Ya arkadaşlar şu donate olayını tam bilen birisi anlatsın :) bu olay nasıl bişey parayı fln nasıl yatırcaz yani bağışı nası yapıcaz nerden yapıcaz , bide diyelim bağışımızı yaptık mesela ben hesapladım bazı arkadaşların oranlarına göre +25 bi dusk staff 90$ yani 120 ytl şimdi ben bu parayı yatırdım bana gm gelip +25 dusk staff mı vercek ? ve bide bu yazılan bazı donate fiyatları falan titandada böylemi yoksa orjinal servermi ? titanda donate olayı , fiyatlar hakkında fln bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgilendirebilirmi bizi .
extremede donate yoktur
www.l2extreme.com gir üstteki menu seçeneklerine iyi bak 6. seçenek . Ve birçok kez titanda donate le birşeyler alan arkadaşlarım oldu . Daha 2 gün önce zztwobrotherzz die bi arkadaş yabancı hero potion gösterdi nasıl aldın dedim donate dedi :) donate varda nası tam bilmiyoz :)
extreme de donate acilsin alcam bi tane +16 bop olmuyo boyle
parasiyla degilmi janim 16 sinir mi biraz az kalmadi mi veriyorlarsa en fazlasini alin dragonda bir turk un elinde +31 silah varmis benim arkadaslarda +? alacaklar galiba 500 ytl tutuyormus bu beni aşar mecburen bir pk nın hediye etmesini bekleyecegim
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
parasiyla degilmi janim 16 sinir mi biraz az kalmadi mi veriyorlarsa en fazlasini alin dragonda bir turk un elinde +31 silah varmis benim arkadaslarda +? alacaklar galiba 500 ytl tutuyormus bu beni aşar mecburen bir pk nın hediye etmesini bekleyecegim
o kadar kimse vermez beah valla +16 delirtir beni ama stariste donate acilirsa oda cok pahali olcak bence onu bile alamicam galiba ben
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
1- elinde +16 olan birine sordum +16 dan fazla + lı silahı dragonda satmıyolar 2- Pk den sen o silahı düşürsende o silahı elinden alırlar emin ol
eğer +31 silahı olan birini bana ispatla ben elinde göreyim şimdi serverı bırakırım Bu oyunun amacı calışıp çabalayıp craft sistemiyle bişiler elde etme bas parayı al oh ne güzel iş Donate yapanların oyun zihniyetine zaten şaşıyorum
volkan ben görmedim ama ubcs söylemişti bana sen ESMERALDA (elinde+31 oldugu söylenen kişi) ya bir pm at sor turk kendisi ben ubcs nin söyledigini aktardim size
quote:
2- Pk den sen o silahı düşürsende o silahı elinden alırlar emin ol
peki neden ve nasil alirlar ben vermedigim surece gelip gm bile istese bile geri vermeyecegim kesin
nasıl alırlar anlatayım. Adama ona +16 için kim bilir kaç euro vermiş. Sana yar ederlermi vermiousun itemi servera bye bye de başka çaren yok ya deveyi güdersin yada gidersin. Bi serverda bizim arkadaş +16 kristal dagger aldı. Ve serverda +16 neredeyse kimsede yok denilcek kadar az çünkü donate yok. Arkadaştan GM silahı bana ver dedi. Arkadaşta olmaz filan dedi. GM levelini düşürürüm die tehtit etti bu arkadaş lvl 74 sora yok mok derken pat lvlini düşürdü. Sora silahı verdik geride aldık ama konumuz sana istedini yaptırabilmesi. Orjinal serverda böle bişeyle karşılaşsan yani oyunun bi açığından yararlanıp yerde Hero silahı buldun olaki oldu. Gm düşürdü ne bilim misal veriyorum. O gm gelip senden o silahı alamaz çünkü hakkı yok servera aylık bi ücret veriyorsun yani. paralı mantığı anladınmı ?
+31 sadece turkLerde oLur zaten
gm neden tehdit edip itemi geri istesin ki senin charini editleyip alabilir zaten.
Ya arkadaşlar l2extremede ana sayfada bi yazı var donate ile ilgili orda bağış gerekli olduğu fln yazıyo para ödiceklermiş bağış alıyorlar galiba ama nasıl yapıcaz bağışı bilgisi olan varmı ?
ya donateye iste servera bagis diyolar parayla item satioz demiolarda bize bagis yapana bizde oyunda hediye verioz gibi bisey yapmis adamlar yani ama suan aktif deil.
bide l2 adena die satan adamlar var işi ilerletmişler nerde olduğunu söle trade le verem diolar ama fiyatlara baktımda çok uçuk yauw alacak adamın parasının haddini bilmemesi lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
ya donateye iste servera bagis diyolar parayla item satioz demiolarda bize bagis yapana bizde oyunda hediye verioz gibi bisey yapmis adamlar yani ama suan aktif deil.
Our Goal: Goal is for the monthly cost of each server from February to April 2006. 6 Dedicated servers total for each month, costs aprox. $3,472.00 each month. Admin paid for all three months. Costs Include the 6 Dedicated Servers Hardware and Software Licensing.
böyle bi yazı var altındada büyük gine DONATE yazmışlar bu yazıdan benim anladığım
nisan 2006 dan itibaren her servere para ödemek zorundayız . 6 servera toplam 3.472 dolar ödeyeceğiz . 3 ayda bir fln para alıyoruz . gibi bişeyler yazıyo . ingilizcem fazla iyi değil iyi olan birisi çevirirse iyi olur :)
paypal account alinmali once. adresiwww.paypal.com.paypal ebay'in bir alt kurulusu. turk kredi kartlarinin sadece bir kacini kabul etmiyordu ki oda gecen bir kac aya kdr duzeldi.kredi kartinizi ekleyip gelecek ay gelen ekstrenizde bir 4 haneli kod girip verified edip pasalar gibi kullaniyorsunuz.su an donate kapandi yardimci olamadim ama elinizin altinda paypal accountunuz dursun.zaten oyun sitesinde istediniz itemin parasini girince direk olarak paypale yonleniyorsunuz.uyeliksiz bu isi yaparsiniz ama herhangi sorunda paraniz iade olmasi zorlasir.
Dragonda eskiden var olan safe enchantlar kaldırıldı.Şu an milletin elindeki kıpkırmızı silahlar c3 zamanında donate olan silahlar.artık s grade silah , zırh fln donate oluyo ama onu +4 bile yapmanın garantisi yok. Esmeralda türk değil rus(türkçeden baya anlıyo), elindeki silahda +17 donate silahı.zaten şu an esmeralda ile takılmıyo.
bizim hobby serverinde donate olayı var ama halen c3 tabaninda.c4 olsa iyi olurdu.
World de Donate OLAy War Biz Bi GAburun Aracılığı ile yapiorduk yani direk Gm lere Wermiorduk Ve Adam bize Daha Ucuza Yapiordu Pk Düşürürseniz Kimse elinizden Alamaz World de Bi ark +21Kris Düşürdü Kris Kendisinin OLmadığı İçin +15 Shinnigle Deiş Eti zuahahhahah
$style yanılmıyosam bi 3 gün önce event düzenlendi Sen token için soruyon galib donateyi. bahsettiğim eventa girdinmi? girdiysen kaç kişi geçebildin? (yoksa kaçırdınmı:))