Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu nasıl salak bir ders programıdır. Adamların makine mühendisliğine giriş dersini koydukları saatlere bakın ya. Şimdi ben cuma günü seçsem tam 5 saat ara olacak diğer derslerle. Perşembe seçsem Davutpaşa'dan çıkıp 1 saat içinde tek ders için Beşiktaş'a gitmem gerekecek. Kim o saatlere koyduysa o dersleri öpüyorum onu en içten şekilde.
  • Valla şu ders kayıt döneminde okuldan biraz daha soğudum..İnşallah ders başladığında eğitim falan iyi olurda tekrardan ısınırız...

Ekleme:Gerçi ben Yıldız'a nedense istediğim gibi hiç ısınamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 16 Eylül 2008; 13:01:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

quote:

Orjinalden alıntı: mmkt07

2008 girişliyim tamamdır anladım

Ekleme; teknik resim ile mak müh giriş arasında 5 saatlik boşluk var oraya 4. sınıftan inkılap dersi almak istiyorum ama alamıyorum:S bi kaç kişiye sordum alan varmış ben niye alamıyorum Ders veya grup bölümünüze açık değil diyor

usis in ikinci haftasında diğer bölümlerden ders seçilebiliyo

2007 yedi girişli 1.sınıf mak müh arkadaşımı aradım dün ben türkçe ile inkılap derslerini aldım dedi alla alla:S 2007 girişl diye bi durum mu var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMKT -- 16 Eylül 2008; 13:00:54 >

• siz şükredin halinize beşiktaşdasınız en azından ben ne yapayım nasıl çekicem o yolları bi başıma he söyleyin bana
  • Ekleme:Gerçi ben Yıldız'a nedense istediğim gibi hiç ısınamadım..

Aynen katılıyorum saçma sapan işler yapıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

siz şükredin halinize beşiktaşdasınız en azından ben ne yapayım nasıl çekicem o yolları bi başıma he söyleyin bana

Yani senin işin daha zor..Hani bu yakada otursan yine fazla sorun olmaz ama karşıda oturduğun için işin daha zor...
  • quote:

Ya daha şimdiden işi boşlamış bunlar. Yahu kapıdaki güvenlik görevlisinden, kayıt görevlisine kadar hepsi ayrı alem. Gittim okula dizi çekimi mi ne varmış güvenliğin ilk sorduğu soru şu: Dizi için mi geldiniz? Keşke evet başrolüm deseydim, nasıl çıktı ağzımdan yok. Az kaldı içeri almayıp kovacaktı. Dur bakalım daha ilk günden böyle muameleyle başladılar. Bakalım daha neler olacak.

Ben dedim demek istemiyorum ama dedim.

Bakalım daha ne acılar ne ızdıraplar çekeceğiz. Ben artık soğuma seviyesi aştım zaten istemeden girdim makine mühendisliğine şimdi daha bir nefret ediyorum okuldan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizansen -- 16 Eylül 2008; 13:36:33 >
  • ileri ingilizceyi de hallettik.kaldı bilgisayar bilimlerine giriş.onun da kontenjan artmasını bekliyecez işte önümüzdeki hafta.şu anda ders seçimi konusunda yapacaklarım tamamlandı
  • Bende Temel Bilgisayar Bilimlerini hallettim..Çarşamba gününe Övün hocadan aldım o dersi Şimdi tek sorun İleri İngilizce kaldı..Onuda 5ten sonra halletceklermiş bilgi işleme bildirmişler hatayı...
  • Hazırlık okuyacak olan arkadaşlar düzey belirleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak bilen var mı aranızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Hazırlık okuyacak olan arkadaşlar düzey belirleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak bilen var mı aranızda

Büyük ihtimalle bugün yada yarın açıklanır.Çünkü yarın hazırlıkların kayıtları başlıyo.Ben büyük ihtimalle c kurundayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömeryılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Hazırlık okuyacak olan arkadaşlar düzey belirleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak bilen var mı aranızda

Büyük ihtimalle bugün yada yarın açıklanır.Çünkü yarın hazırlıkların kayıtları başlıyo.Ben büyük ihtimalle c kurundayım

Açıklansın bi an önce de işimize bakalım yaa

Benim sınav iyi geçti kolay geldi A ya dan B olurum büyük ihtimalle zaten azcık çalışsam geçirdimde hazırlığı hiç bakmadım geçmeyi düşünmüyorum diye ama bi katkısı olmayacak benim ingilizceme

• oh ya bilgisayar bilimlerine girişe yeni kontenjan açtılar kayıt oldum.tesadüfen girmiştim usise bi bakayım dedim.ne şanslıyım yaa züper oldu ya
  • Arkadaşlar ders kitaplarını nereden ve ne zaman alacağız? Bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kgann

Arkadaşlar ders kitaplarını nereden ve ne zaman alacağız? Bilgisi olan var mı bu konuda?

hazırlık kitapları okulda ucuza satışa sunulcakmış.Tam tarihini hatırlamıyom sitede yazıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömeryılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: kgann

Arkadaşlar ders kitaplarını nereden ve ne zaman alacağız? Bilgisi olan var mı bu konuda?

hazırlık kitapları okulda ucuza satışa sunulcakmış.Tam tarihini hatırlamıyom sitede yazıyo

Sahteleri alınmasın diye orjinal kitap fiyatları indirme geçmiş.. Duruma göre alıcaz..

İleri ingilizceyi de hayırlısıyla aldım. Teşekkürler Shady

• quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

Sahteleri alınmasın diye orjinal kitap fiyatları indirme geçmiş.. Duruma göre alıcaz..

İleri ingilizceyi de hayırlısıyla aldım. Teşekkürler Shady

Ne demek hocam..Usis ortak düşmanımız bu uğurda birbirimize yardım etmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 16 Eylül 2008; 22:43:12 >
  • Böyle bir paylaşım yeri başka hiçbir yerde yoktur herhalde.Tüm sorunları ortak halledebiliyoruz.Herkezze Teşekkürler.Umarım okul açılıncada bu forum böyle olur.Zaten bu okulda bizim dertler bitmiycek gibi görünüyor
  • Birçoğunuz ders alma işleminin bir kısmını halletmiştir herhalde bu bir haftalık tatilde ne yapmayı düşünüyorsunuzböyle günlerin tadını çıkaralım değilmi
  • ileri ingilizceyi nası aldınız bende hala sorun veriyo
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.