Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de yazarmısın matematik mühendisliği İ.Ö
  • benden de elektrik mühendisliği
  • İnşaat Mühendisliği yazın benide
  • beyler benim ingilizce sınavı ile ilgili bir sorum var.
    iys 3 eylülde olacak. 3 eylüldeki sınavın haricinde bi kur belirleme sınavı yapılıyor mu?
    eğer varsa muafiyet sınavına girmeyip kur sınavına girsem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka__61

beyler benim ingilizce sınavı ile ilgili bir sorum var.
    iys 3 eylülde olacak. 3 eylüldeki sınavın haricinde bi kur belirleme sınavı yapılıyor mu?
    eğer varsa muafiyet sınavına girmeyip kur sınavına girsem olur mu?

ben de aynen senin bildiğin gibi kur sınavı var sanıyodum.. ama bu yıl iys aynı zamanda kurları da belirliyecekmiş.. yani geçemezsen puana göre kurlara yerleştirilicek.. sanrım iys ye girmezsen de en alt kurdan...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79482861/f_//tm.htm#79482861

Bu yurtlar YTÜ Davutpaşa'nın yakınında en fazla 10km uzağında bulunan yurtlar. Up'layıp ilgilenirseniz.
  • Arkadaşlar kontrol ve otomasyon müh. için lablar nasıl bilginiz var mı? Klüpler projeler vs. benim için önemli de bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Dgs terchilerimde bulundurmayı planlıyorum.
  • Hazırlık sınavını geçemeyenler için ayrı bir kur-düzey belirleme sınavı varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ünde ki sınava göre geçip kaldığınız belli olacak ve kalanlar aldıkları puana göre sınıflara ayrılacaklar bizim bu sene a ve b vardı, b sınıfları elementary den a kurları Pre-Intermediate ten başladılar ve 4 kur gördük.
    bu sene bizim geçme notumuz 60 tı sanırım yine aynı kalacak
    alayınıza kolay gelsin :)) tabi öyle birşey mümkünse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.b. -- 31 Ağustos 2013; 3:05:21 >
  • Kiralik ev arayanlar için
    1.200 TL İstanbul / Kağıthane / Emniyetevleri Mah.
    m² 90 Oda Sayısı 2+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 5-10 arası Binadaki Kat Sayısı 6
    Bulunduğu Kat Bahçe Katı Isıtma Doğalgaz (Kombi)
    ------------------------------------
    500 TL İstanbul / Kağıthane / Yahya Kemal Mah.
    m² 60 Oda Sayısı 1+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 0 Binadaki Kat Sayısı 2
    Bulunduğu Kat Bahçe Katı Isıtma Doğalgaz (Kombi)

----------------------------------
    700 TL İstanbul / Kağıthane / Yahya Kemal Mah.
    m² 60 Oda Sayısı 1+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 0 Binadaki Kat Sayısı 2
    Bulunduğu Kat Yüksek Giriş Isıtma Doğalgaz (Kombi)

------------------------------
    900 TL İstanbul / Kağıthane / Telsizler Mah.
    m² 90 Oda Sayısı 2+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 0 Binadaki Kat Sayısı 2
    Bulunduğu Kat 1 Isıtma Doğalgaz (Kombi)

--------------------------
    1.500 TL İstanbul / Kağıthane / Emniyetevleri Mah.
    m² 100 Oda Sayısı 3+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 5-10 arası Binadaki Kat Sayısı 6
    Bulunduğu Kat 6 Isıtma Doğalgaz (Kombi)

-------------------------
    450 TL İstanbul / Kağıthane / Yahya Kemal Mah.
    m² 70 Oda Sayısı 1+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 11-15 arası Binadaki Kat Sayısı 3
    Bulunduğu Kat 1 Isıtma Soba

------------------------
    1.500 TL İstanbul / Kağıthane / Çeliktepe Mah.
    m² 100 Oda Sayısı 3+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 11-15 arası Binadaki Kat Sayısı 6

-------------------------
    950 TL İstanbul / Kağıthane / Telsizler Mah.
    m² 80 Oda Sayısı 2+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 11-15 arası Binadaki Kat Sayısı 4

----------------------------
    500 TL İstanbul / Kağıthane / Yahya Kemal Mah.
    m² 70 Oda Sayısı 1+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 11-15 arası Binadaki Kat Sayısı 3
    Bulunduğu Kat Yüksek Giriş Isıtma Doğalgaz (Kombi)

ŞERAFETTİN ÇAKIR: 0554 688 24 04 Daireyi görmek için lütfen randevu alınız.

