Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Arkadaşlar orası öyledir yeni gelenler çömez olduğu için böyle davranılır, bizim başımızdan da geçti bunlar.

Sorunuz varsa bana PM yoluyla veya burdan sorabilirsiniz.

Ders kodlarınız bölümünüzün sayfasında USIS planında veya benzer bir şeyde yazması lazım.

ders kodları yazıyor ama sınıfları yazmıyor. bölümdede liste gibi birşey yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

quote:

Arkadaşlar orası öyledir yeni gelenler çömez olduğu için böyle davranılır, bizim başımızdan da geçti bunlar.

Ders kodlarınız bölümünüzün sayfasında USIS planında veya benzer bir şeyde yazması lazım.

USIS'e gir orada ders programının yanında sınıflarının yazması gerek, orda da yoksa, seçtiğin dersin bölümüne sor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

keşke tüm forumlar dh gibi olsa

Geçen okula gittim ders kayıt dilekçemi vermek için danışman hoca bayram ertesi gel demez mi ? boşuna teptim o kadar yolu başına sıkıntıdan öldüm İstanbul trafiğinde

bende bugün ders kayıt dilekçesini vermeye gidecektim demek gerekli değilmiş bugün vermek

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Geçen okula gittim ders kayıt dilekçemi vermek için danışman hoca bayram ertesi gel demez mi ? boşuna teptim o kadar yolu başına sıkıntıdan öldüm İstanbul trafiğinde

en azından hocalarla iletişim kurabiliyosunuz bizde oda yok
  • quote:

quote:

Bölümünün internet sitesinde yayınlanan ders programından bakmayı dene bir de. Tabii bütün dersleri kendi bölümünden aldıysan.

• quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

quote:

Bölümünün internet sitesinde yayınlanan ders programından bakmayı dene bir de. Tabii bütün dersleri kendi bölümünden aldıysan.

orda yazanlar usis tede yazıyor zaten genelde ama mesela lineer cebir nerede yazıyor bir türlü bulamadım telefon ettim bölümede kendi bölümündeki panolara bakarsın dedi kısaca derse gircem ama hala nerde bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

orda yazanlar usis tede yazıyor zaten genelde ama mesela lineer cebir nerede yazıyor bir türlü bulamadım telefon ettim bölümede kendi bölümündeki panolara bakarsın dedi kısaca derse gircem ama hala nerde bilmiyorum

Sen derse girmek istedikten sonra sınıf bulunur o pek önemli degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

Sen derse girmek istedikten sonra sınıf bulunur o pek önemli degil.

sende haklısın o konuda

• usiste derslik olarak diğer yazıyor hepsinde
  • Makinacılar dersleri aldığınıza dair dilekçenizi verdiniz mi? Ben arkadaşlarla konuştum da bayramdan sonra istemiş danışman..
  • 2008 ÖSS taban puanları elime geçti de, mühendislikte devlet üni.leri içerisinde sayılı okullardan birinin taban puanları neden bu kadar düşük?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 26 Eylül 2008; 22:21:29 >
  • maslak kampüsünün çatısı uçmuş diye duydum haberlerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

2008 ÖSS taban puanları elime geçti de, mühendislikte devlet üni.leri içerisinde sayılı okullardan birinin taban puanları neden bu kadar düşük?

çünkü kontenjanlar çok fazla

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

2008 ÖSS taban puanları elime geçti de, mühendislikte devlet üni.leri içerisinde sayılı okullardan birinin taban puanları neden bu kadar düşük?

İTÜ ile YTU'nün kontenjanları çok fazla olduğundan puanlar düşük olur...İTU neden YTU'den daha yüksek diye sorarsan sorunun cevabı basit "İmaj"..

Hangisi daha iyi mühendis yetiştiriyor diye sorarsan İTÜ diyende var Yıldız diyende var...Ama şu var Yıldız'ın staj süresi daha fazla

@tugaytugay Valla ben Barbaros hocaya onaylatmaya gitmiştim ancak bayram ertesi getir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 27 Eylül 2008; 7:41:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mannomenax

maslak kampüsünün çatısı uçmuş diye duydum haberlerde

camide ağaç düşmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

quote:

Orjinalden alıntı: Mannomenax

maslak kampüsünün çatısı uçmuş diye duydum haberlerde

camide ağaç düşmüş

Bugün o caminin ordan geçtim içerde çalışmalar vardı

• nası olmuş olay dalı felanmı kırılmış yoksa köktenmi kopmuş bide yıldızdaki cami mi
  • haberlerde söylediler yıldızda asırlık çınar devrildi diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

nası olmuş olay dalı felanmı kırılmış yoksa köktenmi kopmuş bide yıldızdaki cami mi

"Beşiktaş Yıldız Camii'nde cuma namazı kılınırken avluda bulunan cemaatin üzerine asırlık çınar ağacı devrildi.

Kökünden devrilen ağacın altında kalan 2 kişi yaralandı.

Bir başka vatandaş, olayın ardından cami imamının cemaat içerisinde doktor olup olmadığı yönünde anons yaptığını; bir doktorun gelerek yaralılara ilk müdahaleye yaptığını anlattı.

Yaralanan iki kişi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı."
  • Davutpaşacılar nerdesiniz yaa

Ben İstanbulda yurtta kalıyorum internete giremedim daha bilgisayarım yok şimdi memleketteyim
    A7 deyim bende bi ara hep beraber buluşalım
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.