Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemelen Türkçe2 dir hocam o :) Girebilsem bir usise bakacağımda .. Türkçe2 için kredi 0 gösteriyor. Şimdi ben irregular olduğum için mat2 ve fiz2 ön koşullu dersler dolayısıyla bunları seçemeyeceğim. Alacağım dersler belli; ingilizce, lineer, temel bilgisyar bilimleri, türkçe ve Atatürk ilke ve inkilapları.. Kalan mat2 ve fiz2 yi seneye bu zamanlarda alıp başka ders almayacağım böylece hazırlık okumuş gibi devam edicem :) Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah bu akşam çözeceğim şunun mantığını :)
  • Akşam herşey netleşir, en azından sabaha kadar. Koduna bak türkçe-2 nin. Kredisizdir büyük ihtimalle. Kodu 9061022 sanırım. Kodu öğren kendine bir grup seç. Ekle-silde alırsın merak etme.

Matematik ve Fizik için ön koşul olması kötü olmuş. matematik 2 almamıştım ama fizik-2 yi alıp B- ile geçmiştim. Kötü değil yani. Ders programın çok boş oluyorsa üstten ders bakmanı tavsiye ederim. Geçemezsen bile bir ön bilgin olacağı için seneye rahat ve yüksek notla geçiyorsun.:)

Hadi kolay gelsin..
  • Hocam bağlanabildim usise ve baktım bölüme açılan derslere, varmış bizdede öyle bir sekme :) Fakat anlamadığım bir nokta var. Mesela yine çarşamba gününü ele alalım. İngilizcenin başlama saati 8 olarak belirtilmiş ama usiste GR130-131(ders programında belirtilen grup kodları) dersleri 9 da başlıyor :) Ve de Türkçe 15.00-16.50 arasına konulmuş ama o grup için ders saati usiste 13.00-14.50 arası yazılmış.. Hangisine inanayım bilemedim :)
  • Kesin emin olmamakla beraber Usis doğrudur diyorum:) Ders grup görüntülemeden bak usiste ne yazıyorsa odur kardeş;)
  • Hah işte tam o noktada bizde hiç birşey gözükmüyor :) "Bu bölüme ait görüntülecek ders kaydı yoktur."
  • hocam 2 öğretim diye ayrı bakmıyorsun değil mi büyük ihtimalle direk birinci öğretim kısmındaki grupların içine atmışlardır 2. öğretiminkileri de.

Sen kafanı yorma, kodları ekle-sile yazıp gireceksin. İş bu kadar. Hadi 10 dk kaldı. Start çizgisine yaklaşalım yavaş yavaş:)
  • Evet dostlar, Usis gecesinden ganimetleriniz neler?

Ben 4 ünü seçtim kaldı 7 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayelindenoteye

Evet dostlar, Usis gecesinden ganimetleriniz neler?

Ben 4 ünü seçtim kaldı 7 :)

İnanır mısın, gece ders eklemek için hiçbir dersin kodunu girmek bile nasip olmadı.o kadar bilr girilimiyordu siteye.bir arkadaş uğraştı sağolsun, 7 dersin 4 ünü almış bana.ing.yi de şimdi aldım.statik alınmıyor, kapasite dolmuş.lineeerden de kalmıştım geçen dönem, bu dönem almayabilirim belki
  • Yahu ben eskiden usise girebilirdim , bu sefer 2 saat boyunca usisi açamadım , yok böyle bir şey
  • Seçeceğim 7 ders vardı 2 sini almayacaktım zaten geri kalan 5 tanesini gece 1:30 a kadar tamamlamıştım
  • bu makinenin de çarkına başlıcam şimdi ha

usis kapanacak 14 e erteledik dediler kont. artımını şimdi de usis hiç olmadığı kadar rahat açılıyor.önce 10 da demişlerdi ne yaptıkları belli değil.

sadece 2 ders seçebildim daha girdiğimde bütün gruplar dolmuştu.

