Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Puraq

fizik1 ve lineer kaldı artık dayanamıyorum uyuyacam sınavda var yarın

Makine mühendislğine girşi mi ekledin yoksa diğer dersi mi?

Hangi gün saat kaçta bu dersler? Kaçıncı gruptan ekledin?

Bu arada arkadaşlar fizik 1 dersini hiçbir gruptan eklemiyor. Üşenmeden denedim. Bilginize.
  • biraz rahatlamış gibi sistem şu an
  • ben sahurda girdim.sistem rahat.8 dersten 5 ini hallettim.

genel kimya
    matematik 1
    lineer cebir
    türkçe
    bilgisayar müh.bölümüne uyum

bunlar tamam hallettim.

ileri ingilizce
    fizik 1

herkesinki gibi olmadı.

benim bölümün 0111521 bilgisayar bilimlerine giriş dersinin kapasitesi dolmuş.
    usiste grup işlemlerinden baktım bu derse.kontenjan 10 kişi gözüküyo ve dolmuş tabi ki.bu ders çarşamba ve perşembe günü var.
    bi de 0111511 kodlu aynı isimli ders var.onun kontenjanı var ama sadece perşembe günü ders var.kodu girdiğimde de kabul etmiyo zaten.

fizik ve ingilizce halledilir herkesin de sorun olduğuna göre ama bu bilgisayarı napcaz bilmiom.10 kişilik kontenjan ne alaka ya 80 kişilik bölüm için

• teknik resim dersinde 2 ayrı kod var ben 2. kodu kullandım 1. grubun 50 kişilik dersin 43 ü dolmuş geriye kalan 8 grup ise genelde büyük boşluklar var ama 1. kodu girip kontenjana baktığımda 1bütün gruplar15/15 ve hiç yer yok neden böyle? birinci kod ile ikinci kod arasında ne fark var

ha ayrıca 1. kodun sınıfları belli ama 2. kodda diğer yazıyor bu ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMKT -- 15 Eylül 2008; 8:51:38 >
  • hala ders fizik 1 de sorun var
  • Valla ben dün saat 01:30 gibi işimi hallettim, saat 00:10'da oturmuştum hesaplıyıverin artık, YTÜ'ye hoşgeldiniz.
  • Fizik1 sabah almayı başardım...
    Makina müh. giriş dersprog.doc dosyasında yazıyor. Ben Perşembe günü alıcam kodu: 0651021 G(2)
    Ben 2. öğretimim. 1.öğretimler mak.müh.girişi almaya denemesinler onlara bu ders yok.
    Ben bir de Ata. ilke ve ink. aldım. İlerisini hafifletince çok iyi oluyomuş..
    Sadece ileri ing. alamadım. 101-105 arası kasıyorum, ama olmazsa da danışmanlara söyleyecez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabc -- 15 Eylül 2008; 11:37:07 >
  • Fizik 1'i ben de eklemeyi başardım.

Aldığım dersler:
    Lineer cebir
    Tem. Bilg. Bil.
    Matematik 1
    Fizik 1
    Tas. Geo. Tek. Res.

Toplam 5 ders. Bunlar haricinde almamız gereken dersleri söyleyebilir mi bir arkadaş. Ben hiçbirşey anlamadım bu ders seçimi olayından.
  • @Mizansen

Almak zorunda olduğumuz dersleri buradan alamasak da o dersin danışmanlarına söyleyince seni bi derse kayıt ediyolarmış.. Almak zorunda olduğumuz dersle ise şöyle:
    Fizik1
    Matematik1
    Lineer cebir
    Tasarım geo ve tek. resim
    Temel bilg. bilimleri
    İleri ing.1
    Mak. müh. giriş(i.ö içindir.)

Ama ek olarak servis derslerden de alabilirsiz, diğer yarıyılları hafifletmek amacıyla..Krediniz 30a kadardı galiba ona göre ek dersleri de alabilirsiniz..

