Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scary.

ya inşaatta sınıf yok, hoca yok hatta
    ustalar var diyorum size, bugün ingilizce için gittim o da yarım saat konuştu dersin içeriği hakkında ders yapmıycaz dedi bu hafta yoklamalarda bayramdan sonra alınıyomuş

Sen Fen Edb'taki dersine git..Ders işlersiniz
  • arkadaşlar okul kimlik kartı verdiler mi ben bayramdan sonra gideceğim de o yüzden sordum
  • Bizim matematik dersleri bayramdan sora başlıyorramazan sebebi ile iptal edilmiş.Yahu iftar dediğin bir saat bir saat için 3 saatlik ders iptal edilir mi

fizik derside var bu gün o be özlemişim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircell

arkadaşlar okul kimlik kartı verdiler mi ben bayramdan sonra gideceğim de o yüzden sordum

Hayır vermediler.Gerçi bugün tanıtımda vermiş olabilir belki ama emin değilim..Üniversiteye girerken ben Akbilimi gösteriyorum o da kimlik sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq
    oo bende inşaatçıyım bu hafta ders olmaz diyorlar hocam sen ne diyorsun?

Muhtemelen olmayacak. Ama bu sene sizi yanıltmasın önümüzdeki dönem ilk hafta, hatta ilk gün ders olabilir. Bu hocasına göre degişiyor ama su an tasınma olayı tam olarak gerceklesemedigi icin giden arkadaslardan duyduklarım derslerin olmadıgı yönünde. Mat fizik kimya lineer dersleri olabilir ama onun hakkında bişey diyemem. Hele baska bölümden falan aldıysanız onları olma ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 23 Eylül 2008; 16:08:07 >
  • beyler yarın ne olcak şimdi oryantasyon filan var okul kaçta başlıyor ne yapcaz bi .ok bildiğim yok ne biçim adamım yaa

hazırlık öğrencisiyim
  • 10.30 - 11.20 arası fen edebiyatta oryantasyon
  • peki sadece buraya mı gideceğiz başka bişey yapacakmıyız hazırlık başlaması gibi?
  • valla bilemeyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

peki sadece buraya mı gideceğiz başka bişey yapacakmıyız hazırlık başlaması gibi?

dersler başlamayacak yarın sadece tanıtım olması lazım
  • tamam o zaman gideyim 1 saat sonra döneyim
  • Mat1 Hocam Sultan Çelik çıktı şansıma..Acaba başka gruptan mı alsam çok kararsızım..
  • Ben başka gruptan alıcam galiba, yorumları okudum da bir kişi dahi iyi bir yorum yapmamış, peki hangi gruplara kimin girdiğini nasıl öğrencez, mat. bölümüne de bakmadım, internette yazıyor mu acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Mat1 Hocam Sultan Çelik çıktı şansıma..Acaba başka gruptan mı alsam çok kararsızım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabc -- 24 Eylül 2008; 0:03:47 >
  • quote:

Mat1 Hocam Sultan Çelik çıktı şansıma..Acaba başka gruptan mı alsam çok kararsızım..

yorumlara bakayım dedimde bende meraktan bence hiç karasızlık yaşama direk başka gruptan almaya çalış yarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

Ben başka gruptan alıcam galiba, yorumları okudum da bir kişi dahi iyi bir yorum yapmamış, peki hangi gruplara kimin girdiğini nasıl öğrencez, mat. bölümüne de bakmadım, internette yazıyor mu acaba?
    quote:

Mat ile Fizigin hocaları yazmaz sitede falan ancak girerek veya girenlere sorarak ögrenebilirsin. Bu arada mat kontenjanları sıkı sıkıya dolu nasıl degiştireceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 24 Eylül 2008; 2:13:15 >
  • Acaba danışman bize yardımcı olamaz mı? Grup olarak bana uyan 24 25 26 olmalı. Benim grup 26.. 25e de bu kadın giriyomuş, derste öyle demişti, bilmiyorum yani napçaz? Yarın bi şansımızı deniyecez.
  • yarın teknik resim var ders olurmu acaba boşuna gitmek istemiyorum
  • quote:

yarın teknik resim var ders olurmu acaba boşuna gitmek istemiyorum

Sanmam.Grup derslerinde ilk hafta ders yapmazlarmış.Sadece tanışma + kitap ismi + malzemeler falan verilirmiş o kadar..
  • shady oryantasyona gittinmi dün
  • quote:

shady oryantasyona gittinmi dün

Yok ya gitmedim.Giden arkadaşlarda hiçbirşey yapmadık diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.