Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karga21

quote:

Orijinalden alıntı: xShadowTRx

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yıldız Teknik bilgisayar mühendisliği geliyor yazacam büyük ihtimal imkanları avantajları zorluğu vs. nedir acaba ? :)

benimde %90 yıldız bilgisayar %10 galatasaray bilgisayar geliyor. sanırım sınıf arkadaşı olucaz :) gerçi 90 küsür kişi alıyor o ayrı... merak ettimde hazırlık okumayı düşünüyormusun ?

hazırlık okumak zorunlu diye biliyorum olmasa da okurum ingilizce için. Sıralama neydi senin

mf4 14.437 Bakalım tıp kontenjanları artışına bağlı herşey.

Bilgisayar Mühendisliği mi ? Ne istiyorsun ?

evet sadece bilgisayar mühendisliği yazdım. Senin durum ne ? :)

Senin tıpla bi işin yok bence rahat gelir sana :) Benimde 17 bin YTÜ Bilgisayar yazdım işte

nromalde galatasaray gelmesi imkansız ama tıp kontenjanları arttığı için gelme ihtimali var onun haricinde yıldız garanti olarka görüyorum. Kademeli olarak her yıl 1-2k düşüş yapmış ytü bilgisayar gerçi hemen her bölüm öyle o yüzden 17 binle sende çok rahat girersin diye düşünüyorum şimdiden ev/ yurt aramaya başla bence. Bende 2 seçenek için ay ayrı planlama yapıyorum bakıcaz artık sonuçlar bir türlü açıklanmıyor deli ediyorlar milleti

Galatasarayı yazdıysan gelir bence tıplar baya arttı çünkü ama Galatasarayın mühendislik eğitimi iyi değil diye duydum ve fransızca bi eksi bence tabi ingilizce biliyosan artıdır ama ingilizce bilmeden fransızca.. bilmiyorum dostum

eğitim dili fransızca ama aynı zamanda zorunlu ingilizce görüyorsun. yani mezun olduğunda iki yabancı dil biliyorsun. GSU küçük bir üniversite öyle çeşit çeşit mühendislik lab. ları yok ama gerek te yok çünkü sadece bilgisayar ve endüstri mühendisliği bölümü var ki onlarda bir makina / elektrik elektronik gibi özel labarotuvarlara ihtiyaç duymuyor.. Eğitimi hakkında tam tersine olumlu yorumlar duydum Şu anki bölümlerde 13 bin ve 9 binle kapıyor ama fransızca eğitimin çok zorlu olduğunuda duydum. Benim liseden sıra arkadaşım geçen sene kazandı aynı bölümü şimdi fransaya çıkıyor dilini geliştirmek için. Ben o sene haylazlık ettim bu sene bakalım tutarsa başarma konusunda zorluklar olacaktır ama şüphem yok :). Pek ihtimal vermiyorum gerçi tutacağına bu yazıların çoğu boşa gitmiş olabilir içimdeki ses yıldız gelicek diyor sıralamalarda öyle :)

• Inşallah hayırlısı bakalım :) Yıldız'ı gezdim Davutpaşa kampusü iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben lys1 den çıkınca kesin 25 bine düşerim diyodum bırak yıldızı marmara egeyi filan araştırmaya başlamıştım. Hedefim ilk 20 bin di zaten. Şu an hangisi gelirse gelsin istediğim yere gitmiş olucam davutpaşa kampüsü hakkında bende olumlu şeyler duydum özellikle son bir kaç sene içerisinde iyi düzenlemeler yapmışlar. Metronunda hemen yanındaymış ulaşım sıkıntısıda olmaz. Tek sorun kyk çıkarmı diye işte bakalım olmazsa apart/ev filan araştırcaz dünya dert ya :S
  • quote:

ben lys1 den çıkınca kesin 25 bine düşerim diyodum bırak yıldızı marmara egeyi filan araştırmaya başlamıştım. Hedefim ilk 20 bin di zaten. Şu an hangisi gelirse gelsin istediğim yere gitmiş olucam davutpaşa kampüsü hakkında bende olumlu şeyler duydum özellikle son bir kaç sene içerisinde iyi düzenlemeler yapmışlar. Metronunda hemen yanındaymış ulaşım sıkıntısıda olmaz. Tek sorun kyk çıkarmı diye işte bakalım olmazsa apart/ev filan araştırcaz dünya dert ya :S