Bu arada iler ing.1 i almayı başarabilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

@Mizansen

Almak zorunda olduğumuz dersleri buradan alamasak da o dersin danışmanlarına söyleyince seni bi derse kayıt ediyolarmış.. Almak zorunda olduğumuz dersle ise şöyle:
    Fizik1
    Matematik1
    Lineer cebir
    Tasarım geo ve tek. resim
    Temel bilg. bilimleri
    İleri ing.1
    Mak. müh. giriş(i.ö içindir.)

Ama ek olarak servis derslerden de alabilirsiz, diğer yarıyılları hafifletmek amacıyla..Krediniz 30a kadardı galiba ona göre ek dersleri de alabilirsiniz..

Bu arada iler ing.1 i almayı başarabilen var mı?

İler İngilizce'yi de alamıyoruz şu an. Sebebi bugün sınav olması olabilir.

Şimdi bizim almak zorunda olduğumuz dersler bunlar mı? Bunlardan başka ders almayacak mıyız?
  • Kredi sınırı var. Yanlış hatırlamıyorsam toplam 30 krediye kadar ders alabiliyordun, tabi almak zorunda oldukların 22 kredi ediyor. Sen bunun üstüne servis derslerden seçerek kredini 30a tamamlayabilirsin..
  • servis derslerinden bana sadece ingilizce okuma ve konuşma dersi uygun saat ve gün olarak.ileri ingilizceyi de alıcaz.bu ikisinin farkı nedir ? alalım mı krediyi tamamlamak için ing.okuma ve konuşmayı ? bi de bu seçimlik derslerden bilgisayar müh. bölümü için herhangi bi tane yok.en altta 3 ders var (tüm bölümler diye belirtilmiş) onlardan birini alabilicez herhalde.onları da ekle/sil haftasında yapabiliyomuşuz anladığım kadarıyla.bi de zorunlu temel kültür derslerinin kodları yok onları nasıl alabiliyoruz ?

ben daha zaten fizik 1 i alamadım off off ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkang -- 15 Eylül 2008; 12:41:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

Kredi sınırı var. Yanlış hatırlamıyorsam toplam 30 krediye kadar ders alabiliyordun, tabi almak zorunda oldukların 22 kredi ediyor. Sen bunun üstüne servis derslerden seçerek kredini 30a tamamlayabilirsin..

30 kredi değil 27 kredi yapıyor ama bizim alabildiklerimiz henüz 16 kredi. Bu nasıl bir iştir ya.
  • fizik 1 i almayı nası başardınız ya.bana hala ders veya grup bölümünüze açık değil diyo.size de öyle oldu oldu sonunda mı alabildiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkang

fizik 1 i almayı nası başardınız ya.bana hala ders veya grup bölümünüze açık değil diyo.size de öyle oldu oldu sonunda mı alabildiniz?

Evet tam olarak 12 saattir deniyorum fizik 1'i almayı. Azimle ..... duvarı derler hesabı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

quote:

fizik 1 i almayı nası başardınız ya.bana hala ders veya grup bölümünüze açık değil diyo.size de öyle oldu oldu sonunda mı alabildiniz?

Evet tam olarak 12 saattir deniyorum fizik 1'i almayı. Azimle ..... duvarı derler hesabı.

ben de deneyecem o zaman napacaz başka yolu yok
  • inanamıyorum oldu beeee fizik 1 i ekledim yehhuuuuu
  • quote:

inanamıyorum oldu beeee fizik 1 i ekledim yehhuuuuu

Hayırlı olsun.
  • Ben sabah kalktım ilk denememde fizik1i ekledim, şans işimidir nedir anlamadım gitti..

İleri ing1 ve 2 yi vermeden okuma ve konuşmayı alamıyoruz diye biliyorum, biraz araştırın onun için..
  • bugün ileri ingilizce 1 sınavı için davutpaşadaydım, sınav zordu, bayağı salladım geçmeyi düşünmüyorum

onun dışında davutpaşayı gezöe fırsatım oldu, binalar felan yeni ama çevre düzenine ihtiyacı var,
    mesajımı davutpaşadan karelerle sonlandırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 13 Ocak 2009; 23:15:20 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.