Şimdi Ara

Donanımım güçlümüdür?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi yazcağım sistem özellikleriyle 2012 de çıkmış hangi oyunları oynayabilirim(en düşük ayarlarda sayılır)

İşlemci: intel core duo 2.51 Ghz
    Ram: 1 GB
    Ekran kartı: ATI radeon HD 3800 series 512 mb
    DirectX 10 yüklü
    windows 7

ben bu ayarlarda ne yazikki call of duty Modern warfare 3 ü ve black ops u oynayamıyorum ama yeni ve güzel oyunlardan oynayabilceğim oyun varsa bana söylermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasdgamerwasd -- 15 Kasım 2012; 10:36:55 >

• ekran kartını değiştirmedikçe oyun oynaman münkün değil ram in de 1 gb çok az.
    Fakat sana tavsiyem biraz araştırma yapman verdiğin veriler çok saçma veriler ekran kartının bit ini ddr2 mi ddr3 mü filan hiç bişi yazmamışsın.örneğin ram in çalışma frekansı olur örneğin 4 gb ram im var ddr3 1600 mhz fakat 1333 mhz de çalışıyor gibi.

Unutmadan ekran kartının ram i hiç bir b** a yaramaz.bende 2 gb ekrankartı var internetteki beyinsiz heriflerin bilgisayarın a sını bilmeyen herifler gelip 2 gb al daha hızlı çalşıyor gibi aptalca laflar ettiğinden aldım pişman oldum.o yüzden eğer ekran kartı alırsan bit i yüksek olursun ddr5 olsun 512 mb lık bir ekran kartı al ne performans var bi gör.(yani bit i düşük ise veri aktarımıda yavaş olacağından ha 2gb olmuş ha 100 gb olmuş hiç bir b** a yaramaz.(ram hızlarıda önemli ddr5 al dememiz sebebide bu.))

200 tl biriktirip alamıyorsan ekran kartı burada boşuna soru sorma.(anakartınında ati mi yoksa nvdia damı bir üstünlük sağlayıp sağlamadığını araştır benim bilgisayarımı toplanyan(kendim uğraşmayayım dedim.bilgisayarcıya toplattım.) bilgisayarcı atinin crossfire sini destekleyen bilgisayara nvdia sli destekleyen ekran kartı takıyor.işlemci 1333 mhz ram desteklerken.1600 mhz lik ram takıyor.)

çok abarttım sanırım.kısaca san bi bilgisayar al.ikinci el parçalardan topla 500 tl ye canavar gibi bilgisayar toplayabilirsin fakat önceden test edebildiğin ürünler var getbox muydu öyle bir sistemdi tam hatırlamıyorum.para yatırıyorsun ürün geliyor ürün bozuksa yolluyorsun paranı tekrardan alabiliyorsun.onla toplarsan sorun yaşamazsın.dediğim şekilde bir bilgisayar toplarsan crysis 2 yi medium ayarda oynarsın.belki high de.işlemciyide amd al oyun oynacaksan ama illa alacağım diyorsan anakartın 1156 pindi sanırım yada 1366 pin di onu al ileride işlemciyi yükseltebilirsin.İ7 nin en düşük olanını alacağında i5 in en hızlısını al kar edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syndicatedynamics -- 15 Kasım 2012; 14:41:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.