Şimdi Ara

Donanımı kaldır--> HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni makine aldım, ve evde ilk açtıktan sonra donanımı kaldır die bişi çıkktı ve hdd gösterio bu neden olabilir acaba?? Çözümü nedir bilen varsa söylesin lütfen teşekkürler..

• sorun yok arkadasım güzel bisi sanirim bu. hard diskin sata ve sistem acikken takip cikarabilirsin ancak senin o hdd de windows kurulu oldugu icin böle bisi deneme :D
  • aygıt yöneticisinden bi bakın tam olarak tanıtılmamış yada pc de olmayan bi aygıt varmı.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

aygıt yöneticisinden bi bakın tam olarak tanıtılmamış yada pc de olmayan bi aygıt varmı.......

pc yeni kendi tanımıomu klavye mouse falan?
  • aklıma ilk etapta şu geldi senin pc yi toplarken herhalde aldın yer toplamştır sana ait olmayan atıyorum dv kart gibi bi şey balamış son anda fark edip söküp sana vermişlerse bu gibi uyarı gelebilir ben size şunu söyleyeyim bırakın kaldırsın o aygıt ne ise önemli bi şeyse cd si vardır sizde tekrar kurarsınız.........
  • quote:

aklıma ilk etapta şu geldi senin pc yi toplarken herhalde aldın yer toplamştır sana ait olmayan atıyorum dv kart gibi bi şey balamış son anda fark edip söküp sana vermişlerse bu gibi uyarı gelebilir ben size şunu söyleyeyim bırakın kaldırsın o aygıt ne ise önemli bi şeyse cd si vardır sizde tekrar kurarsınız.........

hdd i kaldır dio ilk defa görüom böle bişi
    :S
  • biosdan bi bakın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

biosdan bi bakın derim

masaüstü pc ilk kez kullanıorum anlamamki biostan :S
    neyse saol galiba bi çözüm yok
  • sorun yok ki cozum olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.