Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

döner ekmek yemeyeniz yoktur peki... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: makhan

quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

bol malzemeli ve lezzetli döner ekmek yemek isteyen istanbul üsküdarda tam yerini bilmiyorum yanında nike yada adidas vardı orda yiyebilir çok güzel yapıyolar valla

Şimşek döneri diyorsun galiba.Onun esas yeri yıllardır Kadıköy'de altıyoldan salı pazarına giderken soldadır.Gerçekten süper döner yapıyor.

Patsodada bol bol koyuyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

istanbuldaki dönerler beş para etmez.hepsini biliyorum.yaww siz döner nedir bilmiyorsunuz yediğiniz döner değil ki.gerçek döner bursadadır.özellikle iskender döneri çok meşhurdur.turisler bile avrupadan sırf iskender döneri yiyebilmek için geliyorlar.yiyen bir daha yiyor.

yok artık...
  • yerim sorun olmaz.
  • yaw ankara k.örende alaTURKA var.çok kaliteli döner yaw.haftada 2 tane yiyom en az.
  • bir ayakkabının bile 10 dakikada tozdan birşeye benzemediği türkiyede, bir dönelin tüm gün boyunca binlerce arabanın ve insanın geçtiği caddalerde ap açık meydanda hazırlanıp yenmesi uygun mu sizce.
    hiç mi midenizin kabul etmediği olmuyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurKAsKeR

Tabiki hayır.Ayrıca şikayet ederdim.Saglık usullerine uygun çalışmadıkları için

Ankara'da geçiyor olay.
    AB 'de değil.

@cengaverrr4
    Türküz biz bişiy olmaz. :P

Hosta ve Aba'dan şaşmayın.
    Sakaryadakiler içinde en temiz görünmeye çalışanları. Ama şirket kültürlü aynı diğerleriyle. :D

Cici Piknikte tavsiye edilir. (kömür ateşinde pişmiş dürüm döner)

Hosta İstanbul'da da şube açmış. Hatta yurtdışında bile var.http://www.hosta.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 14 Temmuz 2006; 22:48:12 >

• Çiftlikte kokoreç çak miden bayram etsin..en güzeli
  • Sen Döner Karşısında 24 saat durda bakalım terliyor musun yoksa başka şey mi yapıyorsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

istanbuldaki dönerler beş para etmez.hepsini biliyorum.yaww siz döner nedir bilmiyorsunuz yediğiniz döner değil ki.gerçek döner bursadadır.özellikle iskender döneri çok meşhurdur.turisler bile avrupadan sırf iskender döneri yiyebilmek için geliyorlar.yiyen bir daha yiyor.

ben katılmıyorum
    geçen sene ben bursaya gittim ve bi döner yiyeyim dedim ama o kadar ağım şahım değildi
    istanbulun bazı yerlerinde çok güzel döner yapan yerler var şu anda aklıma gelen beşiktaş ve taksim
    bunların tadını hjiç bir şeye değişmem
  • Topikten çıkan sonuç:

Aç adam herşeyi yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

Topikten çıkan sonuç:

Aç adam herşeyi yer

En azından Çinliyse yer
  • BAMBİ

Şimdi aklıma geldi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

quote:

quote:

bol malzemeli ve lezzetli döner ekmek yemek isteyen istanbul üsküdarda tam yerini bilmiyorum yanında nike yada adidas vardı orda yiyebilir çok güzel yapıyolar valla

Şimşek döneri diyorsun galiba.Onun esas yeri yıllardır Kadıköy'de altıyoldan salı pazarına giderken soldadır.Gerçekten süper döner yapıyor.

valla patsoya gittimmi gözüm patsodan başka bişey görmüyor(tabiki büyük boy)
    ama dönerinide bi ara yerim

• yaw gece gece okunacak konu muydu bu

acıktım o yüzden

hehehe başkasını acıktırdığı için ilk ban yiyen kişilersiniz.
  • açsam eğer ve parasını vermişsem yerim
    ama ters günümde isem şikayet ederim
  • kebapta urfalı hacı mehmetin üstüne tanımam
  • Yemem tABi ama yediğimiz birçok yer böyle haberimiz yok Unumayın burası TüRKiYe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

quote:

quote:

Üsküdar Cumhuriyet lisesinin karşısını diyoyorsun dimi,oranın patsosu çok ünlü oldu adamlar nerdeyse patetesin içine ekmek koyacaklar

• canım çekti bee.. ısmarlayın bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

BAMBİ

Şimdi aklıma geldi ya

istiklaldekini mi diosun .. süper !!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.