Aynen bende uzaktan geliyorum KYK cikar umarim. Evet Davutpasa Kampusunun girisine cok yakin metro girisi tanitim gunlerine gidince cok ise yaradi

• şimdilik konuda tek aktif kişiler biziz gibi bakalım tercihler açıklansın bu sayfa sayısı anında 100 ü bulur tıklık tıklım :D
  • quote:

şimdilik konuda tek aktif kişiler biziz gibi bakalım tercihler açıklansın bu sayfa sayısı anında 100 ü bulur tıklık tıklım :D

Yildiz kontenjan cok :) Yalniz Gau'ye gidersin bence

• bu sene sıralamarda çok fazla oynama olucak gibi geliyor. Bazı ikinci öğretim ve ingilizce bölümlerin kapanması , yeni açılan üniversiteler , sağlık alanında çok büyük kontenjan artışları. Tıp 18 k ya kadar düşebilir diyenler de var , 14-15 k da kalır etkisini diğer bölümlerde gösterir diyende. Açıkçası bu sıralama ile itü bile gelse şaşırmam. Gerçi bizimkilerle anlaşma yapmıştım itü kazanırsam fırının öneünde müzik çalıp oynucam diye şimdi tırsmadım değil :D Bu arada sonuçlar açıklanır açıklanmaz 2013 girişliler sayfasını açıp tanışma faslını yapalım diyorum.
  • quote:

bu sene sıralamarda çok fazla oynama olucak gibi geliyor. Bazı ikinci öğretim ve ingilizce bölümlerin kapanması , yeni açılan üniversiteler , sağlık alanında çok büyük kontenjan artışları. Tıp 18 k ya kadar düşebilir diyenler de var , 14-15 k da kalır etkisini diğer bölümlerde gösterir diyende. Açıkçası bu sıralama ile itü bile gelse şaşırmam. Gerçi bizimkilerle anlaşma yapmıştım itü kazanırsam fırının öneünde müzik çalıp oynucam diye şimdi tırsmadım değil :D Bu arada sonuçlar açıklanır açıklanmaz 2013 girişliler sayfasını açıp tanışma faslını yapalım diyorum.

Onun ön hazirligini yaptim patron bendensin Umarim YTÜ gelirsin bakalim seni 'baska universite' 2013 girislilerinde gormek istemem :)

• quote:

quote:

bu sene sıralamarda çok fazla oynama olucak gibi geliyor. Bazı ikinci öğretim ve ingilizce bölümlerin kapanması , yeni açılan üniversiteler , sağlık alanında çok büyük kontenjan artışları. Tıp 18 k ya kadar düşebilir diyenler de var , 14-15 k da kalır etkisini diğer bölümlerde gösterir diyende. Açıkçası bu sıralama ile itü bile gelse şaşırmam. Gerçi bizimkilerle anlaşma yapmıştım itü kazanırsam fırının öneünde müzik çalıp oynucam diye şimdi tırsmadım değil :D Bu arada sonuçlar açıklanır açıklanmaz 2013 girişliler sayfasını açıp tanışma faslını yapalım diyorum.

Onun ön hazirligini yaptim patron bendensin Umarim YTÜ gelirsin bakalim seni 'baska universite' 2013 girislilerinde gormek istemem :)

benimde ytü gelirse beni de sayın bende varım yalnız değilsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

quote:

Tabi sayarız hocam Bölüm ne acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu

quote:

quote:

Tabi sayarız hocam Bölüm ne acaba ?

ya kontrol ve otomasyon yada elektrik (iö) inşallah olursa.

• inş olur kardeşim Allah herkesin beklediği yeri tuttursun :)
  • quote:

inş olur kardeşim Allah herkesin beklediği yeri tuttursun :)

Aynen.

• @Bakan Oğlu

Hayırlısı dostum inşallah.

• bana da yer ayırın beyler kontrol otomasyon benım de

• elektrik mühendisliğine yazın beni de
  • Dostum benide ekleyebilirisn. Matematik Mühendisliği
  • bilgisayar mühendisliğine benide yaz :)
  • Bilgisayar muhendisligi icin yaz beni de dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delison

bana da yer ayırın beyler kontrol otomasyon benım de

bi kontrol de benden alın lütfen :)
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.