende 2 ders aldım, seneye rahatlamak için. Şu anda rahat gidiyorum, kaldığım/düşük dersleri tekrar alıyorum. Ama benim dönemime neredeyse hiç ön koşullu ders yok. O yüzden bunları yaparken daha rahattım. Mesela bu ikinci dönem24 kredi almayı planlıyorum 18 kredisi falan tekrar alarak yükseltmek için :)

Umarım anlatabilmişimdir. Soruların olursa cevaplarım, 11 girişlisin sanırım değil mi?

• quote:

Hocam valla sana kamış,

ben hazırlığı tam okuyanlarla beraber bitirecek şekilde gidiyorum. Böylece yarım dönem fazlalığım var ortalama yapmaya uğraşıyorum.

İstersen dediğin gibi yaparsın, bu dönem ve önümüzdeki sene 1. sınıf okrsun rahat edersin ya da benim gibi yaparsın. Ben hazırlığı geçtiğim dönem mat-2 hariç tüm 2. sınıf derslerini aldıydım. Daha sonra güz döneminde (yani bu bitirdiğimiz dönem) 1. sınıf 1.dönem dersleri artı 2.sınıf 1. dönemdende 2 ders aldım, seneye rahatlamak için. Şu anda rahat gidiyorum, kaldığım/düşük dersleri tekrar alıyorum. Ama benim dönemime neredeyse hiç ön koşullu ders yok. O yüzden bunları yaparken daha rahattım. Mesela bu ikinci dönem24 kredi almayı planlıyorum 18 kredisi falan tekrar alarak yükseltmek için :)

Umarım anlatabilmişimdir. Soruların olursa cevaplarım, 11 girişlisin sanırım değil mi?

Hazırlığı okuyanlarla beraber rahat rahat bitireyim diyorum :) Kafamı bu kısım bulandırıyordu eğer böyle oluyorsa çok iyi, iyi ki geçmişim .. Biraz dezavantajlarından bahsedermisiniz ? Ne gibi sorunlar oluyor acaba ? Sizide yoruyorum hocam kusura bakmayın :)

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.