Şimdi Ara

Dönesim var ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu gelen Diablo sayesinde bir nebzede olsa WoW ile ilgili ilişiğimi kesmemde yardımcı oluyor. Ara ara bende soruyorum dönsemmi acaba diye ama bu günden sonra bilemiyorum. Outdoor pvp olarak pek fazla birşey kalmadı neredeyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisya

quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Geri döneceksen SoR var sana yollayabilirim ...

Tera güzel geldi ya onla bunun arası ikilemdeyim şu anda.

Atalarımızın dediği gibi : sen bilirsin reyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisya

quote:

Geri döneceksen SoR var sana yollayabilirim ...

Tera güzel geldi ya onla bunun arası ikilemdeyim şu anda.

Atalarımızın dediği gibi : sen bilirsin reyiz.

Eyvallah moruk .Ama dediğim gibi wowun da içimde yeri ayrı.Birde diabloda pvp iptalmiş galiba.Doğru mudur ?

• İptal değil ama oyun çıktıktan birkaç ay sonra eklenecek.Henüz tam hazır değilmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

İptal değil ama oyun çıktıktan birkaç ay sonra eklenecek.Henüz tam hazır değilmiş sanırım

Anladım zaten o kadar video falan koydular.Dedim hoşuma da gidiyor Hack & Slash türü oyunlar.Üzülmüştüm.
  • Oyunu çıktığı gün oynamaya başladım, işe başlamama saatler kala ancak bir arkadaşıma hesabı kapattırabildim :/ Son 6-7 ay günde 12 saat oynuyordum. Şimdi iş güç yüzünden vakit ayıramayacağımı bildiğim için hiç başlamıyorum. Her gün de başlamamak için kendime yeni bir sebep bulmam gerekiyor. Çalışmayacak kadar çok param olsa hayvan gibi oynardım yine :)
  • dönüceksende teamle dön paso arena rating yada rbg takıl yoksa townda zıplarsın sende
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.