• arkadaşlar ben bu yıl kazandım ve davutpaşa kampüsünde okucam.göztepeden gidicem. marmaray duraklarına bakınca zeytinburnunu gösteriyo sanırım okula en yakın durak burası. burdan okula gitmek kolay mı nasıl gidilebilir bilginiz varmı
  • mezunarkadas M kullanıcısına yanıt
    Marmarayı bilmiyorum fakat metrobüsle cevizlibağ'da inip okulun servisleri ile kampüse ulaşabilirsin. Genelde herkes bu şekilde ulaşıyor.

Zeytinburnundan havalimanı-aksaray metrosu ilede davutpaşada inerek kampüse ulaşabilirsin.
  • mylord92 kullanıcısına yanıt
    peki metroyla kaç dakika sürer zeytinburnundan tahmini? metrobüs yöntemini biliyorum fakat marmarayla gitmek benim için çok daha basit olacak muhtemelen 20 dakikada göztepeden zeytinburnuna ulaşıcam
  • mezunarkadas M kullanıcısına yanıt
    Marmaray açıldıysa bende öyle yaparım :) Yanılmıyorsam davutpaşa ile zeytinburnu arasında 2-3 durak var. 5-10dk nı almaz yani.
  • mylord92 kullanıcısına yanıt
    29 ekimde açılıyo marmaray okul açıldıktan sonra 40 gün filan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunarkadas

arkadaşlar ben bu yıl kazandım ve davutpaşa kampüsünde okucam.göztepeden gidicem. marmaray duraklarına bakınca zeytinburnunu gösteriyo sanırım okula en yakın durak burası. burdan okula gitmek kolay mı nasıl gidilebilir bilginiz varmı

İlk etapta bütün hat hizmet vermeyecek Kazlıçeşme - Ayrılıkçeşme arası çalışacak diye biliyorum.
  • arkadaşlar ben uzun bi zamandır forumu üye olmadan takip ediyordum hem üye olarak yeniyim hem yıldız teknikte :) bir sorum olacak istanbul kart galiba üniversiteye gelmiş galiba degil dekan iys den sonra yapılan konferansta kendisi dedi. kayıt olurken alacağımı okudum internetten ama bana kayıt olurken sadece öğrenci kartımı verdiler
    demek istediğim benim istanbulkartı davutpaşadan veya beşiktaştan nereden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercftc

arkadaşlar ben uzun bi zamandır forumu üye olmadan takip ediyordum hem üye olarak yeniyim hem yıldız teknikte :) bir sorum olacak istanbul kart galiba üniversiteye gelmiş galiba degil dekan iys den sonra yapılan konferansta kendisi dedi. kayıt olurken alacağımı okudum internetten ama bana kayıt olurken sadece öğrenci kartımı verdiler
    demek istediğim benim istanbulkartı davutpaşadan veya beşiktaştan nereden alabilirim

bize bölümde vermişlerdi geçen sene öğrenci kartları ile iett karıtını birlikte aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

quote:

arkadaşlar ben uzun bi zamandır forumu üye olmadan takip ediyordum hem üye olarak yeniyim hem yıldız teknikte :) bir sorum olacak istanbul kart galiba üniversiteye gelmiş galiba degil dekan iys den sonra yapılan konferansta kendisi dedi. kayıt olurken alacağımı okudum internetten ama bana kayıt olurken sadece öğrenci kartımı verdiler

bize bölümde vermişlerdi geçen sene öğrenci kartları ile iett karıtını birlikte aldık

ya ben bide verileceğini unutup vakıfbank a parayı yatırdım büyük ihtimal cuma günü olmadı cumartesi gideceğim. öğrenci ile ilgilenen bi yer varmış kampüste galiba oradan kartımı okuldan alıp alamayacağımı öğrenebilir miyim? pekii oranın tam ismi ve davutpaşa yada yıldız kampüslerinden hangisinde bulabilecegimi söyler misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

quote:

ya ben bide verileceğini unutup vakıfbank a parayı yatırdım büyük ihtimal cuma günü olmadı cumartesi gideceğim. öğrenci ile ilgilenen bi yer varmış kampüste galiba oradan kartımı okuldan alıp alamayacağımı öğrenebilir miyim? pekii oranın tam ismi ve davutpaşa yada yıldız kampüslerinden hangisinde bulabilecegimi söyler misiniz?

paraya yapıcak birşey yok, pasoları zaten okuldan alıyorsun iett direk okullara dağıtıyor , dediğim gibi bize bölümden vermişlerdi zaten duyururlar pasolar geldi bölümlerden alın diye
    eğer acil lazımsa git bölümüne sekretere anlat kendilerine gelmişse verir gelmemişse yönlendirir en azından şuraya git sor diye

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.