Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu ©

şuraya baksana yarısından çoğunun inşaatına başlanılmamış bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 21 Eylül 2008; 13:08:27 >
  • biz mezun olduğumuzda anca yarılanır bu inşaatlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: scary.

çok yaratıcı şeyler geliyo

ormanda hayvanlarla yaşayabilecegim..
    kışın çamura batabilecegım...
    500es e doya doya binebilecegım...

Bİ YER VAR MI BİLDİĞİN.....

bilmiyorum nerede oturuyorsun ama eğer 500es e binmen gerekirse hazırlığa giderken şimdiden geçmiş olsun diyeyim ben sana

Yok o arkadaş inşaatçı hazırlığıda geçti ama İnşaat Fakültesi oraya taşındı

Ama bize de sıra gelcek

dediği gibi sana sıra gelene kadar bitirmiş olursun senin bölüm ne

• davutpaşa survivor yarın başlıyor yarışmacı arkadaşlara iyi şanslar diliyorum, kalın giyinin
  • quote:

davutpaşa survivor yarın başlıyor yarışmacı arkadaşlara iyi şanslar diliyorum, kalın giyinin

Bir de bunun Beşiktaş versiyonu var. Yıldız yokuşunu tırmanacak arkadaşlara başarılar diliyorum.
  • arkadaşlar hazırlık Çarşamba günü başlıyor. Yarın okula gitmeyin yeni haberim oldu.

kaynak :http://www.ybd.yildiz.edu.tr/
  • Bütün arkadaşlara 2008-2009 eğitim yılı hayırlı olsun...Bizimde yarın Davutpaşa maceramız başlıyor inşallah.İlk ders Fizik ve Matematik..Bakalım hocalar derse başlayacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

arkadaşlar hazırlık Çarşamba günü başlıyor. Yarın okula gitmeyin yeni haberim oldu.

Öyle de ilk 3 gün oryantasyon oluyormuş dersler sonra başlayacak yani

Bu arada Davutpaşacı DH liler bi ara görüşelim toplantı yapalım o güzide mekanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 21 Eylül 2008; 23:29:45 >

• Ya bende çok merak ediyorum ilk günü.
    ayrıca birazdan ekle sil açılacak unutanlara duyrulur
  • onlar 3. sınıftan sonra alınıyor diye biliyorum
  • usis gene kilitlendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

quote:

arkadaşlar hazırlık Çarşamba günü başlıyor. Yarın okula gitmeyin yeni haberim oldu.

Öyle de ilk 3 gün oryantasyon oluyormuş dersler sonra başlayacak yani

Bu arada Davutpaşacı DH liler bi ara görüşelim toplantı yapalım o güzide mekanda

hazırlıkta bu hafta ders yok sadece bir gün çarşamba oryantasyon oluyor bir sonraki pazartesi başlıyor dersler

• Yahu birşey sorcam şimdi Makine Fakültesinin oryantasyonu Salı günüymüş..Acaba o gün ders olur mu?
  • Arkadaslar Kimya Müh. bölümünde okuyan var mı acaba burada. Eger varsa bana bir pm atabilirse sevinirim. Bir konuda danısmam gerek.
  • Arkadaşlar bu 13. sayfada bahsettigim kitaplar;

New english file intermediate studentbook ve workbook
    New english file upper-intermediate studentbook ve workbook
    Successful writing upper-intermediate

82Ytl olan kitaplar bunlar sanırım.Sizce bu kitaplar beyazıttan kaç ytl'ye alabilirim?Yada bi ögrenci arkadaşımızdan temin etsem bedavaya kötümü yapmış olurum 2.el olarak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar bu 13. sayfada bahsettigim kitaplar;

New english file intermediate studentbook ve workbook
    New english file upper-intermediate studentbook ve workbook
    Successful writing upper-intermediate

82Ytl olan kitaplar bunlar sanırım.Sizce bu kitaplar beyazıttan kaç ytl'ye alabilirim?Yada bi ögrenci arkadaşımızdan temin etsem bedavaya kötümü yapmış olurum 2.el olarak :)

pm attım
  • bugün davutpaşadaydım, inşaat fakültesinin durumu içler acısı, bomboş desem yalan olmaz, hocaların çoğu odalarına taşınmamış, laboratuvarlar taşınmamış, koskoca fakültede oturacak bank bile yok,sınıfta hocalar yerine ustalar var, çamura batmadan yürümek imkansız, tabela felan hiç bişe yok fakültenin içinde kayboldum, gerçekten açılışı kötü yaptık umarım kısa sürede düzeltirler bu durumu

bide DI-1.3 diye bi derslik var bi türlü bulamadım nerde bu derslik inşaat fakültesindemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 22 Eylül 2008; 13:24:12 >
  • quote:

hazırlıkta bu hafta ders yok sadece bir gün çarşamba oryantasyon oluyor bir sonraki pazartesi başlıyor dersler

nasıl yani çarşamba gitcez sonra 6 ekimde başlayacak
  • quote:

bugün davutpaşadaydım, inşaat fakültesinin durumu içler acısı, bomboş desem yalan olmaz, hocaların çoğu odalarına taşınmamış, laboratuvarlar taşınmamış, koskoca fakültede oturacak bank bile yok,sınıfta hocalar yerine ustalar var, çamura batmadan yürümek imkansız, tabela felan hiç bişe yok fakültenin içinde kayboldum, gerçekten açılışı kötü yaptık umarım kısa sürede düzeltirler bu durumu

bide DI-1.3 diye bi derslik var bi türlü bulamadım nerde bu derslik inşaat fakültesindemi

Evet o insaatın dersligine benziyor. Biraz sakin olun oturur zamanla. Yerlerine yerlesip kontenjan olayına el atsınlar da.
  • quote:

quote:

nasıl yani çarşamba gitcez sonra 6 ekimde başlayacak

evet bu hafta ders yok sadece oryantasyon var çarşamba günü tabi geçen seneden beri değişmediyse geçen sene böyleydi
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.