Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi kurda olduğumuzu internetten öğrenemiyomuyuz?
  • @ömeryılmaz
    nette açıklamadılar, kayıt için gittiğinde bi form doldurtuyorlar ondan sonra görevli hangi kurda old. söylüyor

@shady
    benimde ilk hafta gidesim gelmiyor, bayram haftası otobüslerde yer yok denizli'ye gitcem dedim hocaya ilkhaftadan dersler olur dedi
  • insanın gidesi gelmiyor cidden böyle evde tatil fln güzel gidiyor yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Okulda izin vermiyorlarmış korsan kitaba ama 2. eli bilmem. ona birşey diyemezler.

nedenki sonuçta aynı kitap bence orjinal aldırmak için böyle demişlerdir, nette korsan alıp okuyanları gördüm

Bunun nasıl bir nedene olabilirki? Korsan bu sonuçta. Hangi üniversite öğrencilerinin korsan mal kullanmasına izin verir ki?
  • Yarın kayıt işi için git pazar okul için valla şimdiden çekilmez oldu yollar
  • quote:

quote:

quote:

Okulda izin vermiyorlarmış korsan kitaba ama 2. eli bilmem. ona birşey diyemezler.

nedenki sonuçta aynı kitap bence orjinal aldırmak için böyle demişlerdir, nette korsan alıp okuyanları gördüm

Bunun nasıl bir nedene olabilirki? Korsan bu sonuçta. Hangi üniversite öğrencilerinin korsan mal kullanmasına izin verir ki?

haklısın tabiki korsanı desteklemeyecekler ama alıpta kullanları da engel koymazlar ya lise1 de reading kitaplarını neredeyse tüm sınıf korsan almıştk siyah-beyaz dı ama işimizi gördü

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklısın tabiki korsanı desteklemeyecekler ama alıpta kullanları da engel koymazlar ya lise1 de reading kitaplarını neredeyse tüm sınıf korsan almıştk siyah-beyaz dı ama işimizi gördü

Ya üniversite orası hiç belli olmaz. Ablam, bazı hocalar dersime korsan kitapla geleni gerçirmem diyor dedi. Ne yapacakları hiç belli olmaz.

• bayram tatili kaç gün bize
  • Devlet memurlarına 9 gün tatil olduguna göre bize de 9dur heralde. Sonucta hocalar da memur.
    quote:

Orjinalden alıntı: scary.

bayram tatili kaç gün bize
  • gittim kayıdımı oldum A ya düşmüşüm hazırlık atlamada ki hezimetten sonra bu A çok iyi geldi.

ayrıca bu A nın kitapları kaç kuruştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 18 Eylül 2008; 15:20:10 >
  • Fakülteyi aradım 22sinde derslerin başlayacağını söyledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Fakülteyi aradım 22sinde derslerin başlayacağını söyledi

tatil bitiyor yani 4 gün sonra
  • Rektörlükten Duyuru
    18-09-2008 Persembe, Basın Tanıtım ve Halkla İletişim
    2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz İnşaat Fakültesi, Davutpaşa kampüsünde bulunan yeni binasında hizmet verecektir. Çevre Mühendisliği Bölümü, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Dersleri Davutpaşa Kampüsü İnşaat Fakültesi binasındaki dersliklerde yapılacaktır. Bilgilerinize sunulur.
    Rektörlük

gördükçe sinirleniyorum
  • quote:

Rektörlükten Duyuru
    2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemiz İnşaat Fakültesi, Davutpaşa kampüsünde bulunan yeni binasında hizmet verecektir. Çevre Mühendisliği Bölümü, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Dersleri Davutpaşa Kampüsü İnşaat Fakültesi binasındaki dersliklerde yapılacaktır. Bilgilerinize sunulur.
    Rektörlük

gördükçe sinirleniyorum

• quote:

Rektörlükten Duyuru
    Rektörlük

gördükçe sinirleniyorum

Bob Marley amcamın dediği gibi;

Don't worry about a thing
    Cause every little thing gonna be all right

• little thing????
  • quote:

little thing????

Şarkının yalancısıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

little thing????

Şarkının yalancısıyım

Bob baba için fark etmiyor ki, o her zaman herşey güzel olacak diyor.

• Arkadaşlar ben A kurunun kitaplarının bi kısmını aldım ama elimde hangisi eksik bilmiyorum.bitane orda satılan 82milyonluk kitaplar vardı bitek o bende yok.

İnteractions 2 Listening/speaking
    Concepts&Comments
    Worksheets&Songs Student's Pack İntermediate Level (Okuldan aldım fotokopi şeklinde niye böyle satıyorlar bilmiyorum)
    CourseBook Student's pack İntermediate Level (Aynen buda okuldan almama rağmen fotokopi şeklinde)
    Reading Workbook Level A
    Bide Dandik Bi defter =)

Saydıklarımın ilk 2 si hariç diğerleri fotokopi okuldan aldım oysaki orjinal falan diye neyse konuya gelmek istiyorum ben Geriye bi kaç tane A kuru kitabı kaldı onların isimleri neler arkadaşlar bilen varmı?Yada elinde temiz olan varsa ben alabilirim

Elimdeki kitapların resimleri bunlar

http://img135.imageshack.us/my.php?image=snc00006gk0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 19 Eylül 2008; 12:01:17 >

• okulun fotokopi satması ilginç
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.