adam klastı vallaha kimse kusura bakmasın takımdada onun gibi bi adam yok şuanda
dönerse şaşrımayın yönetim bence kasten bu haberlere göz umuyor..ama gerçekten eğer dönerse bide geçen seneki ii oynadığuı maçlardaki gibi oyun ortaya koyarsa gs nin önünde kimse duramaz
Taner Hocam çıldırıyordur böyle haberlere
sen bu saatten sonra okey bile dönemezsin saçlarında merinos keçileri tepinmiş pırasa kafalı ahtapot
arkadaşlar haberlere göre athletico mrinero takımının teklifini reddetmiş lincoln , yönetim rijkard la görüşecekmiş , onay verirse rijkard lincoln ü geri alacamışız.... inşallah gelir sözleşmeye sağlam maddeler eklensin imzalasın i gelsin bence
sözleşmeye sadece kamplara ve idmana her geç kaldığı gün için 50.000 euro ceza öder maddesi ekletilsin yeterlidir. zaten antremanlara vs. çıktığı süre içerisinde sahada çok kötü performans göstermiyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: anaxunamun
arkadaşlar haberlere göre athletico mrinero takımının teklifini reddetmiş lincoln , yönetim rijkard la görüşecekmiş , onay verirse rijkard lincoln ü geri alacamışız.... inşallah gelir sözleşmeye sağlam maddeler eklensin imzalasın i gelsin bence
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
sözleşmeye sadece kamplara ve idmana her geç kaldığı gün için 50.000 euro ceza öder maddesi ekletilsin yeterlidir. zaten antremanlara vs. çıktığı süre içerisinde sahada çok kötü performans göstermiyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: anaxunamun
aynen yazının başında bende soledim , kampa geç katılma antrenmana geç katılma , izinsiz tatil yapma , sakat raporu olmadan sakatım diyip oynamama, bunlar eklensin yanınada 50 bin euro eklensin ozaman tamamdır
Gerek yok gelmesine
kaynağa bak
O kadar tantana çıkardın apaçi. Nereye geliyorsun?
dönersem derken
eklenen baros videosunda bile en güzel goller lincolnün asistleriyle atılmış,sözleşmesine ağır maddeler eklenirse neden olmasın,solda arda ortada lincoln sağda keita forvette baros,mükemmel bir 4 lü olur,elanoyu da orta sahanın ortasına koyarsın olur biter,tabi kewell yedek kalır bu durumda ama rekabet iyi olur bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
O kadar tantana çıkardın apaçi. Nereye geliyorsun?
+1
quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
dönersem derken
hocam başlık sakat
Sistemde oynayamaz Lincoln hem Elano her haliyle Lincoln'den daha iyi bir oyuncu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme