Şimdi Ara

Dönesim var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun server populasyonu nasıldır.Değişim var mıdır ? Pandalar canlandırabilecek mi oyunu.Deneyimli wowcular konuşun bakalım.

• Outland oldukca canlı pve olarak serverlar genelde canlı zaten pvp olarak bir stormscale ile outland kaldı gerisi kayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

Outland oldukca canlı pve olarak serverlar genelde canlı zaten pvp olarak bir stormscale ile outland kaldı gerisi kayıp

2 server kaldı pvp de he vay be.Koca wow,zamanın önüne geçilemiyor.
  • Gerisi kayıp derken? Nerdeyse herşey serverlar arası hale getirildi oyunda. Şu server canlı şu cansız diyebileceğiniz tek yer olarak AH kaldı oyunda.

Oyunda sadece senin bulunduğun bir server açsalar, bütün serverda online olan adam olmasa bile gerekli ayarlamaları yaparak LFR, RBG, BG hatta normal ne HC raid bile yapabilirsin şu an. Aklına gelecek herşey için diğer serverlarla ortak bir havuzdan katılıyorsun hertürlü aktiviteye.

İnsanlar çok alakasız achivler için bile artık serverdan bağımsız gruplar topluyorlar. Geçen hafta birileri level 80 alt charları ile item kasıp gidip Herald of the Titans yaptılar. Ki ben bilmiyordum bile hala yapılabildiğini. Grupta aynı serverdan 2 kişi yoktu hesap et.

• başlık sakat
  • Ben arena için söylemiştim yüksek rating bir arena partneri bulabileceğiniz 2server kaldı yani diğer türlü herşey yapılabiliyor zaten artık kolayca.
  • Milletin çokca oyunu bıraktığı bir dönemde oyuna geri dönmek pekte mantıklı değil bence.
    Banada geliyo arasıra tekrar başlasammı diye ama sonradan vazgeçiyorum. Eğer uygun ortam, bolca arkadaşınız yoksa sıkıntıdan patlıyorsunuz hergün aynı şeyleri yapmaktan.
  • bülent ersoy döndü de ne oldu?boşver kal böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

bülent ersoy döndü de ne oldu?boşver kal böyle

• bir arkadaşının acc ini al 1 haftalığına bir realmde karakter kas sıkılıyorsun zaten neden bıraktığını hatırlıyorsun
  • Bende bırakmıştım geri döndüm, eskiye nazaran daha kolay olmuş. Bence bu sistem daha iyi. Eskiden herhangi birşey kasmak, build denemek çok zaman alırdı, şimdi bu süreyi kısaltarak herşeyden zevk almanızı sağlamaya çalışmışlar. Özellikle her serverla oynama imkanı sağlayarak oyuncu bekleme sıkıntısını aşmışlar. Eskiden tanıdık olmadan parti yapmak çok zordu HC'ler için. Kısaca durum böyle, ben zevk alıyorum.
  • Yahu şuan dönülecek vakit değil oyuna. pve desen pve değil pvp desen pvp değil Zyph' inde dediği gibi bir acc alıp oyna biraz sararsa subscribe edersin
  • ben de tekrar baslayip soyle biraz bakinicam etrafa ama su an mumkun degil :)
    (safak 26)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 21 Nisan 2012; 14:07:35 >
  • Bugune kadar gordugum en iddali baslik diyebilirim. Tebrikler emsandan sogutmayan dolap kazandiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 21 Nisan 2012; 13:09:28 >
  • quote:

• şafak 220 geliyorum wow;p
  • quote:

Canımsın
  • Geri döneceksen SoR var sana yollayabilirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Geri döneceksen SoR var sana yollayabilirim ...

Tera güzel geldi ya onla bunun arası ikilemdeyim şu anda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.