Şimdi Ara

DÖNEKLİKMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

jamez ve özlenen keskin mesajları

• jamez kullanıcısına yanıt

İstemeden profilinize baktım.

En keskin mesaj bu be hocam, şehrinde Eskişehirspor varken kilometrelerce öteden en güçlü takımı tutmak. Büyüklük takıntıniz varsa Real Madrid'i tutun beyler. Hiç uzulmezsiniz.

Hayatın boyunca anılar biriktirebilecekken neden kendini televizyon başından heba edersin ki.. Mumbaili Liverpoollulardan ne farkın var. Kişisel algılamayın ben bu zevkten mahrum kalmayın diye yazıyorum. GSyi falan biz çocukken tutardik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

Zamanında kombine alıp gittik es-es maçlarına kovaladık deplasman ama maalesef gönülden tuttuğum takıp hep galatasaray oldu.

çocukken de galatasaray’lıydım şimdi de öyle. Döneklik yapamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 15 Kasım 2024; 17:2:52 >
  • jamez kullanıcısına yanıt

Sıkıntı değil hocam, insan büyüdükçe olgunlaşıyor. Olur öyle, yarın bir gün Es-Es tekrardan başarılar yakaladığında seni etkileyip tekrar stada çekecektir dönmüş sayilmazsın. Kemâle ermek için çok geç değil, biraz başarı falan etkilenmen gerekiyor matrixten uyanman için.

Neyse güldük eğlendik konu dağılmasın, isteyen istediğini tutsun beyler. Ama en başarılı üç kulüpten birini seçip biz başarı için tutmuyoruz demeyin, bizi de güldürmeyin. Konu renkse maşukiyespor orada bak.

• hayatta başarılar aliağa belediyesporlu kardeşim benim. yarın bir gün kulübün SATILIP tekrar adı değişirse tekrar konuşuruz :)

• josrdr kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FBli olunmaz FBli doğulur sen zaten hiç FBli olamamışsın geç GSye geri, bak göztepeli ağabeyine göztepeli rolü kesiyor ama Fb forumunda Gsye laf attığın an damlar savunmak için sen de öyle olma net şekilde GSli ol rahatına bak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.