Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki taksimden davutpaşaya sabah 7:00 9:00 arası ne kadar vakitte gidebilirim? 500es ile karşılaştırabilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: strangegoodby

davutpaşada kablosuz ağ warmı yabancı dillerde yok yemekhanede yok akademi kafede yok denedm hepsini bi fen edebiyatta bide kimya metalurjide denedm bi bilgisi olan varmı?

100mbps var diye duydum bir arkadaştan sallamış galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

ulan bugün bi 500es çilesi çektim. 40 dakka otobüs gelmedi sonra geldi. ama full geldi. ona binemedim. osnra arkasından bi tane daha geldi. onuda duraktakiler doldurdu. dedim başlarım böyle işte geri döndüm eve zaten gitmek istemiyordum iyi oldu.

soruya gelirsek mecidiyeköyden davutpaşaya başka alternatif var mı?

mecidiyeköyden metrobüse binip merterde iniyorum.ordan metroyla davutpaşa.

metrobüse bindikten 20 dakika sonra merterde oluyo.10 dakikada metroya binmiş oluyorum.5 dakikada davutpaşa.ordan da 5 dakikada okulun kapısı.yani 40 dakikada okulun kapısına geliyorum.gerisi belli olmazzz

• quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

kou elektronik haberlesmedeyim(io) ytu e yatay gecis yapabilirmiyz , zormudur ?
    bolumde olan arkadaslar varsa bilgi verebilirmi okulbolum hakkında da
    tesekkurler...

Abi nasılsın ? Görüşemiyoruz uzun zamandır ?

Neyse ben Yatay Geçişle İlgili öğrenci işlerindeki linki veriyorum.Sen bir göz at istersen;

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/index1.php?k=11
  • Yahu ne sıkıcı bir gün
  • yeni hayvan türleri görüyorum davutpaşada
  • Kulüplerle işiniz oldu mu hiç? Denizcilik kulübümüz de mevcut, gerçi kulübün %90'ı gemici ama orası ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Kulüplerle işiniz oldu mu hiç? Denizcilik kulübümüz de mevcut, gerçi kulübün %90'ı gemici ama orası ayrı.

quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Arkadaşlar ben kulüpelrle ilgili birşeyler söylemek istiyorum. Müzik kulübü var, fotograf kulübü var, sinema kulübü var, plastik sanatlar kulübü bile var. Bu kadar sanatla ilgili kulüp içinde resim kulübü nasıl olmaz?

Ben bununla ilgili bir girişimde bulunmak istiyorum. Eğer destekleyecek ve bana katılmak isteyen varsa lütfen buradan bildirsin okulda görüşelim. Çünkü bence resim kulübü mutlaka bulunmalı.

Oldu ama resim kulüpsüz okul mu olur ya?

• genelde 1. sınıf öğrencileri katılıyomu kulüplere
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

genelde 1. sınıf öğrencileri katılıyomu kulüplere

İster 1 ol, ister 4 fark etmez. Ama aktif olmanız lazım yoksa kulübe üyeyim deyip geçerseniz, herhangibir kazancınız olmaz.

Plastik sanatlar kulübü sanırım resimlede ilgileniyor, ama yine de siz bir araştırın.
  • hadi hayırlı olsun yeni core2duo işlemcili bilgisayarlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 9 Ekim 2008; 20:29:23 >
  • acaba playstation, bilgisayar , pes, winning gibi olayların olduğu bir klüp var mı yoksa bu klüp nasıl kurulur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Kulüplerle işiniz oldu mu hiç? Denizcilik kulübümüz de mevcut, gerçi kulübün %90'ı gemici ama orası ayrı.

Valla abi ben Makine Teknolojilerine üye oldum Gezileri verdikleri seminerler falan hoşuma gitti.Zaten 16sında da Nükleer Enerji Semineri var

Bu arada bu ileri ingilizce ne kadar sıkıcı bir derstir.Hoca çok aktif olduğundan uyuyamıyorda insan

• » Bileşik Sanatlar Programı
    » Sanat Yönetimi Programı
    » Fotoğraf ve Video Programı
    » İletişim Tasarımı Programı

Bu bölümlerde okuyanlar varmı? Gelecek sene girmeye çalışacam yetenek sınavları hakkında bilgi alacaktım
  • arkadaşlar bu hafta davutta fizik ve kimya lab dersleri yapıldımı, ben bugün gidemedim okula hoca kaçırırsanız dersi geçemezsiniz gibisinden bişeler söylemişti
  • kimya yapılmadı sadece grup kayıtları gibi bir şey yapılacak
  • bu arada teknik resim ve tasarı geometride 1. sınıflara elle çizimin yanında autocad 2007 de göstereceklermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

bu arada teknik resim ve tasarı geometride 1. sınıflara elle çizimin yanında autocad 2007 de göstereceklermiş

Nasıl yani 2.dönem mi verecekler Autocad'i yoksa direk 1.dönem başlayacaklar mı?

@scary. Fizik lab dersinde Asistan gelip soru çözdü birde deneyler için gerekli bir f.... mi ne varmış onu aldırdı 2ytl'e labdan.Yani deneyler daha başlamadı

Bu arada Fizik bölümünün sayfasından fizik müfredatını (haftalık) ve deney haftalarını öğrenebilirsiniz

• Arkadaşlar Elinde Matematik 1-2 ve Diferansiyel Denklemler Derst notları olan paylaşabilirmi acaba.
    İllaki kendizinin tuttuğu olmasada olur, YTÜ ye ait olmasada olur
    Kaynak Maiyetinde kullanılabilecek ders notları pdf gibi formatlarda olursa çok güzel olur (rapid olmazsa daha da güzel olur )
    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.