Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beşiktaşta b blok yokmu inşaatçıların, şuan boşmu duruyo orası napıcaklar diye soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

beşiktaşta b blok yokmu inşaatçıların, şuan boşmu duruyo orası napıcaklar diye soruyorum

Hee valla en son gittiğimde kediler cirit atıyordu abi B blokta..Ne yapacaklarını bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

beşiktaşta b blok yokmu inşaatçıların, şuan boşmu duruyo orası napıcaklar diye soruyorum

Hee valla en son gittiğimde kediler cirit atıyordu abi B blokta..Ne yapacaklarını bilmiyorum

Makineyi oraya alacaklarmıs diye bir duyum aldım. Bir diger duyum da oranın depreme dayanaklılıgı konusunda sorun oldugu yıkılacagı yönünde. İlki daha mantıklı geldi bana.
  • o bina yıldızın en eski binası bildiğim kadarıyla, benim babamlarda orda okumuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

quote:

Makineyi oraya alacaklarmıs diye bir duyum aldım. Bir diger duyum da oranın depreme dayanaklılıgı konusunda sorun oldugu yıkılacagı yönünde. İlki daha mantıklı geldi bana.

Peki makine oraya gitse makinenin olduğu A bloğa ne yapacaklar ?

@scary. Baba mesleğine devam diyorsun demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 2 Ekim 2008; 23:23:16 >

• quote:

quote:

quote:

Hiç alakası yok, makine oraya falan gitmiyor. İlk gidecek olan elektrik mühendisliği, onlar için yeni bir fakülte açılacak ve bu olay en yakın 2 sene içinde gerçekleşecek. Ardında mimarlık gidecek diye biliyorum. Makinenin gitmesi 6 7 seneyi bulur diyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

quote:

quote:

quote:

Hiç alakası yok, makine oraya falan gitmiyor. İlk gidecek olan elektrik mühendisliği, onlar için yeni bir fakülte açılacak ve bu olay en yakın 2 sene içinde gerçekleşecek. Ardında mimarlık gidecek diye biliyorum. Makinenin gitmesi 6 7 seneyi bulur diyorlar.

Yok arkadaş davutpaşayı değil yıldızdaki B bloğu söylüyordu

• mimarlık duruyor arkadaşlar sadece müh. fakülteleri gidiyor davutpaşaya
    davutpaşada bitmek üzere olan bi bina var, makine fakültesinin binası deniyor ama bilemeyeceğim
  • quote:

mimarlık duruyor arkadaşlar sadece müh. fakülteleri gidiyor davutpaşaya
    davutpaşada bitmek üzere olan bi bina var, makine fakültesinin binası deniyor ama bilemeyeceğim

Eğer o bina Yabancı diller ile İnşaat fakültesi arasındaysa evet o Makine
  • davutta heryer birbirine benziyo yerini bilmiyorum
  • quote:

davutta heryer birbirine benziyo yerini bilmiyorum

• quote:

quote:

mimarlık duruyor arkadaşlar sadece müh. fakülteleri gidiyor davutpaşaya

Eğer o bina Yabancı diller ile İnşaat fakültesi arasındaysa evet o Makine

Yok öyle birşey o yeni açılan ve makineden ayrılan bölümler tarafından kurulacak fakültenin binası. Makine hiçbir yere gitmiyor. Makineciler telaş yapmayın en kötü ihtimalle 2 3 yıl daha beşiktaş'tayız ama yanlış hatırlamıyorsam oryantasyonda söylenmişti, Makine Fakültesi'nin taşınması 6 7 yılı bulur denmişti. Makine'yi taşımak biraz kasar çünkü laboratuvarları için bile 2 bina var.

• Seneye Gemi İnşaatı ve Denizcilik Bilimleri Fakültesi kurulabilirmiş. Makina'dan ayrılıyoruz yani.

Ben Elektronikçiler için fakülte yapılıyor diye biliyorum Davutpaşa'ya, Makina için tık yok daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Seneye Gemi İnşaatı ve Denizcilik Bilimleri Fakültesi kurulabilirmiş. Makina'dan ayrılıyoruz yani.

Ben Elektronikçiler için fakülte yapılıyor diye biliyorum Davutpaşa'ya, Makina için tık yok daha.

Gemi İnşaatının boşluğunuda Mekatronik ile dolduracaklar demekki.

Bu mekatronik bu sene neden öğrenci almadı ?
  • rektör inşaatçılara mesaj yollamış affedin beni diye
  • quote:

rektör inşaatçılara mesaj yollamış affedin beni diye

Eee işte Makineci rektör
  • quote:

quote:

Eee işte Makineci rektör

Valla makinecilere çok güzel torpil var. Biz gitmiyoruz, bu gidişle de en son biz gideriz.
  • Hazırlık okuyacaklara sorum var.B kurunun o pahalı olan kitaplarının adını yazabilecek olan varmı?Acil
  • quote:

Sevgili İnşaat Fakültesi Öğrencilerimiz,
    Fakülteniz ve Bölümlerinizin günümüz teknolojisinin ihtiyaçlarına cevap verebilmesi ve sizlerin çağdaş ortamlarda eğitim-öğretime devam edebilmeniz için planlanan ve Davutpaşa Kampüsünde inşa edilen yeni binanıza taşınma takvimi 2008-2009 eğitim-öğretim yılının başlangıcında uygulamaya konulmuştur.
    Taşınma süreci Fakültemiz çalışanları ve öğrencilerimiz için bazı sıkıntıları da beraberinde getirmektedir. Bu sancılı dönemde Rektörlüğümüzün karşılaştığınız sorunlara sahip çıkarak ve elindeki tüm imkânları seferber ederek çözüm arayışları içinde olduğunu bilmenizi isteriz. Özellikle ulaşım konusunda İETT ile temasa geçilmiş olup en yakın zamanda sonuç alınacaktır. Ayrıca, Fakülteniz binasında sosyal ihtiyaçlarınıza cevap verecek düzenlemelere ilişkin çalışmalar yapılmaktadır.
    İnşaat Fakültesinin tarihi ve geleceği için dönüm noktası olacak bu taşınma sürecinde sizlerden fedakârlık beklenmesi Fakültenize olan bağlılığınızı güçlendirerek sorumluluğunuzu arttırmıştır. Fakültenizin gelişiminde aldığınız rol sizden sonra gelecek öğrencilerin önünü açacak ve takdirle anılacaktır. Yaşanan zorluklara rağmen, içinde bulunduğunuz bu sıkıntılı taşınma sürecinde eğitimin aksamaması için değerli öğretim üyelerimiz ve sizlerin Fakültenizi sahiplenerek gösterdiği anlayış ve hassasiyet bizleri çok mutlu etmektedir.
    Bu dönemde, Rektörlük olarak Fakültenize, Bölümünüze ve sizlere her türlü desteği vereceğimizi bilmeniz bizim için önem arz etmektedir. Öğrencilerimizin katkısı ile bu dönemi karşılıklı anlayış ve işbirliği içinde tamamlayacağımıza inancım sonsuzdur.
    Siz değerli öğrencilerimiz için zorluklarla başlayan yeni eğitim-öğretim yılının başarılarınızla taçlanmasını diler, gösterdiğiniz anlayış için teşekkür eder ve hepinizi gözlerinizden öperim.

Prof. Dr. İsmail YÜKSEK
    Rektör

• Ulasımı falan gectim ders secimi döneminde insaat bölümünün bütün telefonlarını kestirerek yüzlerce ögrenciyi saatlerce veya günlerce niye ugrastırmıs bana bunun cevabını versin.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.