Şimdi Ara

dönersem GALATASARAY ı şampiyon yaparım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lincoln üzerine oyunlar oynandı. 2009 Mart-Mayıs arası tribünde olanların az çok bilmesi lazım bizlere özellikle bazı şeyler tembih edildi, yıldırma politikası uygulandı.

Ve bunların sonucunda Lincoln disiplinsizlikte tavan yaptı, yeni sezon açılışına gelmedi bazıları tarafından istenmiyordu çünkü.
    Mutsuzdu, dışlandı.

Tabi Lincoln'ün de hataları olmuştur ama abarttığınız kadar sorumsuz, karaktersiz biri değildir. O da farkındaydı herşeyin.

Herkesin bildiği köylü-yılan hikayesindeki gibi bir tarafta evlat acısı, bir tarafta kuyruk acısı varken tekrar bir birliktelik asla sağlıklı olmaz, olamaz, taraftar arası bölünme çıkar zaten yönetim de Lincoln de böyle bir olaya girişmez.
  • Takımın havasını bozar. Lincoln altı üstü. Barça Ronaldinho yu gözden çıkardı ve çatır çatır oynamaya devam ediyor. Tek oyuncuyla olmuyor bu futbol.
  • +1905
    quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

/>

• lincoln kardeş skibbeyide yanında getir. özledik premier lig futbolunu. seri paslaşmaları organize atakları.tek başına dönersende kabuldür.sen rijkaardı hizaya getirirsin:)
  • Kimi kesip oynatacan.Hem öyle şampiyonluktan hayır gelmez.
  • Parasını alıyor zaten gelceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #10ur1can

Parasını alıyor zaten gelceğini zannetmiyorum.

Sen öyle san.
  • rijkard önce elanoyu oynatsın sonra lincoln düşünülür
  • adamı takımdan dışladılar. gitmesi için türlü türlü komplolar kurdular. çekip gidince de tüm suçu ona yüklediler.
  • Gs sözleşmeyi tek taraflı feshetti diye biliyorum. Bu durumda Lincoln muhtemelen yıllık 3 m euroyu çatır çatır alıyor bizden.
  • Takimin ne havasi varmis sanki takim önüne geleni eziyorda.
    1 Elano pas alma zorlugu yasiyor, kendini tam gösteremedi, takimda 2 brezilyali arkadaslik ve paslasma havasi ile iyi isler cikartir, bazilarinin burnu sürcer, bu adama dünya kadar para verdik, son bir sans verilir, taraftar soguduysa gol atarsa isinmasinida bilir

Bazi seyler sizlere cok kolay Lincoln kesinlikle geri getirilmeli yanina kisa bir alman yada Fransiz stoper ve golcu gerekiyor Uefa kazanmak elimizde buda 3 adama bagli olur.
  • koymayın şu Baros videosunu artık sinirim bozuluyo, videoyu her gördüm Emreye küfür ediyorum.

• Çok kral adam vallaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: overlord

Gs sözleşmeyi tek taraflı feshetti diye biliyorum. Bu durumda Lincoln muhtemelen yıllık 3 m euroyu çatır çatır alıyor bizden.

Aldığı filan yok mahkemeye verdik adamı olur mu öyle saçmalık.
  • GS yönetimi futbolcuya değil kendine ceza verdi.

Sözşelmeyi feshet, adamı başka yerde oynatma sonra 5 milyon vermelerini bekle.

Bu fesih olayının altında kesin senelik ücret sorunu vardır, o kadar para vereceğimize bi bahanele feshedelim de vermeyelim diye.

Adam son sezon 10 numara oynuyodu, hatta sadece ilk devre oynamasına rağmen asist kıralı olomuştu sanırım.
  • iyi oyuncu ama terbiyesiz gelmesin

hatta sakın gelmesin
  • hasetlikten bu adamı gönderdiler. aldığı parayı, taraftarın ona sevgisini yediremediler kendilerine. medya ve takımdaki bazı futbolcular lincolnün kuyusunu kazdılar. baktılar bu adam bu lige fazla geliyor, alaşağı ettiler. takımda yatan, beş kuruş faydası olmayan adamlara kimse laf etmezken her kaybedilen puanın sorumluluğunu lincolne yüklediler. adam bu kadar baskı altında aldı bavulunu gitti.
    şu videoları izledikçe içim acıyor. bi göz zevkimiz vardı onuda aldılar.
  • Benim anlatmak istediğim..geçen sene sadece lincolne yönelik di GS dediniz.?Peki bu sene değiştimi Adnan Polat sezon başlamadan ARda2ya göre takımı kuracaz diye basın toplantlarında açıklamalar yapmadımı bu futbol o zaman 1 kişi üzerine kurulmuş olmuyormuydu?
    Lincoln geçen sene ilk yarıda yaptığı asistlerle asist kralı olarak sezon kapattı + Baroş gol kralı oldu ama yarısından fazlasını skibbe döneminde attı.
    En kızdığım nokta rijaard gelseydi skibbe gitseydi.Yönetimin çok suçu var.
  • Ben bu konuda acayip kararsızım. Lincoln'ü çok severdim, izlemesi ayrı bir zevkti adamı. Ki dönerse katkı vereceğini de düşünüyorum. Ama eğer dönerse takımın tepkisi nolur oda ayrı bir soru işareti..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.