üstten olupta millete yer tutanların kulaklarını fena çınlatıyorum
  • Statiğe 100 kişilik ingilizce kontenjan açmışlar.Sitede duyuru yayınlıyorsun, 2010-2011 girişliler ingilizce alsın diye.Şimdi 2010-2011 girişli olup da statik alacak 100 kişi mi var inşatta? tamamen saçmalık.
  • Evet usis şu an çok rahat ama kontenjan yok.(Makine için) Artırsalar şimdi seçeceğiz ama işte..

@58_transporter_58

Nasip kısmet dostum, geçen sene bu dönem harcım yatırılmamış gözüktü, 2 gün onunla uğraştım. Sonra ne olduysa usis bi bana açıldı sanki. Hepsini çatır çatır seçtim:)

Şu an seçmem gereken 7 ders daha var..
  • Akşam başıma gelmeyen kalmadı,

Uyanıklık edeyim daha çabuk girsin diye mozilladan resimleri yüklememeyi seçtim, İlk ekrandaki güvenlik kodunu girdikten sonra. Gerçekten de çabuk girdi gibi geldi.
    Sonra ekle-sil ekranına gelince dünya başıma yıkıldı. Orda da güvenlik kodu varmış. Resimleri yükle seçeneğinide değiştirince sayfayı yenilemen aktif olmuyor. Dedim sallayayım bir kod bari, o yüklenene kadar seçeneği değiştiririm dedim, a34 yazdım. Yani sistemde açık mı var yoksa milyonda bir ihtimali mi buldum bilmiyorum ama dersi ekledi.:)

O heyecanla 3. dersimi eklerken kodu yanlış yazmışım. Dönem dışı açılan teknik resimi aldım.:) Akıl edip de saatine bakıp diğer alacağım derslerle çakışma olur mu diye bakmak yerine bir de onu silmekle vakit kaybettim.:) O oyalanma sürecinde dönem dışı açılan malzeme-1 ve ölçmeyi kaçırıdım. Kontenjanları 25 ti hemen doldular zaten. Şimdi ibret aldım ve usisin başında bekliyorum.

Çocuklarınıza ve torunlarınıza anlatın bunları

• ders kodu yazarken gelen kodu sallayabilirsin eğer resim yüklenmezse.hepsi oluyor.

ben sadece 2 ders seçebildim.usisten yana acayip dertliyim son 2 usisimde elektrik gitmişti.
  • aldım derslerimi hep... katkı payını geç yatırdım yoksa daha erken şaapardım da işte..

ekle sil ne zaman
  • bütün gruplar dolu anasını satim

kontenjan artarken almam gerekn 4 ders var pehh
  • Beyler sene başında İngilizce'den muaf olmuştum haliyle İleri İng 1'i almadım.Muaf durumum devam ediyor mu İleri İng 2'den de kurtulayım :D

Muaf durumu ne zamana kadar 3. dönem de İngilizce Okuma ve Konuşma dersi varmış mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Beyler sene başında İngilizce'den muaf olmuştum haliyle İleri İng 1'i almadım.Muaf durumum devam ediyor mu İleri İng 2'den de kurtulayım :D

Muaf durumu ne zamana kadar 3. dönem de İngilizce Okuma ve Konuşma dersi varmış mesela?

Hocam bildiğim kadarıyla ileri ingilizce 1 ve 2 den muafsın :) İlerisi için birşey diyemem.
  • @mylord92
    Eyvallah yeter şimdilik :D

Peki üstten ders almak istiyorum, çakışmayan ve boş olan tek bir ders var Elektromagnetik Alan Teoremi.Bu dersi bölümüm İngilizce şart koşmamış ama Türkçe grubu dolu olduğundan ancak İngilizce alabilirim.Ders kolay mıdır zor mudur; üstten ders alınır mı alınsa bile bu ders alınır mı, ders programımda Türkçe geçen dersi İngilizce alsam ne olur dersi geçsem bile geçmemiş sayarlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 14 Şubat 2012; 0:30:21 >
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.