Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anahtarlık nerden yaa bize niye vermediler
  • Bize komple okul seti (!) verdiler size birşey vermediler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 20 Eylül 2008; 13:26:03 >
  • kalem anahtarlık araba süsü bizde yok
    inşaat üvey evlat zaten normal karşılıyorum bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

Bize komple okul seti (!) verdiler size birşey vermediler mi

resim niye görünmüyor

• Yanlış linki koymuşsun.

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizansen -- 20 Eylül 2008; 14:14:19 >
  • sizede ajanda vermemişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

sizede ajanda vermemişler

o değilde araba kokusu olsa güzel olurdu
  • endüstri müh. varmı sizin ünide? bide bu seneki puanları kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

endüstri müh. varmı sizin ünide? bide bu seneki puanları kaç?

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği 342,766

quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Eyvallah sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 20 Eylül 2008; 17:53:03 >
  • bana verilen anahtarlık, araba etiketi yıldız teknik üni. yazıyor yapıştırıyorsun :D sonra dandik bir not defteri, kalem başka bişey yok araba kokusu ve ajanda yok
  • ayrıca bayram tatili bize 10 gün olcak galiba 6 ekim istanbulun kurtuluşu tatil olur mu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

ayrıca bayram tatili bize 10 gün olcak galiba 6 ekim istanbulun kurtuluşu tatil olur mu acaba

Büyük ihtimalle olmaz ama hadi hayırlısı.

quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Eyvallah sağolasın

Ne demek görevimiz.

• araba etiketi olsa güzel olurdu hakkaten
  • quote:

araba etiketi olsa güzel olurdu hakkaten

Kırtasiyede istemediğiniz kadar çeşit çeşit etiket var, alın yapıştırın durun arabaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 20 Eylül 2008; 21:00:02 >
  • o koku tarzı bişi mi araba etiketi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

o koku tarzı bişi mi araba etiketi mi

Araba etiketi başka arka cama yapıştırıyor millet genelde okulun adı yazıyor
  • quote:

çok yaratıcı şeyler geliyo

ormanda hayvanlarla yaşayabilecegim..
    kışın çamura batabilecegım...
    500es e doya doya binebilecegım...

Bİ YER VAR MI BİLDİĞİN.....

bilmiyorum nerede oturuyorsun ama eğer 500es e binmen gerekirse hazırlığa giderken şimdiden geçmiş olsun diyeyim ben sana

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar ben A kurunun kitaplarının bi kısmını aldım ama elimde hangisi eksik bilmiyorum.bitane orda satılan 82milyonluk kitaplar vardı bitek o bende yok.

İnteractions 2 Listening/speaking
    Concepts&Comments
    Worksheets&Songs Student's Pack İntermediate Level (Okuldan aldım fotokopi şeklinde niye böyle satıyorlar bilmiyorum)
    CourseBook Student's pack İntermediate Level (Aynen buda okuldan almama rağmen fotokopi şeklinde)
    Reading Workbook Level A
    Bide Dandik Bi defter =)

Saydıklarımın ilk 2 si hariç diğerleri fotokopi okuldan aldım oysaki orjinal falan diye neyse konuya gelmek istiyorum ben Geriye bi kaç tane A kuru kitabı kaldı onların isimleri neler arkadaşlar bilen varmı?Yada elinde temiz olan varsa ben alabilirim

Elimdeki kitapların resimleri bunlar

http://img135.imageshack.us/my.php?image=snc00006gk0.jpg

sen ek kitapları almışsın üst sıradaki kitapların zaten üstünde yazıyor hangi dersler için gerekli olduğu alt soldaki kitap reading de yapacağınız çalışmalar için ana kitapta sadece okuma parçaları var diyebilirim alt ortadakini kullanmadım ama alt sağdaki de ana ders için daha çok bölüm bitimlerinde tekrar amacıyla kullanılacak hocasına göre ödev verme olaylarıda o kitaptan olabilir senin almadığın 82 lik kitaplar ise ana ders için gerekli olan kitaplar iki kitap ve 2 workbook onlar orjinal yani bunlar gibi fotokopi olmaz bunlarda zaten okulun olduğu için fotokopiler isteyen varsa elimde nerdeyse kullanılmamış hazırlık kitapları var diyebilirim isteyen olursa arayıp bulmayı deneyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 21 Eylül 2008; 0:49:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

çok yaratıcı şeyler geliyo

ormanda hayvanlarla yaşayabilecegim..
    kışın çamura batabilecegım...
    500es e doya doya binebilecegım...

Bİ YER VAR MI BİLDİĞİN.....

bilmiyorum nerede oturuyorsun ama eğer 500es e binmen gerekirse hazırlığa giderken şimdiden geçmiş olsun diyeyim ben sana

Yok o arkadaş inşaatçı hazırlığıda geçti ama İnşaat Fakültesi oraya taşındı

Ama bize de sıra gelcek

• abi size sıra gelene kadar mezun olmuş olursunuz zaten, diğer fakültelerin inşaatına başlanmamış bile, bu hızla 2020 de anca bitirirler
  • quote:

abi size sıra gelene kadar mezun olmuş olursunuz zaten, diğer fakültelerin inşaatına başlanmamış bile, bu hızla 2020 de anca bitirirler

Yok be abi bence üninin 100.yılında Davutpaşa'a taşınmış olur diğer fakültelerde..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.