Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulun çevre düzenlemesi henüz yapılmamış. İçinde hala inşaatı devam eden binalar olduğundan dolayı önce binaları tamamlamak zorundalar sonra çevre düzenlemesi.
  • off lanet olsun ya fizik grup 1 ve 2 dolmuş diğer gruplarda fiz ile mat dersi arasında 2 saat var bide off

düzeltme 3 saat varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMKT -- 15 Eylül 2008; 18:20:33 >
  • İleri ingilizce-1 dersini beşiktaşta alabilen var mı? 101-105 arası gruplar lazım bana ama bir türlü alamadım.. Kontenjanda yer var ancak "ders eklenemedi" yazıyor.. bi bilen varsa lütfen yazsın..
  • ormandan çok bozkır var yaa
    bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum fen edebiyatın sağ çaprazındaki ormanlık alanın içinde carting pisti var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

İleri ingilizce-1 dersini beşiktaşta alabilen var mı? 101-105 arası gruplar lazım bana ama bir türlü alamadım.. Kontenjanda yer var ancak "ders eklenemedi" yazıyor.. bi bilen varsa lütfen yazsın..

ileri ing 1 sadece davutpaşada ybd de verilmiyormu
  • inşaat halinde olan bi yer var o ne olucak
  • makinacılar siz niye kimya almıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

makinacılar siz niye kimya almıyosunuz

Henüz 5 ders alabildim. Biz önce kendi derslerimizi alalım da sonra alırız kimyayı. Hem bir dahaki dönem var kimya. Niye şimdi alalım ki?
  • genel kimya alıyoruz fakat bahar döneminde
  • arkadaşlar aranızda elektrik müh 1. öğretim var mı nasıl yaptınız ders seçimlerini bi yazabilir misiniz?
  • kapasite yok yazan dersler ne olacak ayrıca bir de türkçe 1 dersi alacakmıyız kodu yazıyorum fakat bölümünüze açık değil diyor
  • ya bu ileri inglizce dersini ne zaman ekleyebilcez acaba ?
  • ooo yıldızlıların başlığı varmış :)

ben de yıldızlıyım, matematik bölümü 2. sınıf .. selam ahali

bu arada dün usis geçirdik geçmiş olsun herkese :))
  • sınav sonuçları açıklandıktan sonra
  • arkadaşlar bi cevap yazın bir de dilekçe vermek gerekiyor mu danışman hocaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircell

arkadaşlar bi cevap yazın bir de dilekçe vermek gerekiyor mu danışman hocaya

evet gerekiyormuş.
  • ben yildizz de okumuştum hiç gerek yok diyorlardı hatta birisi 4. sınıftaymış ve bu zamana kadar hiç dilekçe falan vermemiş
  • arkadaşlar aranızda elektrik müh 1. öğretim var mı nasıl yaptınız ders seçimlerini bi yazabilir misiniz?

kapasite yok yazan dersler ne olacak ayrıca bir de türkçe 1 dersi alacakmıyız kodu yazıyorum fakat bölümünüze açık değil diyor

lütfen acil cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

inşaat halinde olan bi yer var o ne olucak

Kimya Metalurjinin ordaki inşaat Fen Edb'a ek bina olacakmış...Elektrik daha başlamamış..Makine'de İnşaat ile YDYO'nun arasında olacakmış...
  • Bi şey sorcam hazırlık okuycaklar ders seçimi yapıyomu?
    Bide bana verilen kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum hatalı diyo nereye yazıyonuz onu link kayarsanız sevinirim.Ben usis yazan sayfaya yazıyorum olmuyo.Herkeze başarılar
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.